-ma mananca- intre gat si urechi

03-12-2008
oana_b
Nu este medic/terapeut
oana_b
"ma mananca" intre gat si urechi.. se intampla de cateva saptamani in orice moment al zilei dar nu in fiecare zi.. ce poate fi?

Daca in buletinul de analize globulele rosii sunt sub limita normala ce inseamna?

Merci
1 comentarii
0
23-12-2008, ora 19:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Globulele rosii sau eritrocitele cand au o scadere patologica sub 3, 5 milioane la femei indica o anemie, care trebuie tratata. Anemiile sunt produse de numeroase cauze: pierderi mari de sange (hemoragii), boli infectioase acute si cronice, boli produse de paraziti, intoxicatii cu diferite substante chimice, lipsa de fier si de vitamine, malnutritie, anorexie etc.

Faceti-va si hemoglobina si sideremia. In cazul in care valoarea fierului este mai mica decat limita minima inferioara, atunci puteti consuma 1 drajeu de Tardyferon-fol dimineata pe stomacul gol; asteptati 30 de minute inainte de a manca.

In ceea ce priveste mancarimea poate fi vb dsp o alergie (dar ar fi trebuit sa va "manance" constant), mai degraba este o mancarime cauzata de starea dumneavoastra nervoasa din acel moment care determina aparitia asa numitei neurodermatoze. Va rog sa va cumparati Betaderm (contine betametazona) unguent si sa va dati cu o cantitate mica de crema doar pe zona respectiva de doua ori pe zi. daca nu vedeti in maxim 5 zile o ameliorare atunci consultati un dermatolog.

Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.