Ac HCV pozitiv, viremie nedetectabila !

26-05-2010
AndreaBaceanu
Nu este medic/terapeut
AndreaBaceanu
Am o fata de 18 ani caruia i s-a confirmat la Matei Bals ac HCV pozitiv, restul analizelor efectuate tot acolo sunt bune, viremie nedetectabila. Mi s-a spus repetarea analizelor dupa un an ! Ce semnificatie are acea viremie nedetectabila? Chiar pot sa stau linistita un an de zile? sau ar mai trebui sa efectuam niste analize suplimentare. Sa inteleg ca virusul se poate reactiva ? Infectarea a fost acum cel putin 5 ani cel mult 17 ani. Problema este ca nu se simte bine, oboseste, nu doarme bine, spune ca nu se poate concentra. Ce investigatii sa mai facem ?
Analize efectuate: marcari hepatici, tumorali, hematologie, coagulare, hormoni tiroidieni, electroforeza, biochimie, sumar urina.
Are o fiere septata si foarte mare si un inceput de gastrita (ecografic in februarie)
Am mai fost la un cabinet unde profeseaza un medic cu specializari in homeopatie, am facut o electrosomatograma unde ni s-a spus ca are dezechilibru in sistemul nervos simpatic si parasimpatic.
Ce ne sfatuiti sa mai facem avand in vedere ca nu are decat 18 ani ?

Multumiri pt raspuns !
1 comentarii
0
14-10-2010, ora 16:16
Silvia-2
Nu este medic/terapeut
Silvia-2
Inseamna ca a avut virusul, dar organismul l-a eliminat singur. Mai rar, dar se intampla, mai ales la persoanele tinere. Odata ce viremia este nedetectabila, inseamna ca este vindecata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici