A ramas insarcinata ?

01-03-2014
Robertsel
Nu este medic/terapeut
Robertsel
Acum aproximativ 3-4 zile am avut un act sexual. Nestiind ca partenera a facut o pauza de la anticonceptionale, nu am folosit prezervativ. Acum am aflat ca i-a intarziat ciclul, si vroiam sa stiu daca foloseste un test de sarcina, sunt sanse sa aflam ceva, sau dupa ce perioada putem afla ceva cu un test de sarcina ? pauza care o face de la anticonceptionale, am inteles ca o face in fiecare luna, aproximativ in timpul ciclului.
4 comentarii
0
01-03-2014, ora 12:34
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Pai asa se face pauza de 7 zile, lunar intre doua folii de contraceptive. Perioada in care esti protejat si in care apare sangerarea care este sub controlul contraceptivelor. Doar daca cumva era pauza mai mare de 7 zile se pun probleme in rest nu conteaza. Ar trebui sa cititi prospectul sa vedeti cum functioneaza ca sa nu mai fiti stresati
0
01-03-2014, ora 14:43
Robertsel
Nu este medic/terapeut
Robertsel
noi am avut actul sexual in pauza respectiva de 7 zile, deci chiar daca ea nu lua conceptionale, si eu nu aveam prezervativ, nu e niciun pericol ?
0
01-03-2014, ora 15:27
Robertsel
Nu este medic/terapeut
Robertsel
daca perioada ciclului depinde de anticonceptionalele respective, si ea a luat pauza miercuri de la ele, de ce ii intarzie ciclul ? nici azi nu a aparut sangerarea.
0
01-03-2014, ora 20:45
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu nu in pauza de contraceptive nu se poate ramane gravida. Si ziua de venit ciclul in pauza se mai schimba, uneori e prima, a doua, a cincea zi. Variaza. Si daca nici nu a uitat vreo pastila e in regula
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •