| |
|
|
|
| |
|
Autor: Mr. Nick |
Data: 31-12-2009 |
|
LA MULŢI ANI; un 2010 asezonat cu sănătate, fericire, lumină, armonie, iubire, prosperitate, putere şi credinţă. DUMNEZEU să vă binecuvânteze pe toţi! Petrecere plăcută...;)))
Post Scriptum - Un mic cadou; accesaţi link-ul de mai jos pentru a viziona o felicitare animată, superbă (rog administratorul să nu şteargă link-ul, nu fac publicitate nimănui; mulţumesc cu anticipaţie!).
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1hdn=0pv=3135826
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
| NIHIL SINE DEO - NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, DUMNEZEU dispune! ←
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
|
|
|
Comentarii / raspunsuri: 12 |
|
|
Autor: jaquelinne |
Data: 02-01-2010, ora 15:05 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
La multi ani si tie Nick!!!Foarte dragut gestul tau!!
Te imbratisez cu drag!
Pupicei
|
|
|
Data: 02-01-2010, ora 20:54 |
|
Pupicei şi din partea mea, dar şi o îmbrăţisare telepatică foarte călduroasă şi tandră!
Ţi-a plăcut felicitarea?
Pup, noapte bună!
|
|
|
Autor: eugen49 |
Data: 02-01-2010, ora 21:31 |
|
Inca o data La multi ani si un 2010 asezonat cu sanatate , fericire, iubire, armonie, lumina, prosperitate , putere si credinta(MR NICK) ! Ma numesc Eugen si dak nu e prea tz , te rog sa citesti aceste randuri si sa-mi raspunzi : Pe data de 15 06 2009 am fost diagnosticat cu kncr prostata av, scor 4+4=8 . Marii nostri PROFESIONISTI SINESCU si JINGA mi-au dat un trat hormonal care a avut un mare efect, adica dupa o luna de teatament am avut PSA 0,mentinandu-se la aceasta val si azi . Acum 30 zile am term si 33 sedinte de radioterapie su ma sumt FFF BINE ! Acum vin intrbarile : Este posibil ca tumora si invazia regionala sa fi disparut (nu s-au mai vazut la ultimile RMN si CT) ? . Este posibil sa recidiveze ? Poti sa-mi recomanzi ceva impotriva ginecomastiei care incepe sa se arate datorita tratamentelor de supresie androgenica ? Am uitat sa-ti spun ca snt cam tanar pt aceasta boala - 49 ani !
|
|
|
Autor: eugen49 |
Data: 02-01-2010, ora 21:36 |
|
Cred ca s-anteles ca mesajul de mai sus a fost pt tine MS NICK , astept rraspuns !
|
|
|
Data: 02-01-2010, ora 22:28 |
|
Stimate domn Eugen,
Conform RMN-ului şi CT-ului, tumora a dispărut. Orice tumoră poate să recidiveze, dar dvs. nu trebuie să vă gândiţi la acest aspect. Bucuraţi-vă de dispariţia formaţiunii tumorale şi gândiţi-vă că viitorul vă surâde; va fi foarte strălucitor. Sunteţi un norocos, de aceea vă rog să profitaţi de acest noroc şi să gândiţi pozitiv.
În ceea ce priveşte ginecomastia, vă rog să consultaţi medicii care v-au prescris tratamentul supresiv. Dânşi vă cunosc în profunzime cazul şi tot dânşi vor decide conduita medicală. Orice intervenţie "străină" poate să vă destabilizeze şi mai mult sistemul hormonal şi starea mentalo-psihică.
Sper că v-am mai liniştit şi edificat; dacă mai aveţi vreo nelămurire sau vreo întrebare, vă stau la dispoziţie!
Toate cele bune, un 2010 minunat şi plin de realizări/binecuvântări.
P.S. Mulţumiţi-i zilnic lui Dumnezeu, El este Cel care v-a vindecat (aţi beneficiat de o minune din partea Lui).
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
| NIHIL SINE DEO – Nimic fără DUMNEZEU |
→ Homo proponit, sed DEUS disponit - Omul propune, DUMNEZEU dispune! ←
˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
|
|
|
Data: 03-01-2010, ora 11:51 |
|
Nick, felicitarea nu am putut sa o vizualizez din pacate.. ;( Stii ca la mine aici unele site-uri sunt filtrate si nu se pot deschide..off
|
|
|
Data: 03-01-2010, ora 21:20 |
|
Uffffffffffffffffff....păcat, este extraordinar de frumoasă! Autorităţile din .... sunt mai rău decât a fost Inchiziţia...
hmmm...pupici!
|
|
|
Data: 05-01-2010, ora 19:13 |
|
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Sa stii ca asa e...
Pup
|
|
|
Autor: Emanuelle |
Data: 31-01-2010, ora 00:05 |
|
Mr Nick,
LA MULTI ANI!!!
Vesnica bucurie sufleteasca plina de multumire pentru ceea ce sunteti, pentru ceea ce-ati primit de la El si daruiti cu atata dragoste si altora!
Ramaneti in iubirea Lui, fiti luminat si incalzit de ea; ramaneti si langa inimile noastre, aici, printre lacrimi si bucurii, panla sfarsit, cat va fi!
Sanatate maxima intotdeauna! pentru suflet, duh si trup, sub calauzirea si protectia Sa!
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Cu pretuire,
|
|
|
Data: 02-02-2010, ora 16:18 |
|
Stimată d-nă Bleuciel,
Vă mulțumesc nespus pentru urările sincere îmbibate în iubire necondiționată. La mulți ani și dvs. Să vă zidiți un suflet luminat și să aveți o inimă neprihănită. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce crede El că aveți nevoie, pentru a vă mântui și pentru a avea multă voință, credință, paciență și smerenie, în vederea acceptării a tot ce vă dă El, sau vă îngăduie, să vă fie dat de către altcineva. Tot ce faceți de factură pozitivă, să faceți întru slava Lui, și veți trăi veșnic în Împărăția Lui cea infinit de splendidă.
Toate cele bune!
Cu iubire profundă și respect corespunzător,
Mr. Nick
|
|
|
Autor: mimi26 |
Data: 26-05-2010, ora 12:43 |
|
Buna ,
Observ foarte multa lume foarte multumita de mister Nick.Daca ar putea sa-mi raspunda si la problema mea in ceea ce priveste constipatia ,problema pe care am postat-o si pe forum i-as multumi f mult .
Multumesc
|
|
|
Data: 06-06-2010, ora 18:35 |
|
Hy!
Stimată d-nă Mimi, vă voi răspunde şi dvs. :-)
Toate cele bune!
Cu iubire,
Mr. Nick
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 593 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
07300-76453(SMILE)
Daca vrei sa incepi acum iti recomadam kitul de start. Iti oferim 25 RON, platim transportul, castigi 30 de puncte cadou si un fard mineral
Economisiti 300 RON
DOAR PENTRU VIZITATORII ROMEDIC
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|