Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?

15-07-2011
frequency
Nu este medic/terapeut
frequency
In primul rand, buna ziua.
Am simtit nevoia sa postez pe acest forum medical deoarece nu mai pot - simt ca o iau razna.
Am o mare problema, insa am sa incep prin a va povesti detaliile.
Va rog frumos sa nu radeti de mine sau sa ma judecati deoarece am nevoie de ajutorul dumneavoastra - starile si frica pe care o simt nu o pot imparatasi cu nimeni decat cu dumneavoastra.
Am sa incep: eu am implinit 18 ani de circa 2 luni.
Pana la aceasta varsta am avut mari probleme cu menstruatia: nu-mi vine regulat ( imi vine la circa 2 luni, uneori 3 luni de zile ), iar cand vine uneori ma tine 4 zile, alteori 6 zile + inca 2-3 zile de curatire ( scurgerile acelea maronii de la finalul ciclului).
In fine... in cei 7 ani de menstruatie niciodata nu mi s'a intamplat ce mi s-a intamplat la ultima menstruatie.
Tin sa mentionez ca eu nu am avut relatii sexuale niciodata insa... m-am masturbat. Probabil va intrrebati cum si cu ce... m'am masturbat inca de mica cu dusul, in baie.
Cand m-am facut mare, am realizat greseala si pacatul pe care il fac, insa nu am putut sa ma opresc din aceasta practica nenorocita, pe care am continuat'o pana mai acum 1 saptamana.
Ei...de aici se trage si problema mea.
Cam aproximativ 1 luna in urma, intr-o seara am citit un articol despre gravide / sarcina / etc.
De atunci mi'a intrat in cap ideea ca as putea fi gravida... si m-am informat pana la sange despre simptomele sarcinii si in ce conditii pot ramane gravida.
La inceput mi'am dat seama ca nu am cum sa raman gravida ca masturbarea pe care o facem nu avea loc in prezenta vreunui barbat ( deci fara sperma ) insa frica tot exista in inima mea dupa ce am realizat un lucru si anume : eu locuiesc in casa cu bunicul, tatal si mama mea.
M'am gandit ca daca in vreo seara vreunul dintre ei se masturbeaza in cada si apoi eu merg si fac baie si pot sa raman gravida ?
La inceput am zis ca asa ceva nu poate fi posibil insa gandul nu imi dadea pace. Asa m'am apucat sa caut despre cat poate trai sperma in afara uterului si daca i s-a mai intamplat asa ceva cuiva pana acum.
Am gasit ca sperma poate trai in aer circa cateva minute, iar in apa cateva ore. Alti oameni spuneau ca poate trai circa 48 de h in afara uterului. Unii oameni spuneau ca nu poate trai decat intr'un mediu adecvat, si acolo circa 3 zile.
Acum nu stiu ce sa mai cred... insa o sa vedeti de ce m'am legat de acest lucru.
Din cauza ca gandul nu'mi dadea pace am fost si mi'am cumparat un test de sarcina ( Sure Check ) - care a iesit pur negativ.
Pentru o vreme m'am linistit, mai ales ca semnele de menstruatie incepusera sa isi faca aparitia ( durere sub burtica ). Dupa circa 2 saptamani mi'a venit si ciclul insa au avut loc niste lucruri foarte ciudate : durerea pe care o simti dupa declansarea ciclului a fost mai slaba in intensitate si a durat mai mult ( inainte era puternica si dura putin ), deasemeni a apraut durerea de sani ( pe care eu nu o mai avusesem de circa 3 ani de zile ) + nepofta de mancare.
Ciclul in mare a fost in regula - sangele rosu, abundent, si m-a tinut in jur de 4 zile + 5 zile de scurgeri dupa menstruatie.
Durerea de sani a disparut pe parcursul ciclului insa s-a intamplat un alt lucru ciudat : in seara de dinainte de a-mi veni ciclul mi-am palpat sanii si am observat o mica gaurica in sfarcuri ( ceea ce eu nu am mai avut pana acum ). La inceput am zis ca poate doar mi s-a parut si nu am mai tinut cont de acest lucru, indeosebi dupa ce menstruatia mi-a venit.
Ei, in a patra zi dupa ce mi'a venit ciclul, seara, m-am dus sa fac baie. A avut loc si actul de masturbare cu para de la dus ( acest act are loc prin pozitionarea pare de dus in interiorul vaginului si lasand jetul de apa in interior ).
A doua zi dupa acest act de masturbare, am avut scurgere dupa menstruatie din nou.
A treia zi cand m'am sters am observat ca mi'a curs si niste sange ( ca la menstruatia antecedenta ), insa nu am luat nimic in serios.
A patra zi, au revenit scurgerile menstruale, iar in apropiere de seara mi'am palpat sanii. In timp ce i'am palpat am observat un lucru ciudat : acele gaurici reaparusera. Eu in principal am sanii destul de marisori, cu sfarcurile foarte usor iesita in afara - doar daca le ating ele trec in starea de erectie.
Ei, din acea seara am observat ca sfarcurile s'au retras in interior, putandu'se observa doar acele gaurici ( care sunt foarte micute, ca niste canale ). M'am speriat grav de tot... mai ales din cauza ca, inainte cu aproximativ 2 zile inainte de a avea loc masturbarea propriu zisa, am aflat ca bunicul meu a facut baie.
Intr'un mod impropriu am incercat sa il intreb daca se masturbeaza ( tin sa mentionez ca are 73 de ani ), si mi'a zis ca lui nu ii place aceasta practica ( ca a facut acest lucru doar undeva in tinerete ) si ca a incetat viata sexuala ( + orice tip de masturbare ) de cand i'a murit sotia, adica de circa 10 ani.
A zis ca si'a impus acest lucru, iar mai tarziu din cauza ca nu a avut femeie i'a disparut orice tip de apetit sexual + ca malahia e mare pacat si el nu practica acest lucru.
De ce l'am intrebat acest lucru ? Deoarece m'am gandit ca el poate s'a masturbat in acea seara si... stiu ca ce spun suna nebun ( dar va rog intelegeti'ma deoarece sunt disperata - stresul si gandurile ma omoara ), dar eu m'am gandit asa : daca care cumva in urma cu 2 seri de a ma masturba eu, s'a masturbat eu si nu stiu... cumva accidental sperma a ramas pe para de dus cu care eu ma masturbez ?
Idee e ca au trecut aproximativ 2 zile de cand ar fi putut sa se intample acest lucru ( daca el chiar s'a matsurbat ) si m'am gandit ca in 2 zile acea sperma trebuia sa moara ( tinand cont ca oamenii spun ca ea nu poate trai mai mult de cateva minute in apa ). Tin sa mentionez ca in acele 2 zile, para de dus a mai fost folosita iar cada a fost spalata de mama cu dero si cu clor ( insa para de la dus nu ).Deasemeni, mama a folosit para de dus ca sa spele cada, o cuvertura si ca sa spele ea pe corp ( sa faca dus ).
Normal nu trebuia sa fie urma de sperma pe para de dus sau prin cada ( tinand cont ca trecusera 2 zile si mama folosise para de la dus ), insa pe mine ma obsedeaza gandul ca daca totusi au ramas spermatozoizi pe para de dus si au reusit sa ajunga in vaginul meu in urma masturbarii ?
Stiu ca suna nebun... insa de cand cu faza asta cu sanii am luat'o razna.
Am citit despre sarcina peste ciclu ( iar tinand cont de cum s'a derulat menstruatia la mine, nu cred ca am asa ceva + ca facusem testul de sarcina si iesise negativ ), si despre sarcina in general, iar acolo scria ca simptomele de sarcina apar abia la 1 saptamana dupa conceptie si nu sunt asa pronuntate ( in general great, stare de voma + umflarea sanilor, innegrirea alveolei si marirea sfarcurilor ).
De aici m'am speriat foarte foarte rau... deoarece oriunde citeam scrie ca acest modificari ale sanilor pot aparea numai in timpul sarcinii. Conecatnd aceasta idee cu cea a masturbarii mele si probabilitatii de a fi gravida a intervenit frica, stresul maxim ( ma credeti ca nu mai pot manca, nu mai dorm noaptea, sunt mereu trista, mor de frica, imi vine sa plang si nu pot nici macar sa imi privesc in ochi parintii ) si insomnia + nefoame.
Nu am pofta de nimic, nici de mancare... sunt alertata la maxim, bantuita de ganduri si imi observ corpul in permanenta ( reactii, etc. ).
Deasemeni, sanii mei nu mi se par ca s'au umflat sau ca s'a innegrit vreo alveola sau orice altceva, insa cum v'am zis, sfarcurile s'au retras in interior si se vad gauricile alea mici.
Miercuri nu am mai rezistat si i'am zis mamei de sanii mei ( fara sa mentionez altceva deoarece ai nu au habar de obiceiul meu pacatos ) si i'am si aratat sanii. ea mi'a zis ca este normal, ca nu trebuie sa ma sperii, si ca defapt " s-au deschis canalele galactofore ". Mi'a mai zis ca in acest moment sanul meu a atins maturitatea si din acest motiv s'a petrecut acest lucru - tin sa mentionez ca daca imi ating sanii + sfarcurile in mod direct, nu ma dor ideloc nsa daca pun mana pe ei in timp ce am sutien simt o usoara senzatie de durere la nivelul sfarcurilor.
Deasemeni, mi'a dat sa ma ung cu progestogel si acum simt ca durerea ca discomfortul s'a mai dus - deasemeni, nu mai stau asa bagati inauntru, partial au revenit la forma initiala insa gaurica mica in sfarcuri tot o am.
Acum vreau sa intreb : voi ce credeti ?
As putea fi gravida sau nu ?
Nu vreau sa ma duc sa mai iau un alt test de sarcina. mi'e frica de moarte.
Deasemeni, e normal sa se intample asa ceva ( deschiderea canalelor galactofore ) ? Nu trebuie sa apara numai cand esti gravida ?
Normal, cand are loc aparitia canalelor galactofore atat inauntrul cat si in afara sanilor / sfarcurilor ?
Mama mi'a zis sa nu ma sperii ca am forma sfarcurilor si sanilor ca ea si ca e normal sa fie asa, insa am nevoie si de sfatul vostru.
Deasemeni, credeti ca exista posibilitatea sa fi ramas gravida ?
Din cauza disperarii, am ajuns sa urmaresc simptomele organismului meu zilnic ( tin sa precizez ca nu mi'e pofta mai deloc de mancare ) : stari de greata sau voma nu am, iar restul efectelor ( insomnie, nepofta de mancare cred ca le am de la stresul exagerat si dintr'o data ). Voi ce credeti ?
Deasemeni... am ajuns sa ma gandesc sa nu care cumva sa imi inchipui eu anumite simptome din cauza fricii ( spre exemplu, durerea sub burtica ) - zilele astea am simtit asa mici, extrem de mici dureri - nici dureri nu le pot numi fiindca nu seamana deloc cu cele de la menstruatie.
Eu am probleme cu bila si apendicele si ma gandesc ca acele mici dureri pot fi de la ele + ca ies rar afara pentru ca nu pot manca.
Ideea ca nu pot manca e pentru ca (cel putin eu asa cred ) m'am stresat EXTREM de mult... + ca am observat ca daca nu ma gandesc deloc ca as putea fi gravida si ca totul e doar o schimbare la corpul meu dispare orice stare de nepofta de mancare, de frica, de insomnie, de tristete, etc. Ma simt din nou ok si parca renascuta.
Cum imi vine iar ideea ca sunt gravida cum incep iar simptomele de mai sus.
Doamne... nu mai stiu ce sa fac... voi ce credeti ?
Sincer, am nevoie de ajutor... altfel simt ca o sa o iau razna. Sunt gravida sau nu ?
E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu ?
Ajutati'ma, va implor.
4 comentarii
0
15-07-2011, ora 16:01
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Draga mea,
NU esti gravida!
Ai toate starile astea de anxietate nefondate poate doar din cauza ca te simti vinovata ca te masturbezi. Ceea ce nu ar trebui, este pana la urma, in multe situatii, ceva normal.

Pe scurt: daca nu poti sa-ti scoti din cap ideea ca esti gravida (asta iti da si simptomele fizice!) sau iti gasesti alte fixatii sau suferinte, cel mai bine discuti cu un psihlog. Te-ar ajuta extraordinar de mult, ai scapa de toate aceste obsesii si anxietati.
E pacat sa traiesti asa stresata si bine ai facut ca ai cerut ajutorul. Un medic specializat ar fi de cea mai mare incredere pentru tine. Cand te doare maseaua te duci la stomatolog, daca nu faci fata cu stresul, cu aceste idei, vorbesti cu psihologul, desi stiu ca in Romania psihologul/psihiatrul e vazut inca foarte gresit, cand de fapt sunt solutia reala.
Numai Bine!
0
15-07-2011, ora 16:09
frequency
Nu este medic/terapeut
frequency
Pai da dar. despre ce mi se intampla cu sanii ce puteti spune ?
Sa fie tot din cauza stresului, sau ce ceva legat de canalele acelea galactofore ?
E normal asa ceva ? Citisem pe un site ( am rupt Internetul zilele astea ) ca maturizarea sanului are loc pana la 20 de ani insa asta cu canalele galactofore nu ar trebui sa apara numai in cazul de sarcina ?
0
15-07-2011, ora 21:29
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
sa o luam cu inceputul povestii tale:
1 nu ramai gravida daca faci baie dupa cineva care s-ar fi masturbat
iar la varsta asta nu mai este cazul
2 daca u te masturbai de fiecare data cu dusul si iti bagai apa inauntru cred ca ii ca ti-ai distrus flora vaginala si oricand poti face o infectie
3 orificiile din sfarcuri le au toate femeile. pe acolo o sa iasa laptele cand vei alapta
4 masturbarea iti modifica foarte mult corpul
in concluzie nu esti gravida dar sfatul meu e sa nu iti mai bagi apa in vagin
daca nu vrei o relatie cu un barbat mergi si cumpara de la sex shop vibratoare
sant multe femei care se masturbeaza cu fel si fel de porcarii intreaba un medic ginecolog ce poata sa scoata din vaginul unei femei!!!
eu am ramas masca cand am vb cu ginecologul meu si mi-a zis ce scoate din vaginurile femeiilor
0
15-07-2011, ora 22:09
stilnox
Nu este medic/terapeut
stilnox
Frequency, nu mai fi disperata, nici nu incape indoiala, nu poti fi gravida.Te-ai intrebat cum ar putea un barbat sa se masturbeze cu para de la dus? Unde trebuie sa bage para, nu are sens. Fii linistita, dezvoltarea ta ca adult este normala. Gata cu frica. Incheie povestea ta aici, si linisteste-te! Duci mai departe o viata normala si fara griji, macar atata timp cat nu ai un iubit. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când încep femeile să aibă menstruaţie?
  • Când încetează femeile să mai aibă menstruație?
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  •