Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

valori tensiune

SUBIECTE DE DISCUTII [108]:
108 subiecte 12 3 INAINTE ›
4 mesaje
4798 vizite
tahicardie-valori tensiune arteriala

Postat la data: 15-08-2008. Ultimul raspuns: 28-10-2009, 18:42, postat de dora_dora490

....am si transpiratie rece si tensiunea este de 140 cu 90.as ....
2 mesaje
2153 vizite
Buna ziua, va rog intepretare valori tensiune arteriala

Postat la data: 10-04-2012. Ultimul raspuns: 11-04-2012, 10:08, postat de rebeca05

....dori o interpretare scurta a valorilor tensiunii arteriale : 180 / 120 ....
0 mesaje
5012 vizite
pO2 valori sub limita

Postat la data: 28-06-2014.

....totusi de 100& la aparat. tensiunea bina. medicii de la urgenta ....
3 mesaje
5105 vizite
tiroida valori ecograf marite

Postat la data: 28-12-2010. Ultimul raspuns: 08-02-2012, 15:18, postat de PAULA CATALINA0

....sunt:ameteli,stare de letargie,oboseala accentuata,ritm si tensiune mica ;nu transpir .dar am ....
1 mesaje
1799 vizite
Tensiune 190-130

Postat la data: 11-05-2008.

....cerebrale). are acasa tensiometru. tensiunea ei arteriala are uzual valori ....
1 mesaje
1922 vizite
tensiune oscilanta

Postat la data: 08-04-2008.

....in fiecare zi imi urca brusctensiunea la valori de 155/110.ma ia brusc asa ....si tremur si imi creste tensiune.am si foarte mari ameteli si ....atunci.........de ce imi oscileaz asa tensiunea? ce sa fac? ajutati-ma va ....
3 mesaje
2349 vizite
Probleme tensiune!

Postat la data: 12-12-2010. Ultimul raspuns: 10-01-2011, 19:02, postat de kara97

....a lua acest tratament aveam tensiunea 13.8 13.7. acum tensiunea ....tensiunea si o aduce la valori normale. credeti ca tensiunea mea ....
4 mesaje
2283 vizite
tensiune oscilatorie

Postat la data: 14-02-2010. Ultimul raspuns: 02-03-2010, 17:40, postat de bulatsergiu.flp

....problema: acum trei saptamani am avut tensiunea 150 cu 105, (mi-am luat ....si tot in jurul acestor valori se afla) mentionez ca am ....si spre seara ajung la valori normale de 120 cu 80. ....
6 mesaje
15731 vizite
TENSIUNE OSCILANTA

Postat la data: 20-03-2008.

....de catva timp imi urca tensiune brusc de mai multe ori ....noapte in somn ajungand la valori de 150/110 si puls marit.ma ....si cand mi se ia tensiune are valori f mari.sau cateodata stau si ....
1 mesaje
2482 vizite
tensiune oscilanta

Postat la data: 16-10-2011. Ultimul raspuns: 21-11-2011, 17:39, postat de blancap97

....de exemplu azi mi-am luat tensiunea la intervale de 3-4 minute ....
1 mesaje
1569 vizite
tensiune mica

Postat la data: 20-09-2006.

....proasta din ultima luna,insotita de valori foarte mici ale tensiunii (78/49,80/52,84/56...),pulsul ....acestea ar putea fi cauza valorilor scazute ale tensiunii sau ce ....
3 mesaje
3082 vizite
tensiune arteriala

Postat la data: 17-11-2012. Ultimul raspuns: 12-04-2013, 18:17, postat de ddiana

....a-si avea o intrebare cu tensiunea mea este buna sau nu.acum ....zile mi-am luat tensiunea avea valori de 147/82 si astazi 152/90.vreau ....de efort)+analize de sange, atunci tensiunea mi-a fost de 135/80.cardiologul mi-a ....
8 mesaje
3232 vizite
Tensiune arteriala

Postat la data: 08-01-2013. Ultimul raspuns: 31-01-2013, 22:33, postat de DIANA TIM

....am facut un puseu de tensiune e 160/110 in urmatoarea zi ....si sucuri care contin cofeina..insa tensiunea mai creste unori in deoseb ....am facut o obsesie pt tensiune o masor de cateva ori ....aproximativ. la proba de efort valorile maxime avute au fost 150/85 ....
1 mesaje
1718 vizite
tensiune oscilanta

Postat la data: 29-08-2008.

....cu o lamurire.imi creste brusc tensiunea arteriala (stand in pat facnad ....casnic sau de birou) la valori mari de 150-110 .in momentele ....
0 mesaje
507 vizite
Sarcina si tensiune 140 90 saptamana 36

Postat la data: 20-02-2013.

....ajutati ca sant tare nedumerita.am tensiune in mișcare daca mă ridic ....sa iau nifedipin la aceste valori de 140/9 si ca o ....stau pe partea cu inima tensiunea in repaus este 120/80, , ....stres continu si îmi iau tensiunea mereu ca sa fiu sigura ....
2 mesaje
668 vizite
am tensiune oscilanta. ce anticoceptionale pot lua?

Postat la data: 01-05-2011. Ultimul raspuns: 04-05-2011, 23:18, postat de Lone

....vazand ca uneori aveam tensiunea 12/8, sau 13/9 ....dupa 3 saptamani de novinette tensiunea mea era 15/11. am intrerupt ....din nou anticonceptionalele. mentionez ca tensiunea mea in ultimele luni pare ....
2 mesaje
1340 vizite
Tensiune si bataile inimii

Postat la data: 05-12-2012. Ultimul raspuns: 05-12-2012, 09:07, postat de ionela83

....este cineva care imi poate rasp.tensiunea am ajuns sa o masor ....o perioada cam in jurul valorii de 64 sau 72, ....
8 mesaje
9183 vizite
Tensiune arteriala foarte ridicata

Postat la data: 28-05-2013. Ultimul raspuns: 11-06-2014, 18:44, postat de alinageorgescu79

....un organism care are o tensiune arteriala -medie de 155/95 (ma ....a facut un puseu de tensiune ajung astfel pana la 188 ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. astept ....
7 mesaje
10307 vizite
urechi infundate ! Poate fi tensiune?

Postat la data: 06-05-2011. Ultimul raspuns: 09-05-2011, 12:26, postat de Cristian-Alexandru06

....ce poate fi? mi-am masurat tensiunea arteriala cu tensiometrul meu digital ....daca e cazul sa-mi masor tensiunea, am auzit doar din ....la urechi infundate, e tensiunea de vina, va multumesc ....
2 mesaje
2230 vizite
Tensiune arteriala crescuta:revenire

Postat la data: 29-05-2013. Ultimul raspuns: 22-08-2013, 17:57, postat de Dr George Stancu

....un organism care are o tensiune arteriala -medie de 155/95 (ma ....a facut un puseu de tensiune ajung astfel pana la 188 ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. ....
2 mesaje
1402 vizite
Tensiune dereglata dupa fizioterapie

Postat la data: 03-04-2012. Ultimul raspuns: 03-04-2012, 20:49, postat de Gabi-val

....simtiti tot mai rau. acum tensiunea sa este mai mare dar ....exemplu, azi avea 113/90. tensiunea ei normala se invirte in ....cum imi creste si mie tensiunea! ce inseamna asta, ce ....
0 mesaje
1351 vizite
fibrilatie atriala, tensiune mica

Postat la data: 13-04-2012.

....inainte, urma tratament pentru hipertensiune. in prezent, pastilele pe care ....dimineata aspenter la pranz de 2-3 zile tensiunea sistolica trece rar de 100, ....lui? inr-ul i-a iesit in jurul valorii 5-6, i-a fost redusa ....
17 mesaje
16629 vizite
puls marit si pusee de tensiune

Postat la data: 27-07-2012. Ultimul raspuns: 06-01-2014, 00:41, postat de BXD

....abia suflam si am avut tensiunea 50 cu 30. ....un puls de 180. tensiunea nu am reusit s-o iau ....in mod normal la mine tensiunea este 110 cu 65 si .... dar eu am aceste valori din 2008 cand s-au facut ....
0 mesaje
1185 vizite
Valori duble decât cele normale. Doresc lamuriri. Mulţumesc!

Postat la data: 03-05-2010.

....de sănătate datorită acestor câteva valori depăşite (chiar şi dublu) ale ....ceva îngrijorător, problematice fiind doar valorile de mai sus, care sunt ....dreaptă, având în acel moment tensiunea 20, acum revenind la normal, ....
4 mesaje
5536 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI

Postat la data: 28-05-2014. Ultimul raspuns: 26-06-2014, 20:06, postat de inn.ocence

....urmatoarele rezultate: acth 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) .... dhea-s 445 (valori de referinta: 148-407) prolactina 1454 .... progesteron 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: ....simptome la fel de ciudate: tensiune mica, puls slab (uneori), ....
0 mesaje
11404 vizite
aspenter in sarcina 26 saptamani

Postat la data: 10-12-2012.

....am avut o pulsatie de tensiune ajungand la 15/9.am pus mana ....mi sa dat nifedipin pt tensiune, am trecut cu bine peste ....ceva mai scazut dar in valori normale...m-au trimis la fundeni unde ....off0.8 pornind de la aceste valori am fost trimisa la cardiolog, ....
2 mesaje
5360 vizite
urgent un raspuns-

Postat la data: 16-04-2014. Ultimul raspuns: 19-04-2014, 10:04, postat de lara_marik

....ca iau noliprel mai fac tensiune cate odata...cele mai mari valori ....
0 mesaje
941 vizite
interpretare buletin analiza

Postat la data: 22-02-2012.

....schimbat medicamentatia la inima si tensiune. vsh 28mm/ora, gr%69, ....scazute in rest au avut valori normale. pa puteti ajuta. de ....
5 mesaje
2065 vizite
va rog dati-mi un sfat

Postat la data: 15-06-2008.

....de ani sufar de hipertensiune de aprox 20 ani ,am ....boala de refux esofagian pt.ca tensiunea a fost buna, doctorul mi-a ....accentuate si daca intr-adevar pentru tensiune nu trebuie sa mai iau ....ceva{cu acest tratament am inregistrat valori si de 19/11}
1 mesaje
4659 vizite
tensiunea in sarcina

Postat la data: 16-02-2007. Ultimul raspuns: 06-10-2011, 16:14, postat de iuliana73iuliana

....la inceput m-am confruntat cu tensiune.primele 3 luni am avut intre ....din nou sa ajunga la valori cuprinse intre140/90-150/100.mentionez ca nu am ....faptul de a-mi controla frecvent tensiunea si aplelind doar cind aceasta ....
0 mesaje
1156 vizite
hipo sau hiper tiroidie?????

Postat la data: 07-10-2010.

....fost: tsh-67.530uu/ml (0.270-4.2) ft4-5.12pmol/l (10-23) ecografie tiroidiana cu valori: lob drept:long.max.57,antero-post 23,transvers.22.4,volum 15.2 cm3 lob stang:long.max ....ianuarie, dupa 6 luni 1.610 uu/ml(0.270-4.2) valori ecografie tiroidiana lob drept long max ....de strangere de gat,vedere incetosata,puls scazut,tensiune foarte mica,tremur si amortire a ....noua analiza tsh valoare tsh(01.10.2010) 0.0447 uu/ml-(0.35-4.94) valori ecografie lob drept long max.55.1,antero ....
3 mesaje
1096 vizite
ingrijorator??

Postat la data: 11-05-2008.

....ceva. mi-am facut analizele si valorile sunt normale in afara calciului ..... am crezut ca am tensiune si de aceea mi-am si ....de frica sa nu am hipertensiune sau tensiune oscilanta si asta ....
3 mesaje
1918 vizite
Glanda?

Postat la data: 05-03-2013. Ultimul raspuns: 06-03-2013, 12:17, postat de violetta_86

....era peste 100/pe min -obosesc ff usor -tensiune de cateva ori 16cu 10 ....rezultatul e urmatorul tsh 6.07..valori de referinta 0.40-6.20 uu/ml -nu m-a ....
2 mesaje
3717 vizite
nefrita cronica bilaterala

Postat la data: 16-02-2009. Ultimul raspuns: 22-02-2009, 17:27, postat de carstean

....srg. 51%, dr. 48%, cu valori ale creatininei de 2,72 ....o crestere a tensiunii cu valori de 15 -16 cu 9 ....2 sau trei zile, urmarind tensiunea zilnic si lipantil pentru colesterol ....luate fiecare separat ) dar valorile erau in jur de 220-240, ....nici un tratament sa monitorizam tensiunea si analizele de creatinina, uree ....proteine, a mentinut totdeauna tensiunea in limite normale si nu ....respectat cu strictete tratamentul de tensiune si a monitorizat tot timpul ....
7 mesaje
3383 vizite
va impolr ajutati-ma

Postat la data: 20-09-2008.

....pt ca sunt disperata.imi creste tensiunea arteriala brusc zilnic (si chiar ....cauza cresterilor astea bruste de tensiune -care nu depind de ora ....
6 mesaje
3269 vizite
Cerculete colorate

Postat la data: 15-12-2008.

....mi se gasi o problema (tensiune intraoculara valori normale mai exact 10 sau ....care apare de obicei cu tensiune intraoculara dar este posibil sa ....cel putin 2 ani am tensiunea arteriala mare sau cel putin ....
3 mesaje
2304 vizite
degetele la maini umflate

Postat la data: 17-06-2012. Ultimul raspuns: 19-06-2012, 15:59, postat de yndy2000

....si ekg-ul a iesit bine tensiunea 12-8 mentionez ca am tensiunea ....la analizele la sange urmatoarele valori au iesit rau biochimie uree ....
2 mesaje
871 vizite
UNDE T NEGATIVE

Postat la data: 23-02-2011. Ultimul raspuns: 23-02-2011, 23:55, postat de inimioara30

....la incarcatura...non aritmie.valori normale ....
2 mesaje
1651 vizite
cardiopatie ischemica?

Postat la data: 15-12-2008.

....am nascut(4 ani)ma confrunt cu hipertensiune arteriala forma oscilanta.asa dintr-o data ....imi creste brusc tensiunea la valori mari(mai ales cea mica)de 160/110.am ....stat in ger)si tensiunea area valori foarte mari(ajunge si la 115 ....
1 mesaje
817 vizite
tensiunea la copii

Postat la data: 17-04-2011. Ultimul raspuns: 17-04-2011, 17:44, postat de lucia TM

....vizita a gasit aparatul de tensiune si a vrut sa il .... cred eu ca are tensiunea mare pt varsta lui. are ....daca e normal? care sunt valorile normale pt vârsta lui?
1 mesaje
2148 vizite
lamuriere

Postat la data: 22-05-2008.

....bine cu exceptia catorva si anume:valori mari ale proteine c ....e totul ok).iau bisoprolol pentru tensiune si doar atat dar eu ....
0 mesaje
6449 vizite
Va rog.

Postat la data: 13-12-2011.

....aprovel in schema mea pentruca valorile de tensiune sunt tot mari si nu ....
1 mesaje
1112 vizite
tulburari dupa mese

Postat la data: 10-12-2008.

....mai draga am puseuri de puls(tensiunea cred ca ramane normala)..apar la ....lesin. de obicei am o tensiune mica 10-7 sau 9 cu ....mine ,fara folos.de altfel toate valorile,inclusiv colesterol ,valori tiroidiene au iesit bine... acum ....
2 mesaje
7747 vizite
urticarie cronica autoimuna

Postat la data: 23-06-2007.

....analizelor,complement c3,complement c4,tsh,ft4,anticorpi anti tpo,in valori normale,antigen hbs si hcv negativ,complement ....bine,am senzatia de ameteala si instabilitate,tensiunea arteriala care era 110/65 acum ....cunosc cazuri de remitere a valorilor anticorpilor antinucleari.?si daca boala nu ....
2 mesaje
2089 vizite
Probleme cu tensiunea arterială

Postat la data: 18-04-2011. Ultimul raspuns: 20-04-2011, 20:08, postat de Lence

ajutati-mă vă rog!!! valori anormale ale tensiunii arteriale: ta ....
3 mesaje
1624 vizite
Dureri picioare

Postat la data: 07-05-2010. Ultimul raspuns: 07-05-2010, 16:55, postat de Dr. Marius Uscatu

....cauza durerilor.am tratament si pentru hipertensiune cu bisoprolol.mi s-a spus ca ....si dureri musculare.am facut analize recent.valori crescute au aparut la pdw-19.3 ....mg. aslo,fact.reumatoid si pcr au valori negative. m-am gandit sa incep sa ....
1 mesaje
5808 vizite
Rezultate de ecografie la inima

Postat la data: 14-06-2014. Ultimul raspuns: 09-07-2014, 14:32, postat de btenn94

....se pare ca sunt niste valori prea la limita superioara, ....diametru diastolic si sistolic ventriculului stang. valorile: diametru diastolic vs: 57 mm diametru sistolic ....57%, si restul din valori sunt normale. am fost si ....timp si poate am avut tensiunea marita (am scris mai multe ....
1 mesaje
1871 vizite
Va rog o interpretare a analizelor- colesterol, trigliceride, TGO, TGP si GGT

Postat la data: 20-08-2013. Ultimul raspuns: 25-09-2013, 09:02, postat de dr i.f.

....ia de vreo doua saptamani ).tensiunea arteriala 150 / 110. foarte foarte ....intr-atat cat sa creasca respectivele valori ? sunt chiar atat de ....face pentru a scadea aceste valori ? a incercat sa slabeasca ....
1 mesaje
1066 vizite
amorteala

Postat la data: 18-12-2008.

....7 luni) ,sub tratament si tensiunea a scazut considerabil ,de la ....
2 mesaje
616 vizite
ameteli si tulburara a somnului

Postat la data: 02-01-2010. Ultimul raspuns: 04-01-2010, 13:25, postat de victor24

....dormi.am un aparat de luat tensiunea iar valorile sant:sis 132 .... sant bune aceste valori?
108 subiecte 12 3 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani