AJUTOR ALUNITE

21-12-2009
catalina_200574
Nu este medic/terapeut
catalina_200574
Am 35 de ani si sunt insarcinata in 21 de saptamani si de aproximativ 2 luni au inceput sa imi apara multe lunite unele maro si altele rosii mici, inainte aveam alunite dar cred ca in ultimele 2 luni mi-au aparut peste 10 alunite.
Stie cineva care este cauza?
Sunt foarte stresata s anu fie canceroase, eu am pe corp inca 6 alunite una mai maricica cam cat o boaba de porumb, asa m-am nascut cu ea si alte mult mai micute, pe cea mare o am la subrat si am taiat-o cu lama cand aveam 14 ani, si o data anul trceut am atins-o putin, astept sa nasc cu bine is sa merg sa le scot ca sa nu se transforme in canceroase.
Am inteles ca daca nu isi schimba dimnesiunea nu ar fi asa de periculoase, dar tot imi este frica.
Oare alunitele au ceva legatura cu hormonii, eu din cauza sarcinii cu probleme am facut cam 14 saptamani tratament cu utrogestan 6 capsule pe zi.
1 comentarii
0
21-12-2009, ora 14:52
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
au legătură destul de mare cu cantitatea de hormoni din sânge, pentru liniştea dvs consultaţi un dermatolog şi între timp puteţi să le urmăriţi atent şi atât...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul