Abces gingival de luni de zile

20-12-2013
Mystic87
Nu este medic/terapeut
Mystic87
Buna seara!
Am un abces in gingie care nu-mi mai trece.
Este practic o inflamatie care produce infectie, arata ca un abces, se sparge, curat infectia cu un tampon, dar ea se reface de fiecare data.
Am aceasta problema de luni de zile.
Mentionez ca am luat antibiotice la inceput, la recomandarea medicului, inflamatia a dsparut temporar dar a reaparut la cateva ore distanta.
Nu stiu ce o genereaza incontinuu.
Ce ma sfatuiti?
Ce poate fi?
5 comentarii
0
21-12-2013, ora 05:47
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. In urma unui consult clinic ( si eventual unei radiografii la acel dinte ) se vede daca abcesul este de la gingia din jurul dintelui sau de la radacinile acestuia. Exista cu siguranta o cauza locala care intretine inflamatia, asa ca un tratament local este de dorit. Antibioticul reduce puseele acute, dar nu rezolva cauza. Sarbatori fericite, "fara abcese"!
0
22-12-2013, ora 18:39
naty natalia
Nu este medic/terapeut
naty natalia
buna seara! as avea si eu o intrebare si va rog daca se poate sa ma lamuriti. in luna martie am fost la stomatolog avand o masea foare cariata..nu stiu exact cum sunt termenii medicali, dar am vazut ca scria 1, 5-1, 6 ! mi-a facut tratament aproape o luna la masea deoarece ma durea foarte tare si in final a hotarat sa imi puna un pivot si sa o plombeze.dupa 7 luni durerea a inceput din nou si dupa o zi mi s-a umflat foarte tare gingia foarte tare avand dureri de nesuportat.nu mai eram in tara asa ca am hotarat sa iau augmentin.acum durerea nu mai exista dar inca simt gingia foarte umflata.intrebarea mea este : ESTE NEAPARAT NECESARA OPERATIA? Avand in vedere ca am si pivotul acela si maseaua e plombata ma sperie mult gandul ca as putea fi operata.astept n raspuns lamuritor! va multumesc anticipat si sarbatori fericite!!
0
26-12-2013, ora 15:01
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
pivotul poate fi indepartat pentru a se obtine acces la canalele dentare.
acestea vor fi retratate corect. de cele mai multe ori interventia chirurgicala ( numita rezectie apicala), pentru indepartarea infectiei de la varful unei radacini, nu este necesara, daca se face un tratament de canal foarte corect.
0
29-12-2013, ora 13:54
Loredanaxx
Nu este medic/terapeut
Loredanaxx
Mi-am pus un dinte in partea din fata sus si de atuncea s-a imbolnavit gingia scazand foarte mult dand impresia ca dintii sunt foarte lungi, aratand urat.Ce pot sa fac?
0
15-01-2014, ora 02:24
ANA MARIA 1986
Nu este medic/terapeut
ANA MARIA 1986
Buna Seara! Zilele trecute am mers la Stomatolog cu durere la o masea, mi-a facut anestezie si a inceput demersul pentru a scoate nervul la inceput nu am simtit nimic dar cand a ajuns cu aparatul la capat am simtit o durere ca si cand nu as fi avut anestezia facuta la fel simteam si acul care se foloseste dupa aceea la indepartarea rezidurilor. Mi-a pus pansament si pana a trecut anestezia, a trecut si durerea, a doua zi la schimbul pansamentului la fel simteam acel ac in radacina maselei ca si cand umbla in gingia mea. Dupa doua zile cand am mers din nou si m-a durea in continuare, gingia din interiorul gurii s-a inrosit si umflat putin si este dureros locul, de teama am mers si am facut o radiografie si aflu cu uimire ca nu am infectie. Imi poate spune cineva va rog, care poate fi cauza inflamarii daca infectie nu este!!!?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: