mancarimi in zona genitala si uneori usturime in timpul urinatului

08-12-2005
skarry
Nu este medic/terapeut
skarry
dupa ce am citit diverse subiecte pe acest site am indraznit sa va scriu si eu. nu am curaj sa merg la un doctor specialist desi stiu ca e inevitabil.as vrea mai intai sa aflu si parerea dumneavoastra - in ce consta problema mea: de ceva vreme incoace am inceput sa simt mancarimi in zona genitala si uneori usturime in timpul urinatului. nu am dat mare importanta dar de cateva luni mancarimile s-au accentuat, am scurgeri vaginale abicioase cu miros neplacut si mai nou am descoperit pe clitoris ca un neg sau nu stiu ce ar putea fi, care la atingere da o senzatie de durere si provoaca si o zenzatie inconfortabila in timp ce umblu sau fac alte lucruri. ma sperie acest lucru de aceea am apelat si la dumneavoastra poate ma puteti ajuta cat de cat, mi-e frica si nu stiu ce sa fac.
2 comentarii
0
11-12-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Pai nu stiu cum crezi ca te-am putea ajuta noi de aici, din spatele calculatorului.Reteta nu iti putem da asa, "pe NV" ca sa zic asa. Este clar ca ai o infectie vaginala (posibil asociata cu infectie urinara) care necesita consult de specialitate si tratament (pe care trebuie sa-l urmeze simultan si partenerul tau). Nu trebuie sa-ti fie frica, nu esti nici prima nici ultima care se confrunta cu asa ceva si se poate rezolva daca te prezinti cat mai urgent la medic (si asa a trecut destul de mult timp). Sanatate!
0
16-03-2006, ora 00:00
didii
Nu este medic/terapeut
didii
am patit si eu sa ceva si maine ma duc la ginecolog ca vad despre ce este vorba...problema mea este ca acel neg s-a umflat foarte rau si a inceput sa ma doara, am sa-ti mai scriu dupa ce aflu o parere oficiala de la medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.