AMIGDALITA PULTACEE

02-09-2012
ROTARIU ELENA
Nu este medic/terapeut
ROTARIU ELENA
AM UN BAIETEL DE30 DE LUNI SI ARE 13 KG.A TOT AVUT FEBRA 38-39, L-AM DUS LA MEDIC S ILA DIACNOSTICAT CU AMIGDALITA PULTACEE CU TRATAMENTUL :AXETINE, GENTAMICINA INJECTABILE SI BIOPAROX SPRAI.AU TRECUT 6 ZILE, TEMPERATURA A MAI SCAZUT, DAR IN GATUT TOT RSU E SI AMIGDALITELE SUNT FOARTE MARI, NICI NU POATE SA MANANCE.AM FOST CU EL LA CONTROL DUPA 6ZILE SI I-A PRESCRIS AZITROMICINA SUSPENSIE SI IN CONTINUARE SPREIUL, DAR NU VREA SA INGHITA, SI DACA II DAU FORTAT IMEDIAT VOMITA. ESTE BUN TRATAMENTUL, POT SA DILUEZ AZITROMICINA IN PUTIN LAPTE SA II POT DA, SAU SA INCERCA M CU INJECTII CE FEL?TIN SA MENTIONEZ CA DIN PRIMAVARA CAND A AVUT PUROI LA AMIGDALITE SI AM LUAT TOT FELUL DE SUSPENSII COPILUL MEU VOMITA IMEDIAT DACA II DAU VREUN SIROPEL. MULTUMESC!
1 comentarii
0
03-09-2012, ora 21:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Copilul ar trebui vazut in triajul unui spital de pediatrie daca tot are probleme.a avut antibiotice puternice, nu mai trebuie continuat cu altele, ar fi bine sa fie consultat in spital.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul