nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?

24-03-2009
geo26
Nu este medic/terapeut
geo26
eu am 26 de ani iar cand am avut 18 am fost violata dar nu imi aduc aminte cum am ajuns la acel nemernic in casa.imi aduc aminte numai ca la un moment m-am trezit cu el peste mine.
eram la o petrecere cu prieteni intr-un club si am cerut la unul din ei sa-mi aduca un suc de fructe (prigat de banane si capsuni) preferatul meu. din acel moment eu nu imi mai aduc aminte apsolut nimic. acest lucru lu l-am spus nimanui nici macar alor mei. dupa putin timp am aflat ca sunt gravida deci am facut si un avort caci nu puteam avea un copil la numai 18 ani. ptr mine a fost prima oara cand am avut relati sexuale iar de atunci si pana acum eu nu am avut niciodata orgasm. spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament? am reusit destul de bine sa trec peste acel cosmar din viata mea dar nu simt inca acea placere pe care ar trebui sa o simt.

VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!!!!!!
3 comentarii
0
24-03-2009, ora 21:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai nevoie de cateva sedinte la psiholog si de un barbat de care sa fii indragostita. Doar iubirea adevarata, sincera, te va ajuta.Numai bine!
0
03-05-2009, ora 11:43
laurasaed
Identitate neconfirmată
laurasaed
Deorece raspunsul meu vine cam tarziu, este ata pentru tine cat si pentru alte persoane care au trecut printr-o situatie similara.
Violul, sau orice agresare sexuala, este o trauma pentru persoana care o traieste, cu urmari pe termen scurt sau lung, atat psihice cat si sexuale. In astfel de cazuri, psihoterapia este singura metoda terapeutica care poate ajuta persoana respectiva, sa treaca sau sa se obisnuiasca cu trauma suferita si sa isi poata continua vita, si sa isi rezolve problemele sexuale.
0
03-02-2010, ora 23:42
oooanna
Nu este medic/terapeut
oooanna
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de orgasme
  •