Abordarea pacientului in psihiatrie

30-07-2010
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va recomand sa va procurati aceasta carte scrisa de doi medici psihiatri de exceptie, sot si sotie.

Abordarea pacientului in psihiatrie. Florin Tudose si Catalina Tudose.

Cei care sufera de boli psihice si se trateaza deja vor constientiza si vor respira usurati pentru ca isi vor da seama ca sub tratament nu mai suferi de simptomatologia descrisa acolo.

Asa ca atunci cand aveti timp cititi cu atentie fiecare despre problema lui de sanatate si recunoasteti ca noi, cei care ne tratam, nu mai prezentam nici pe departe tabloul clinic prezentat acolo.

Eu care sufar de TAB ma simt usurata ca iau tratament si am scapat de manifestarile descrise la boala mea.

Cartea te mai ajuta sa te eliberezi si de prejudecatile legate de modul in care este privit de societate bolnavul cu o tulburare psihica, prin explicatii clare, logice si care denota o buna cunoastere a acestui domeniu.

In speranta ca v-am putut furniza o informatie utila, va doresc tuturor multa sanatate, pace si lumina in suflet.


http://www.scribd.com/doc/7525509/Florin-Tudose-Catalina-Tudose-Abordarea-Pacientului-in-Psihiatrie
2 comentarii
0
30-07-2010, ora 15:17
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Cred ca o mare importanta o are relatia care se stabileste intre medic si pacient;din exeperienta mea va pot spune ca e de preferat sistemul privat de sanatate, acolo unde este timp pentru tine, unde esti ascultat si unde esti pus in centrul atentiei medicului, nu sistemul public, unde astepti ore in sir sa-ti vina randul, unde stai 5-10 minute de vorba cu medicul si unde te simti o cantitate neglijabila.Voi reveni!
0
30-07-2010, ora 20:25
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Clara: Multumim ca ne-ai pus la dispozitie ceva ce ne poate ajuta! Sunt multe carti la scribd si scritube. Trebuie numai sa stii titlul si autorul! De dr Tudose parca am mai auzit. Nu apare si la tv desul de des?

pulberedestele: e foarte corect ce spui. Eu am nimerit numai medici la care conteaza "cantitatea de bolnavi"
si care evident n-au timp sa te asculte mai mult de 10 minute daramite sa mai "palavrageasca" despre boala ta! Mai rau: sunt unii care iti spun de exemplu: "Morbiditatea ta se vindeca numai cu cutare tratament!"
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul