ASLO si amigdalele

16-10-2008
adrianarusnac
Nu este medic/terapeut
adrianarusnac
buna ziua,
problemele mele cu amigdalele sunt de cand ma stiu. Am facut tot felul de tratamente, de la penicilina injectabil, eritromicina, ampicilina, gentamicina, amoxacilina, azitrox, etc. si am ajuns la 30 de ani cu ASLO 400. Ce-i drept moldanim nu facusem pana sa imi iasa ASLO 400. Am facut si moldamin 2 luni cu interupere, dar in mijlocul tratamentului, respectiv la a treia injectie, eu iar ma imbolnaveam. Prima data am zis ca o fi vreo viroza, dar a doua oara? Acum vreau sa imi scot amigdalele dar medicul mi-a recomandat sa scadem mai intai ASLO, iar eu nu mai rezist. Ce ma sfatuiti si pe mine? Multumesc.
7 comentarii
0
16-10-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
trebuie scăzut ASLO... Aslo semnifică prezenţa în organism a unui streptococ puternic. există riscuri mari de infecţie post operatorie dacă încă este mult în organism la momentul operaţiei. răbdare şî o să fie totul bine.
0
20-10-2008, ora 11:08
sorin.luci
Nu este medic/terapeut
sorin.luci
BUNA! FOARTE BUN PT IMUNITATE SI TOATE PROBLEMELE ORL ESTE CANTASTIMUL FIOLE INJECTABILE FACUT PRIMAVARA SAU TOAMNA TIMP DE 10 SAPT ( O FIOLA PE SAPT).
0
08-11-2008, ora 11:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Te sfatuiesc sa recurgi la amigdalectomie pentru ca deja cred ca este vb despre o amigdalita decompensata si probabil si o sensibilitate faringiana. Duapa ce faci operatia incearca un tratament cu Broncho-Vaxom, un imunostimulator si imunomodulator care contine si Streptoccocus pyogenes, adica streptococul betahemolitic A inactivat. Antistreptolizina (ASLO) 400 UI iti demonstreaza faptul ca acest streptococ este prezent in organismul tau!

Cosulta un medic ORL-ist si unul internist pentru mai multe detalii cu privire la operatie si tratamentul post-operator!

Numai Bine!
0
27-07-2010, ora 19:03
irina madalina vasilescu
Nu este medic/terapeut
irina madalina vasilescu
Buna ziua ma numesc Irina si de un an fac amigdalita cu puroi aproape lunar am facut penicilina cu gentamicina augumentinul nu isi mai face efectul nici zinatul am mai luat azitromicina si leckoklar dar degeaba unde ma pot opera in Bucuresti? am 28 de ani si as vrea sa ma operez cat mai repede.Sunt cadru didactic si pana in septembrie sa ma refac.MULTUMESC
0
26-08-2010, ora 22:02
jitaru_monik
Nu este medic/terapeut
jitaru_monik
baiatul meu are 11 ani şi de 6luni ne chinuim cu un ASLO de 600.După tratament cu antibiotic o săptămână şi moldamin (14 injecţii) a coborât la 235. Acum o săptămână i-a apărut un furuncul în ureche.Medicul ORL-ist a descoperit o infectie mare a amigdalelor şi ne-a sfătuit să-l operăm.Acum patru ani a fost internat după o infecţie streptococică puternică.De atunci, la intervale de timp face febră, acuză stări de ameţeală, dureri de cap, în gât.Este bine să-l operăm?Este aceasta cauza unui ASLO mărit? Sau ce analize ar trebui să-i fac pentru a descoperi cauza infectiei?
0
05-11-2010, ora 02:55
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Vasilescu I.M.,

Îmi pare rău că nu am fost prompt, pentru a vă recomanda un medic orl-ist, în vederea realizării amigdalectomiei.
V-aţi operat? Dacă da, sper că refacerea a fost cât mai puţin dureroasă! Dacă nu, vă rog să mă informaţi pentru a vă recomanda un medic :)


Toate cele bune şi mult succes în carieră.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
05-11-2010, ora 03:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Jitaru M.,

Medicul care v-a recomandat intervenţia chirurgicală, în urma căreia băiatului dvs. i s-ar putea îndepărta amigdalele - organe care au devenit un adevărat focar de infecţie - a dedus perfect că ele sunt cauza care stă la baza măririi ASLO-ului.
Amigdalele sunt foarte folositoare pentru organism, pentru că au un rol bine determinat în apărarea acestuia, dar când se îmbolnăvesc şi se reîmbolnăvesc constant, din păcate, ele devin un depozit foarte periculos de streptococcus pyogenes, în principal, şi pot afecta sau afectează sănătatea sistemului cardiovascular, a celui respirator şi nu numai.
Dacă nu aţi recurs nici până în acest moment la amigdalectomie, vă sfătuiesc să o faceţi, pentru a-l priva pe băiatul dvs. de complicaţiile grave datorate infecţiilor recurente amigdaliene.
Consultaţi-vă cu medicul curant al copilului dvs.
_





Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul