3 diagnostice in urma durerilor de cap

18-05-2007
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Am 21 de ani iar la 17 am fost diagnosticata cu sinuzita cronica..Am ajuns la medic in urm a unor "raceli" repetate insotite de dureri de cap de care nu mai avusem parte: deasupra arcadelor, intre sprancene, in zona sinusurilor in ambele parti ale nasului. La o clinica orl mi s-a spus ca am sinuzita cronica si o deviatie de sept ptr care nu trebuie sa-mi fac griji..Am tot tinut tratamente cu antibiotice, dar la un anumit interval de timp, durerile de cap reveneau..Am tot tinut-o asha, auzind ca sinuzita nu prea se vindeca..
Recent am reluat investigatiile, am mers la Panduri (Hociota parca se numeshte acum), unde medicul a cerut o radiografie a sinusurilor in urma careia a spus ca am nevralgie Arnold si am primit tratamen Nimesulid, Aerius, Mydocalm, Pinosol..De 3 zile nu mai am dureri de cap..Care sunt destul de frecvente..Pre4cizez ca acestea, spre deosebire de anii liceului au aparut si la ceafa, la tample, la frunte sau..uneori simt ca ma doare toata fata.
Am ajuns si la neurologie, unde in urma multor intrebari legate de istoria medicala, nu am indicat nimic suspect..Nu am suferit de nici o boala, nu m-am lovit niciodata la cap, nu am fost operata, nu am rude suferinde, etc nu beau, nu fumez..Mi s-a spus ca am p migrena, pe care o voi tot duce pana dupa menopauza si ca nu pot decat sa-mi iau tensiunea sa fiu sigura ca nu am probleme cu ea si sa "testez" antialgice pana gasesc unul eficient..
Analizele de sange sunt bune..Intentionez sa fac si o tomografie..In afara de asta, ce mai pot face? Si ce parere aveti? Va multumesc
2 comentarii
0
19-05-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament combinat acupunctură + homeopatie ar fi, probabil, foarte indicat în cazul dv.
0
25-06-2007, ora 00:00
medic specialist
Nu este medic/terapeut
medic specialist
Efectuati tomografia craniana cu substanta de contrast, consultati apoi un neurochirurg si, in ultima instanta, sa urmati sfatul de mai sus!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Sinuzita
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Mă doare capul când e frig - sinuzită?
  • Durerea de cap din sinuzită (cefaleea sinusală)
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  •