Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Aderente

06-01-2008, ora 11:24
As vrea sa stiu cum pot sa aflu daca am aderente ale anselor intestinale.Unde ar trebui sa merg?
6 comentarii
06-01-2008, ora 00:00
Cam complicat de aflat acest lucru.De obicei acest lucru se afla in cursul unei interventii chirurgicale.
07-01-2008, ora 00:00
Autor: elina | Dr. Alina Maria Bălţăţeanu - Oftalmologie, Bucuresti
In anumite situatii, prin aderente si bride postoperatorii se pot produce ocluzii intestinale , iar acestea sunt urgente chirurgicale( se opreste tranzitul intestinal pentru gaze si materii fecale); nu este cazul dumneavoastra;Pentru a reduce aparitia aderentelor si bridelor postoperatorii se prefera tehnicile chirurgicale minim invazive, ca de exemplu, laparoscopia.
12-02-2010, ora 12:55
Buna ziua,
Doresc sa stiu ce senzatii dau aceste aderente postoperatorii?Mama mea are asa ceva si are dureri ingrozitoare,se plange ca ii iese foc din colon,are dureri insuportabile de ceva timp si nu mai stiu unde sa merg cu ea.Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna la ce medic pot sa merg in Craiova.
Va multumesc,
Tania Angiu
01-02-2011, ora 21:32
Autor: AlexandraP
Buna ziua.Numele meu este ALexandra si am 20 de ani. De cativa ani buni, 3 sau 4 ma confrunt cu niste dureri in partea dreapta jos.mi-am scos apendicita crezand ca asta e, dar durerea inca mai este.De asemnea am niste burbureseli ale intestinelor indiferent ce as manca, se aud zgomote.Cand m-am operat de apendicita doctorul a zis ca am niste aderente pe intestine.sa fie de la ele durerea asta insuportabila? Durerea apare deodata si dispara la fel.Ce sa iau? un tratament.Am fost la multi doctori si degeba...Va rog astept un raspus, un doctor bun.Sunt tanara si durerile astea imi distrug momente din viata.Va multumesc
09-11-2011, ora 18:36
Buna seara, am o intrebare in ceea ce priveste aderentele in urma operatiei laparoscopic? A m inteles cum ca s-ar fi descoperit un tesut asemanator celui uman, care sa fie un remediu impotriva acestora? Exista asa ceva?
10-11-2011, ora 11:24
Stie cineva ce regim de viata, alimentar, trebuie sa urmeze un pacient operat in urma aderentelor intestinale?V arog, astept raspuns...
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK