3 testicule

18-08-2009
mona_chiriac@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mona_chiriac@yahoo.com
Sotul meu are 41 de ani si acum aproximativ 5 ani am descoperit pe unul din testicule un nodul de marimea unui bob de mazare.nedorind sa se duca la medic pentru ca nu are nici un fel de simptome sau dureri a neglijat si iata ca in prezent a ajuns acest nodul sa fie aproape dublu fata de testicul.Va rog sa-mi spuneti cum se numeste aceasta boala si in ce consta tratarea ei, fiind constienta ca va trebui sa ajungem la medic.Multumesc!
3 comentarii
0
18-08-2009, ora 19:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sotul trebuie neaparat vazut de catre un chirurg. Timp de 5 ani nu l-a vazut nimeni, nici macar medicul de familie?????? NU MAI AMANA si mergeti zilele acestea cu trimitere la un specialist chirurg.Nu sunt trei testicule, sunt doua, dar unul este foarte bolnav.
0
02-02-2011, ora 23:53
ovidiumocanu
Nu este medic/terapeut
ovidiumocanu
Buna ziua! Am 21 de ani si am aceiasi problema ca si sotul doamnei ce a postat mai sus. Sunt constiient ca trebuie sa merg la un doctor dar as vrea sa stiu cat de grava e problema. Nodul de pe testiculul meu este mic deocamdata cum a zis si doamna, cat un bob de mazare.
0
07-08-2011, ora 12:01
daniel XXL
Nu este medic/terapeut
daniel XXL
Buna ziua..ma numensc daniel am 22 de ani si va spun sincer sunt cam stresat cu testiculele mele in primul rand pe un testicul mi sa format ceva ca si cum ar fi un bob de fasola cand apas pe el ma doare si in am de 2 3 ani. imi este cam jena sa merg la doctor ce asi putea face.iar din cauza acestuia ejaculez si repede fata de cum era inainte va rog frumos sa imi raspunde-ti..multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •