Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?

21-01-2012
azazaz
Nu este medic/terapeut
azazaz
Am avut un contact sexual oral/ normal + sarutari cu o prostituata.. :-s.. nu prea am tinut cont in momentul acela de ceea ce fac.. ea mi-a spus ca nu are nicio boala etc.. in fine, sexul normal nu a durat prea mult, dar cel oral cam da..vreo 3 zile nu prea am avut pofta de mancare.. apoi peste cateva zile, cam cateva secunde simteam ceva la penis.. un fel de usturime, dar nu tare..asta s-a intamplat vreo 2 sapt.. dar nu ma deranja. Observ ca nu prea mai am nimic asa.. dar totusi ar putea ramane in corp daca doamne fereste ar fi ceva. Ma jeneaza si in gat de vreo 2 sapt..nu neaparat dureri, uneori ca o raceala simt.. Cand am gatu uscat simt cel mai mult de parca as avea ceva acolo.. Nu le-am spus alor mei si nu prea as vrea sa afle.. le-am spus doar ca am dureri in gat. Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata? Eu zic ca da.. si daca da, e ceva periculos? Poate trece si fara antibiotic sau etc?
4 comentarii
0
21-01-2012, ora 15:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Mergi la dermato-venerice, aproape sigur ai luat ceva. Oricum, ar trebui sa-ti faci analize mai complete, multe boli cu transmisie sexuala pot sa nu dea semne mult timp sau mai deloc, dar ele sa fie in organism. Fa-ti macar analiza pentru sifilis, hepatita B, C, HIV, candidoza si ce iti va mai sugera medicul. Sa nu faci prostia de a lua antibiotice aiurea ca daca ai ceva, poti face virusul, sau ce e, si mai rezistent si nu o sa ai cu ce sa te tratezi. Bineinteles, daca mai faci sex foloseste prezervativul, desi s-ar putea si prin sarut sa dai mai departe ce ai.
Nu ii judec pe cei care cer ajutorul aici, dar cum sa te saruti si sa faci sex cu cineva care are ZILNIC poate zeci de contacte sexuale neprotejate?? Stiu, ti-a zis ca e sanatoasa, , , nu e de vina ea, in orice caz. Ea e doar exploatata, , ,
Sanatate!
0
21-01-2012, ora 15:58
azazaz
Nu este medic/terapeut
azazaz
are ceva daca nu ma duc la dr sau astea.. ? e ceva periculos care trb tratat neaparat? :((..poate trece si nu e ceva nasol nu? nu am simptome nasoale.. doar asta cu gatu si nu e durere nasoala, doar o jenare mica..
0
21-01-2012, ora 16:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Tu ai citit atent ce am scris? Poti avea sifilis sau alte boli care in prima faza nu dau semne si sa te trezesti peste luni de zile ca ai ceva foarte serios si atunci cine stie ce tratament complicat ai nevoie sau sa ai deja sechele. Nu te juca cu sanatatea ta! Lasa rusinea la o parte si mergi la medic. Esti tanar, ai viata inainte, ai grija de tine. Daca hotarasti sa nu te duci, e treaba ta. Ai cerut un sfat, l-ai primit. Dar ai grija macar sa nu mai ai contacte sexuale sa imbolnavesti si pe altcineva.
0
21-01-2012, ora 19:02
azazaz
Nu este medic/terapeut
azazaz
da, am inteles.. dar vreau sa zic ca nu e ceva serios adica sa zici ca neaparat din cauza acelei fete am luat nu? e o durere in gat.. oricum daca nu o sa-mi treaca durerea in gat peste cateva zile o sa ma duc la dr.. si el o sa-mi zica ce am nu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bărbați: semne precoce ale unei boli transmise prin sex - cum să le recunoști și ce să faci
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  •