umflatura moale in vagin

30-07-2009
flavia 21
Nu este medic/terapeut
flavia 21
am avut un ciclu normal..cu o intarziere de 1 zi...si ma sperie faptul ca am eu de obicei in timpul preludiului nu ma protejez dar nu isi da drumul nikiodata totul se intampla cu prezervativ la ejaculare.luna asta in prima zi de ciclu m-am stors din intamplare la un san si mi-a curs foarte putin...si asta s-a intamplat doar in acea zi ca apoi totul a disparut de la sine...pe langa asta ma mai ingrijoreaza ca palpand in interior cu degetul.din curiozitate..am simtit inainte de a-mi veni ciclul ceva ca o umflatura moale.oare sunt insarcinata desi am avut ciclu?ce e oare acea umflatura care o simt atat de moale..si imi e atat de teama atingand mereu.mi-e teama rau de ginecologi...ce poate fi oare.
2 comentarii
0
30-07-2009, ora 21:25
camelia731
Nu este medic/terapeut
camelia731
flavia, din pacate e greu de spus ca este, sfatul meu, al unei femei care a avut multe probleme ginecologice pe care le-a ignorat ani de zile de frica medicului ginecolog, este sa iti faci un test de sarcina daca asta te streseaza, dar neaparat sa faci un consult ginecologic, daca doamne fereste e vreo problema sa o descoperi din timp si sa o tratezi usor.eu am o fetita de 16 ani si am stat mult de vorba cu ea si pana la urma am mers impreuna la ginecolog, i-am gasit o doamna doctor draguta, amabila, calma si acum merge linistita si cu incredere.
0
30-07-2009, ora 22:17
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
O vizita la ginecolog este semn de maturitate, responsabilitate si pana la urma de bun simt din momentul in care iti incepi viata sexuala. Nu-ti face absolut nicio problema, ginecologul asta face in fiecare zi, consulta n femei cu sau fara probleme. Cat despre sani, chiar daca iti va spune sau nu ginecologul, fa-ti o ecografie bilaterala, este ca orice ecografie, deci simpla si nedureroasa si vei stii exact daca e ceva. Nu-i musai sa mergi inatai la endocrinolog, tot asta iti va spune sa faci. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul