6 pietre la rinichiul dept

25-04-2008
lauraungureanu77
Nu este medic/terapeut
lauraungureanu77
buna. Am 31 de ani si am 6 pietre la rinichiul drept.3 sunt de max 7.4 mm si 3 de max. 6 mm.La cel stang este o pietra de 3mm.Este posibil sa le elimin singura ? doctorul mi a spus ca da..parca nu imi vine sa cred. nu stiu ce sa mai fac.
3 comentarii
0
27-04-2008, ora 00:00
psihologul_black
Nu este medic/terapeut
psihologul_black
Sall
de unde esti? Te pot ajuta eu, cu o recomandare la un doctor foarte bun, este profesor la Istitutul Clinic de Urologie si Transplant Renal, Prof Mihai Lucan, el se ocupa cu transplant renal, sigur ai auzit d el, il gasesti in Cluj napoca, str. Cliniciilor nr 4-6, -* si eu am avut ptoblemele asemanatoare ca ale tale, si ma grave inca, chiar el mi-a efectuat transplatul de rincihi de la fratele meu, acum un an de zile si te poate ajuta si in legatura cu toate pietrele



(*modificat de administrator)
0
28-04-2008, ora 00:00
lauraungureanu77
Nu este medic/terapeut
lauraungureanu77
Buna .Sunt din Bacau. Cineva imi spusese ca ar fi si la Iasi.parca nu m as duce pana la Cluj, ca sa nu mai zic ca trebuie sa fac rost si de ceva banuti, oricum asta nu ar mai conta numai sa scap odata de dureri si de pietrele astea.Nu stii totusi cat ar costa ESWL?
Multumesc mult ptr. raspuns.
0
10-10-2008, ora 00:00
cristina2000
Nu este medic/terapeut
cristina2000
BUNA!Eu am avut 6 la stangul, 6 la dreptul.Am facut un tratament la statiune OLANESTI, cu apa de la 12 si 24 si solux, dar am urmat "instructiunile"medicului de acolo, asta intamplandu-se anul acesta pe 21 mai.Dupa cele 9 zile de tratament, la 2 saptamana am fac o alta ecografie si am constatat ca mai aveam doar 3 pietre.(cert este ca anul acest nu au mai fost mari).Acum, azi, sunt in crize de o sap elimin pietricel mici cat un bob de piper.La ultima eco(6 zile)a rezultatul a fost asa>piatra de la st este o formatiune de nisip mai densa, iar la dreptul pietrele s-au micit si au plecat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  •