APEL UMANITAR- Atinge o stea

07-07-2010
LUMI27
Nu este medic/terapeut
LUMI27
Trimite un SMS la numarul 858 in perioada 10 iunie - 10 iulie 2010 daca doriti sa contribuiti la realizarea proiectului "Atinge o Stea" sustinut de Asociatia M.A.M.E, in beneficiul Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni.



Pentru a ajuta acesti copii, sa isi implineasca visul de a fi sanatosi si de a se bucura din nou de momentele copilariei, Asociatia M.A.M.E. impreuna cu Sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni, au lansat proiectul umanitar "Atinge o Stea". Finalitatea acestuia reprezinta strangerea de fonduri pentru cumpararea unui echograf necesar medicilor ce trateaza copiii grav bolnavi, aflati in lupta pentru viata. Valoarea aproximativa, necesara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, este de 45.000 euro.
1 comentarii
0
25-09-2010, ora 17:18
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Am facuto cu mare drag, Doamne ajuta si sa se infaptuiasca ceia ce sa propus sa nu se indrepte fondurile obtinute in alta parte, sa se achizitioneze ecograful pe care doriti sa-l folositi in ajutorarea copiilor grav bolnavi. Sunt convinsa ca asa ca mine au fost foarte multi care au trimis SMS pentru "atinge o stea ".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.