5 ani - se plange de dureri de burtica

19-02-2009
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
fetita mea de aproape 5 ani se plange de dureri de burtica...cam o data la 2 luni sau o data pe luna imi spune ca o doare burtica...acum vreo 3 zile a inceput sa planga rau acuzand dureri de burta.imi arata toata burtica si sub buric.as dori sa-mi spuneti daca o ecografie se poate face la aceasta varsta si unde, ca sa stau linistita, deoarece eu ma gandesc la apendicita...precizez ca mananca normal, are scaun normal spre moale/o data pe zi, nu are cearcane(ma gandeam si la viermisori).deci cam ce m-ati sfatui sa fac??/are un regim alimentar variat...o singura problema am cu ea, Ig E-ul ii iese mereu fff mare, dar nu cred ca are vreo legatura cu burtica.
12 comentarii
0
19-02-2009, ora 21:51
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sigur ca se poate face o ecografie abdominala la copii, la orice clinica sau mergeti la medicul pediatru sau de familie si sa va dea o trimitere!Sa-i faceti si o analiza coproparazitologica!Aveti grija cu IgE-ul mare, pt ca este predispusa la alergii!!
0
19-02-2009, ora 23:28
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
mersi jacquelinne...alergica e din nastere...am trecut aici ig e-ul gandindu-ma ca vreun dr. ar putea face vreo legatura cu durerea de burtica.alergica va fi toata viata, deja m-am obisnuit cu ideea.cu durerea de burta nu m-am obisnuit..incao data mersi ca mi-ai raspuns. mihaela
0
20-02-2009, ora 00:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Degeaba nu o doare burtica si mai bine mergeti cu ea sa faca niste investigatii!Sa stiti ca si giardia provoaca dureri de burta!In unele cazuri giardia nu are nicio simptomatologie!Iar in scaunul fetitei, este posibil sa nu se vada ceva, decat la analize si pt asta v-am spus ca puteti incepe investigatia cu aceasta analiza coproparazitologica!Acum poate va raspunde si un medic specialist, dar sincer, nu asteptati, ca deja a trecut ceva vreme de cand tot acuza dureri de burtica!
Multa sanatate
0
20-02-2009, ora 08:19
if
Nu este medic/terapeut
if
Draga miha, cu siguranta sunt paraziti. La analize nu ies intotdeauna, decat dupa foarte multe repetari, dar tu vorbeste cu medicul si incepe deja sa-i dai un tratament pentru asta (sunt medicamente care pot cuprinde o gama mai vasta de paraziti), sau poate te ajuta si de la farmacie. Nu amana, ca sunt foarte periculosi oricare din ei ar fi. Concomitent, abordeaza si variante de leacuri populare, sunt foarte eficiente.
0
10-04-2009, ora 23:07
ik20
Nu este medic/terapeut
ik20
BUNA.aS DORI SA STIU DACA ANALIZA P CARE I-AMFACUT-O BAIETELULUI MEU IN VARSTA DE 6, 10 ANI SI SE NUMESTE ANTIGEN GIARDIA ESTE ACELASI LUCRU CU ACEL TEST ELISA.
SI baietelul meu acuza foarte des dureri de burtica, aceasta analiza a iesit negativ.Este posibil sa nu iasa daca are giardia la antigen giardia?
0
08-06-2009, ora 14:02
siberd
Nu este medic/terapeut
siberd
Am si eu o mare problema cu fetita mea.Are 9 ani.De 3 ori am ajuns cu ea la urgente, nu s-a stabilizat decat cu perfuzie.Incepe sa o doara burta, incepe sa verse, diaree.I-am facut tone de analize, inclusiv ecografie, nu stiu ce sa mai fac.Acuma o sa incep sa-i duc iar scaunul pentru viermisori.Am mai facut asta zile la rand.Ce altceva m asfatuiti?
0
09-06-2009, ora 10:13
deeadami
Nu este medic/terapeut
deeadami
baietelul meu vomita, il doare durtica si capul dupa ce vomita; si tuseste; e taticul lui la spital cu el acum si eu la serviciu plang si astept un raspuns de la ei
0
09-06-2009, ora 15:24
lilideea
Nu este medic/terapeut
lilideea
Aceeasi problema o am si eu cu fata mea am fost la medlife si se pare ca sufera de enteroviroza (dureri de burtica si rosu in git).O tratez cu debridat (dureri de burta).Biotics pt refacerea florei stomacale si enterol.
si ZINAT ca antibiotic.Se pare ca este o viroza in aer si pot spune ca i-am facut analize si wbc este destul de mare. Majoritatea copiilor aveau aceeasi problema.
0
09-06-2009, ora 15:28
lilideea
Nu este medic/terapeut
lilideea
AM uitat sa spun ca pt git ii dau tantum verde 2 puf /3 ori /zi si STODAL (sirop de tuse homeopatic )de 3 ori pe zi, si ulei de catina pentru intarirea organismului.
0
09-06-2009, ora 15:57
deeadami
Nu este medic/terapeut
deeadami
l-a vazut un dr. si diagnosticul a fost de stomac iritat, slava domnului, regim si odihna;
0
09-05-2010, ora 14:45
irimia romina
Nu este medic/terapeut
irimia romina
buna;si fetita mea are laringita i-am dat 5 zile claritromicina data de medicul de famili si dupa 4 zile de tratament i-am dat si bitics au uat-o niste dureri de burta groaznice diaree si varsaturi tot asa la buric si in zona aceea;a fost tatal ei cu ea la urgenta si pediatra i-a open de 400 ;biotics;furazolidon si nospa cate o jumatate;e tot asa !am nimerit weekendul;;si sunt diperata;luni merge sa facem ceva analize si cesa zic sper sa fie ok;voi ce parere aveti sa-i fac si o ecografie abdominala?tin sa precizez ca antibioticul nu l-am mai dat pentru ca a luat 5 zile pastile el era pentru laringita si fetita e ok;un pic de tuse dar facem aerosoli!
0
10-05-2010, ora 15:06
briana123
Nu este medic/terapeut
briana123
Si eu am avut probleme cu baietelul meu care acuza dureri de burtica si medicul pediatru i-a recomandat Colostru cu probiotice si First Defense.Colostru cu probiotice protejeaza inpotriva infectiilor prin actiune puternic antivirala, antibacteriana, antimicotica, antiparazitara si First Defense (cu argint coloidal) este idicat in dezechilible imunitare, sindrom de intestin permeabil, colita, colon iritabil, giardioza etc.
Puteti citi mai multe despre produse pe http://www.naturistexpert.ro/index.html. Eu de aici am comandat produsele.I-am dat baietelului meu tratamentul cam 2 luni de zile si simptomele s-au diminuat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •