Adenocarcinom bine diferentiat

02-06-2009
florica.cladoveanu
Nu este medic/terapeut
florica.cladoveanu
Am fost diagnosticata cu 2 chisturi ovariene de dimensiuni foarte mari (15 cm). In urma operatiei la biopsie mi-a aparut rezultatul :
ovarul drept : adenocarcinom bine diferentiat
ovarul stang : chistadenom pepilifer

Am facut CA-125 (marker tumoral) si mi-a iesit valoarea 3, 77, in conditiile in care 35 este valoarea maxima in limite normale.
Doctorul chirurg mi-a recomandat sa scot si uterul pentru orice siguranta iar medicul de la biopsie mi-a recomandat chimioterapia.
Eu, imediat dupa externare, am urmat un tratament naturist pe baza unei ciuperci medicinale imunomodulatorii fara nimic alopat. In urma acestei cure pe care o tin si in prezent consider ca rezultatul markerului tumoral a fost influentat de aceasta si nu as dori sa recurg la tratamente care distrug organismul.

Intrebarea mea este daca exista vreun alt tip de analiza care sa reflecte evolutia sau involutia diagnosticului de la biopsie ?


Multumesc,
Florica Cladoveanu.
3 comentarii
0
02-06-2009, ora 11:53
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
doamna Cladoveanu, regret din suflet ca aveti probleme.
parerea mea este, din ce am auzit, ca tot metodele medicale halopate sunt mai verificate si mai eficiente.
Dumneavoastra hotarati insa cum va va indemna Dumnezeu.
eu cunosc persoane care au facut chimioterapia si au scapat de aceasta boala, de 10 ani, de 5 ani si asa mai departe.
Sa va ajute bunul Dumnezeu! Mult curaj
0
16-06-2009, ora 20:35
dianamaria
Nu este medic/terapeut
dianamaria
eu va sfatuiesc sa nu mai pierdeti timp pretios!sa va duceti cat mai repede la IOB (institutul oncologic bucuresti), sa va evaluati acolo si sa respectati tratamentul recomandat de medicul specialist. cu cancerele mai ales cele genitale nu este de joaca, sunt foarte prefacute. si daca in momentul acesta aveti ocazia sa faceti ceva s-ar putea ca mai tarziu sa nu se mai poata face nimic. asa ca profitati de timpul pe care il aveti si faceti-l sa conteze in favoarea dumneavoastra!nu vreau sa va sperii dar nu este momentul sa faceti experimente pe dumneavoastra! daca tratamentul medicului va ajuta cu siguranta, cele naturiste s-ar putea sa va faca sau nu ceva! ce alegeti, siguranta vietii dumneavoastra sau incercarea unor medicatii naturiste??cunosc o persoana care si-a tratat naturist cancerul de colon cand era in stadiu 2 (deci se puteau face multe tratamente medicale, cu sanse mari) pana boala a evoluat atat de rau incat a ajuns tot la spital, doar ca acum nu se mai poate face nimic..nu pierdeti timp pretios, sfatul meu..
0
16-06-2009, ora 20:36
dianamaria
Nu este medic/terapeut
dianamaria
sanatate multa va doresc! (si nu sunt impotriva medicatiei naturiste de obicei, dar acum, la dumneavoastra, chiar nu este cazul!)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: