AJUTOR As vrea sa stiu deca este indicat sa se ia omeprazol si antiacide fara a se face analize

13-03-2010
andreea200
Nu este medic/terapeut
andreea200
Buna ziua! As vrea sa stiu deca este indicat sa se ia omeprazol si antiacide fara a se face analize medicale.E posibil ca aceste medicamente sa ascunda un cancer de esofag?
De 2 luni am o arsura permanenta pe esofag.Doare si cand ma trezesc dimineata si in special imiediat dupa ce mananc, la cateva secunde dupa inghitirea alimentelor.E ca o arsura si parca am ceva acolo.Am fost la medic si a spus ca aici nu se fac analize (locuiesc in Londra) decat daca nu trece cu omeprazol.Oare daca iau acest medicament si imi trece durerea atunci inseamna ca nu e cancer?Nu stiu ce sa fac.Am 23 de ani, obisnuiam sa fumez(acum fumez doar 3 tigari pe zi).
1 comentarii
0
14-03-2010, ora 16:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu ai cancer, stai linistita.ia Omeprazol zilnic, evita alimentele prea condimentate, iritante si excitante pentru stomac [ le gasesti pe net ] , lasa fumatul si la vara cand vii acasa fa un control si investigatii amanuntite, in special o endoscopie digestiva superioara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici