Aerosolii

05-05-2012
Mary248806
Nu este medic/terapeut
Mary248806
Buna ziua am o nepotica de 4 ani si jumatate.Acum 3 saptamani a fost operata de polipi iar acum a racit foarte rau.Medicul de familie a recomandat aerosolii.Nu a spus pentru cat timp si in ce concentratie dar i-a prescris flixotide de 0.5mg si physiodose 5 ml.in ce cantitate trebuiesc puse in aparatul de aerosoli?Am gasit la o farmacie un aparat de aerosoli de la NORDITALIA la 42.60 lei sper sa fie bun.am citit pe forum ca trebuie administrat si acc odata cu flixotide si serul.Ma puteti ajuta va vog?am uitat sa mentionez ca are tuse productiva, sforaie si are nasucul plin de mucozitati.pe langa aerosoli micuta ia si:eurespal sirop, biorinil, apa de mare, aerius, panadol, tantum verde si reflor.pentru un copil de 4 ani si jumatate mi se pare foarte multa medicatie.Ce ma sfatuiti sa fac?sa-i dam tratamentul in continuare?aerosolii in ce concentratie trebuiesc facuti?
Va multumesc frumos.O zi buna
1 comentarii
0
25-05-2012, ora 15:24
andreeamocanu
Nu este medic/terapeut
andreeamocanu
Buna ziua!
Cred ca este cam tarziu sa va raspund:
Eu va spun din propria experienta cu copilul meu si aerosolii : intotdeauna difera doza recomandata de medic pentru diferitele complicatii, deci medicul dvs era obligat sa va dea scris cantitatile din fiecare medicament pentru sedintele de aerosoli si cate zile de aerosoli trebuiau facute !
Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul