ASLO-800

18-03-2009
rgawrielle
Nu este medic/terapeut
rgawrielle
Buna ziua.Ma umesc Gabriel si am o problema cu o infectie in sange.Anu trecut mi-am facut analizele si toate au iesit ok mai putin aslo care a iesit 400.Am luat 1 luna de moldamin si apoi 3 luni de cyclodine.Am repetat analizele si aslo mi-a iesit 600.Acuma am luat cyclodyne de 500 1 saptmana si am repetat analizele si mi-a iesit aslo 800.Nu mai inteleg cum in loc sa scada creste.Am inteles ca poate ii vorba de ceva streptococ ce se gaseste in gat si ca trece foarte greu si se poate sa ma reinfectez foarte usor.Nu mai stiu ce tratament sa mai iau.Va rog sa-mi recomandati ceva ce sa sa fac, ce tratamente mai stiti pt asa ceva tratament medicamentos sau traditionale.Am intels ca sunt 2 riscuri daca nu tratez asa ceva:1) reumatism si ceva cu inima.As dori sa stiu daca nu poate sa fie cauza altceva ianfara de gat, poate sursa infectiei sa fie alta inafara de gat? Mentinoez ca din cand in cand ma doare in zona apendicului nu poate sa fie el sursa? Nu stiu ce sa mai zic Astept raspuns Va multumesc o seara plc
4 comentarii
0
19-03-2009, ora 20:52
Mikayla
Nu este medic/terapeut
Mikayla
ASLO are legatura cu infectiile din corp, cu streptococul adesea localizat la nivelul gatului (amigdale) dar se leaga si de reumatism. Poate avea mai multe cauze. Eu am avut 1800 cand aveam 7 ani si un an si ceva am facut o data pe saptamana injectii cu moldamin/retarpen. Pentru tratamentul asta trebuie consultat un medic, nu se poate trata cu leacuri babesti, e in functie de fiecare persoana. Trebuie sa stii ca ASLO trece mai greu si necesita timp, de asemenea, valorile lui fluctueaza, motiv pentru care e bine sa iti faci analizele de 2 ori pe an chiar si dupa ce e sub limita normala ca sa vezi daca valorile s-au schimbat. Injectiile sunt cam dureroase dar cel putin te feresc de viitoare boli ale inimii sau de reumatismul aferent.
0
26-11-2009, ora 15:38
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
ASLO 800 e deja mare. ar trebui sa mergi la un reumatolog de incredere. eu am avut infectii repetate cu streptococ, trebuia sa-mi scot amigdalele, si nu am facut-o... si m-am trezit la 21 de ani cu reumatism la incheieturile mainilor si picioarelor si reumatism miocardic... si stafilococul din cate stiu eu, e la nivelul faringelui si amigdalelor, acolo e focarul de infectie. Mie mi s-a recomandat sa-mi scot amigdalele, polipii, si sa iau moldamin, plus fizioterapie, bai namol.. etc. cat despre moldamin.. unii spun ca e bun, altii spun ca nu. deci asta e cam singurul medicament de durata ce se da la reumatism.
0
27-11-2009, ora 10:57
krmen_ivan
Nu este medic/terapeut
krmen_ivan
Buna ziua, nu stiu ce sa fac, prietenul meu are Aslo 151 dar a facut moldamin si a ajuns la 150, dar ma ingrijoreaza faptul ca raceste la 2 saptamani. Acum 5 ani racea foarte urat (frisoane si febra), in timp nu a mai racit asa urat dar a inceput sa-l doara muschii, apoi a inceput sa-l doara glezna, ulterior genunchiul, si mai nou il doare si umarul.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, refuza sa mai faca tratament cu Moldamin chiar daca stie ca si eu am avut probleme dar am reusit sa scap cu acest tratament. Astept cu nerabdare un raspuns.
0
03-12-2009, ora 23:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna,

Hemoleucograma este normală (elementele figurate - globulele albe (leucocitele-WBC), globulele roşii (hematiile-eritrocitele-RBC), limfocitele, neutrofilele, etc.)????
Trebuie să facă nişte analize mai complexe (Fibrinogen, Proteina C reactivă, VSH (viteza de sedimentare a hematiilor) etc.) şi să consulte un medic internist-hematolog pentru un examen clinic cât mai elaborat/amănunţit (din cap până-n picioare, obligatoriu).

Până atunci, îi puteţi administra profilatic (preventiv - dacă doriţi - v-am făcut o sugestie) Kaloba (30 de picături de 3 ori pe zi). Este un produs natural, care ajută foarte mult sistemul imunitar - conţine un extract standardizat din rădăcină de Pelargonium sidoides (Pelargonium sidoides - o muşcată din Africa de Sud - are efect antibacterian (creşte activitatea macrofagelor şi inhibă multiplicarea bacteriană prin atacul membranei celulare), antiviral, expectorant ( se elimină mucusul creându-se astfel condiţii mai puţin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor şi virusurilor). Analgezic, scurtează durata bolii şi îi reduce severitatea, este bogat în vitamine şi minerale.).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.