Acid Hialuronic, santui nazo-geniene

13-05-2015
gabriela23
Nu este medic/terapeut
gabriela23
Buna ziua,
Am 28 ani si am santuri nazo-geniene destule de pronuntate. Alt tratament inafara de filere pe baza de acid hialuronic nu exista?
N-as vrea sa ajung sa depind de el sau sa imi stric fata cu el.

Multumesc!
3 comentarii
0
17-05-2015, ora 17:59
Dr. Mariana Grigore
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Mariana Grigore
Buna ziua. Pentru a preveni imbatranirea prematura a tenului, intr-un mod natural, trebuie respectate hidratarea zilnica a tenului si protectia solara (crema de protectie cu SPF 30-50), aplicata la orice expunere (inclusiv cea de zi cu zi pe strada, nu doar la plaja). Orice interventie invaziva poate avea reactii adverse si riscuri, chiar daca sunt mici.
0
21-11-2015, ora 22:51
Radu_Mircea_Stanescu
Identitate neconfirmată
Radu_Mircea_Stanescu
Gabriela draga,
chiar daca mai tarziu, iti trimit si raspunsul meu: santurile pronuntate NU VOR TRECE NICIODATA cu creme, geluri sau similare; a crede asa ceva e gresit din start. O prima varianta ar fi sa te 'ïmpaci' cu ideea asta. Daca nu, si vrei cu tot dinadinsul sa corectezi aceste santuri, atunci fillerele sunt o varianta...
De ceva vreme au aparut insa IMPLANTURILE SEMILICHIDE, PE BAZA DE HIDROXIAPATITA, cu mult mai performante decat orice tratament Botox sau cu acid hialuronic. Ele nu vor depasi niciodata limita fiziologica (cu alte cuvinte, nu vor iesi niciodata niste buze enorme sau pometi hidosi... ci numai unii de contur absolut natural), si care dureaza cam de 4-5 ori mai mult decat fillerele obisnuite (intre 18-22 luni...!!!). De asemenea, lucrand cu o tehnica noua de injectare (asa-numitul 'ac care nu doare') durerea din timpul unei asemenea operatii este ABSOLUT NESEMNIFICATIVA, deci nici aici nu ai avea ce te plange.
Si in final, pretul... 1 seringa de 1 ml. costa 885 lei (cu tot cu manopera), ceea ce - pentru o perioada de circa 2 ani, eu il consider un pret rezonabil.
Asta - evident, daca chiar nu poti trai cu ele!
Cu toata simpatia,
dr. Radu-Mircea Stanescu
0
07-02-2024, ora 01:10
Marcela Gomez
Identitate neconfirmată
Marcela Gomez
Salut, umplerea cu acid hialuronic este cea mai sigură dintre toate. În comparație cu alte substanțe semipermanente, are o incidență mai mică de granuloame. De ce nu vrei să îl faci? --------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.