Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri
Black Friday

valori referinta

SUBIECTE DE DISCUTII [208]:
208 subiecte 1 2 34 5 INAINTE ›
0 mesaje
2617 vizite
Profil trombofilie screening

Postat la data: 14-09-2014.

....(aptt sensibil pentru la)- 42.2 (valori de referinta 45 sec) - drvvt (test cu ....fi cuprinse in intervalele de referinta, nu stiu in ce ....
3 mesaje
2873 vizite
Toxo si CMV - pot sa mai am copii?

Postat la data: 10-01-2009.

....analizele abia in ianuarie 2008. valorile au fost: cmv igg 22 .... ( interval biologic de referinta: =30 pozitiv); toxo igg 98.20 ( ....tg. mures). am refacut analizele si valorile nu sau schimbat aproape deloc: cmv ....
2 mesaje
829 vizite
rog interpretare...sifilis s-au nu?

Postat la data: 06-03-2009. Ultimul raspuns: 07-03-2009, 04:46, postat de my_ana76

.... valoare obtinuta +/- si valori biologice de referinta negativ si vdrl-cantitativ ....
0 mesaje
1701 vizite
triplu test-parametrii normali

Postat la data: 25-02-2010.

....3 markeri. dupa intervalul biologic de referinta oferit par sa fie rezultate ....as dori sa stiu. iata rezultatele:beta-hcg-37724,3miu/ml (valorile intre 4720-80100) .... free-estriol-1,24ng/ml (valori 0,4-5,2) .... alfaproteina-15,20iu/ml (valori 14,45-72,25)mentionez ca nu am avut ....
1 mesaje
1227 vizite
Colesterol marit

Postat la data: 11-11-2012. Ultimul raspuns: 12-11-2012, 19:57, postat de dr_stancristina

....mai jos: - glicemie 140 mg/dl (valorile de referinta ale laboratorului 74-106 mg/dl); - colesterol ....total 315 mg/dl (valorile de referinta 20-200 mg/dl). mentionez ca este vorba ....
0 mesaje
541 vizite
rugaminte interpretare analize medicale proaspata mamica

Postat la data: 10-08-2011.

....eventuale carente sau anemii.unele dintre valori au fost semnalate cu rosu ....anticipat. o zi buna test rezultat int. referinta metoda rbc 4.48 3.8 - 4.8 ....- 8 % biochimie test rezultat int. referinta metoda acid uric 1.6 6.0 mg/dl ....mg/dl chimie umeda hematologie test rezultat int. referinta metoda vsh 11 mm/1h 29 mm/2h 20 mm/1h analiza ....
5 mesaje
2005 vizite
Analize ingijoratoare?

Postat la data: 27-11-2008.

.... - intre paranteze valori normale de referinta tgp 83 (0-38) bilirubina totala directa ....
1 mesaje
17906 vizite
Toxoplasmoza

Postat la data: 12-10-2013. Ultimul raspuns: 15-07-2014, 08:09, postat de Dr. Baciu Damian

....si a iesit 0.38, valori de referinta fiind 0.5 nonreactiv.pentru interpretare mai ....
0 mesaje
3078 vizite
Gama GT si TGP crescute

Postat la data: 17-09-2008.

....imonoglobulina a,g si m si valorile rezultate se incadreaza in cele .... - anads - valori referinta; - hepatita b ....
0 mesaje
720 vizite
rog interpretare analize medicale

Postat la data: 16-03-2009.

....complet de analize medicale;exista niste valori care pe mine ma ingrijoreaza ....poate ma lamureste cineva daca valorile de mai jos ar trebui ....baz,mono) 10,6 albumina 46,42.acestea sunt valorile care au depasit cifrele de ....
4 mesaje
21698 vizite
NUMAR MARE DE LEUCOCITE IN URINA

Postat la data: 27-05-2009. Ultimul raspuns: 04-02-2010, 15:20, postat de gmgc

....mai atent si comparand cu valorile de referinta, am remarcat un numar crescut ....la femeile insarcinate sunt alte valori de referinta. rog sa mi se dea ....
1 mesaje
2143 vizite
Analiza Helicobacter Pylori

Postat la data: 09-01-2013. Ultimul raspuns: 08-12-2013, 10:02, postat de Frasia

....prezenti; titru=1/1 u.m.: - interval biologic de referinta: absenti; metoda imunocromatografica vsh: 10 mm leucocite: ....componentelor din hemoleucograma sunt in valori normale. as vrea sa stiu daca ....
0 mesaje
806 vizite
antifosfolipidici!!!

Postat la data: 24-01-2010.

....anticorpi antifosfolipidici care au urmatoarele valori: aptt 40; r=1,32 (val. ....;inr= 1,57; 52% (val de referinta 10,5 - 14,3"). anticorpi antifosfolipidici ....
2 mesaje
2516 vizite
Rezultat analize HIV

Postat la data: 19-03-2009. Ultimul raspuns: 02-04-2009, 13:44, postat de monica 22

.... valori biologice de referinta: s/co 1 + reactiv va ....
1 mesaje
2242 vizite
interpretare analiza

Postat la data: 23-12-2011. Ultimul raspuns: 02-01-2012, 23:45, postat de uca27

....si interpretari diagnostic hemoleucograma test rezultat int. referinta metoda rbc 4.37 3.8 - 4.8 ....probele supuse analizei. biochimie test rezultat int. referinta metoda iga 153 65 - 421 ....alpha 1 alpha 2 beta gamma valori obtinute 2.00 66.7 1.8 8.1 ....
0 mesaje
660 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 27-05-2010.

....un sfat legat de anumite valori care sunt peste limitele indicate ....hemoglobina este 15.75 g/dl iar valorile de referinta sunt 12.30-15.30 hct - hematocrit este ....- limfocitele sunt 23.10 iar valorile normale sunt 25-50 ceilalti parametri ai ....
1 mesaje
2095 vizite
Analize medicale bebelus de o luna jumatate

Postat la data: 22-01-2009.

....luna si jumatate: rbc 2.73 (valori referinta intre 4 -6); hgb 8.9 ....(21-50); eo% 6.5 (2-6). restul valorilor din hemoleucograma sunt in limite ....
1 mesaje
2185 vizite
INTERPRETARE ANALIZE 2009

Postat la data: 06-05-2009. Ultimul raspuns: 09-05-2009, 20:22, postat de Dragut Nicoleta

.... valori biologice de referinta 5-10 lymfocite ....
0 mesaje
378 vizite
IgE peste 1600

Postat la data: 30-08-2011.

....o valoare de peste 1600 (valori de referinta intre 0 si 100) si ....
2 mesaje
592 vizite
este posibil asa ceva?

Postat la data: 08-02-2011. Ultimul raspuns: 09-02-2011, 21:46, postat de b.elena2010

....primit urmatorul rezultat de la sinevo: referinta culoare bruna turbiditate clara densitate 1029 1015-1025 ph 7 ....glanulocitara) continui analizele de mai sus referinta glucoza nedecelabil nedecelabil corpi cetonici 5 mg/dl ....nici un tratament sa revina valorile la normal intr o saptamana ....daca se pot modifica aceste valori intr o perioada atat de ....
0 mesaje
1706 vizite
Ce inseamna?

Postat la data: 14-10-2009.

.... valori biologice de referinta u.m. hemetologie (wbc) leucocite ....
0 mesaje
1827 vizite
interpretare analize

Postat la data: 19-11-2008.

....iesit din nou cu cateva valori sub cele normale. am mers ....si ambele au iesit la valori normale. precizez ca am o .... manual test rezultat interval de referinta frotiu sanguin usoara neutropenie usoara ....
0 mesaje
1428 vizite
INTERPRETARE ANALIZE

Postat la data: 08-11-2011.

....mica-la jumatate- in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 50-75%)!!! eosinofile%: 3, 3% basofile%: ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 25-40%)!!! monocite%: 7, 7% ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 3-7%)!!! neutrofile#: 1, 82x10^9/l ....(este mica in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 2, 5-7, 5x10^9/l)!!! eosinofile#: ....
6 mesaje
2229 vizite
rog interpretare analize

Postat la data: 13-03-2009. Ultimul raspuns: 21-05-2010, 09:17, postat de marcelaaaa

....de urina urmatoarele rezultate: densitate: 1010, valori de referinta 1015 - 1025 ph 6,5 nitriti negativ leucocite ....
0 mesaje
1895 vizite
NEUTROFILE SI CREATININA MICA

Postat la data: 09-11-2011.

....mica-la jumatate- in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 50-75%)!!! eosinofile%: 3, ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 25-40%)!!! monocite%: 7, ....(este mare in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 3-7%)!!! neutrofile#: 1, ....(este mica in comparatie cu valorile de referinta cuprinse intre: 2, 5-7, ....
2 mesaje
1404 vizite
interpretare analize sange si urina

Postat la data: 23-04-2009. Ultimul raspuns: 23-04-2009, 19:13, postat de angyca_d

....- 3.66 mii/ul (interval de referinta 4,00-10,50); limfocite % - 37.4 ....negativ. acestea au fost cele cu valori in afara limitelor admise pt ....
0 mesaje
3218 vizite
analize citomegalovirus si toxoplasmoza

Postat la data: 22-04-2009.

...., iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0,6/d.o. cmv ....0,09, iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0,6/d.o. toxoplasma ....0,10, iar intervalul biologic de referinta in testul respectiv era 0-0,6/d.o. in ....0,132, in conditiile in care valorile de referinta sunt: negativ1 coi citomegalovirus anticorpi ig ....0,393, in conditiile in care valorile de referinta sunt: negativ1 coi mi ....luat medicatie in acest sens, valorile de azi sunt mai ingrijoratoare ....mi-e frica de faptul ca valorile la citomegalovirus ig m sunt ....
0 mesaje
1058 vizite
Interpretare Buletin de analize

Postat la data: 10-07-2010.

.... valori de referinta negativ buletin analiza 2: denumire analiza: microbiologie ....
1 mesaje
1232 vizite
sumar urina si sange

Postat la data: 20-03-2013. Ultimul raspuns: 22-03-2013, 11:08, postat de B.M.Maria

....sange urmatoarele mi-au iesit cu valori care nu se incadreaza intre ....- 16.5 % ldl-colesterol 120 interval referinta: nivel optim: 100 mg/dl risc ....mg/dl 25-oh vitamina d 11.3 interval referinta: 30 - 100 ng/ml deficit ....
0 mesaje
1113 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 26-09-2008.

....un set de analize. unele valori nu sunt in intervalele de ....
0 mesaje
1064 vizite
interpretare analize

Postat la data: 22-04-2012.

....unitate de masura valori de referinta magnezemie (chimie umeda) 1.89 mg/dl ....
5 mesaje
2157 vizite
analize-motiv de ingrijorare?

Postat la data: 17-06-2008.

....analize si o serie de valori sunt modificate.va rog frumos sa .... analize rezultate interval biologic de referinta / um leucocite 7.4 ....
0 mesaje
549 vizite
Interpretare analize; ce trebuie facut?

Postat la data: 16-10-2008.

....sa fac pt a avea valorile normale. in urma analizelor ....fost in afara celor de referinta inscrise pe buletinul de analize ....descoperit ca unele dintre aceste valori sunt normale.daca imi puteti spune ....
1 mesaje
492 vizite
Rezultate analizele mamei

Postat la data: 23-02-2011. Ultimul raspuns: 23-02-2011, 22:37, postat de yo_un_baiat

....normal: rezultat valori biologice de referinta anticorpi antimicrozomiali tiroidieni tpo ....
6 mesaje
3876 vizite
REACTIE DUPA HISTERECTOMIE SAU REUMATISM?

Postat la data: 08-10-2013. Ultimul raspuns: 08-02-2014, 19:30, postat de karona

....ck/cpk (creatinfosfokinaza) = 60.00, valori referinta 24.00 - 170.00 u/l; 2. ....tip igg) = 30.60, valori referinta 0.00 - 40.00 ui/ml; 3. ....citrulinat ciclic) = 5.10, valori referinta 0.00 - 15.00 u/ml; 4. ....rf total = 13.50, valori referinta 0.00 - 25.00 u/ml; 5. ....
0 mesaje
723 vizite
rezultat analiza microscopia urinii

Postat la data: 22-09-2009.

....apare un tabel cu urm valori in rosu: microscopia urinii .... interval de referinta bil ....
0 mesaje
1078 vizite
interpretare analize si indrumare

Postat la data: 03-05-2010.

....pasi ce se impun, din valori inteleg ca am o problema ....inca cu ele) denumire rezultat um valori de referinta m (wsbnyi[b) mrn: valori in afara limitelor admise pentru varsta ....
3 mesaje
4704 vizite
Interpretare analize citomegalovirus si rubeola

Postat la data: 29-07-2014. Ultimul raspuns: 30-07-2014, 10:10, postat de Dr. Diana Enachescu

....in vedere ca intervalul de referinta este 0-15. de asemenea, ....65, iar intervalul de referinta 0-6. va rog sa-mi explicati ....
1 mesaje
6755 vizite
USOARA ANIZOCITOZA ERITROCITARA - LEUCOCITOZA CU NEUTROFILIE

Postat la data: 03-06-2009. Ultimul raspuns: 03-06-2009, 15:22, postat de alexionuzty

....primit acest "diagnostic" si urmatoarele valori: rbc 3.67-(limita max.de referinta) 4.8 hgb 11.4-15 hct 34.9-46 mcv 95-96 mch 31-34 mchc ....ce masura pot afecta fatul valorile analizelor de mai sus si ....care o urmez poate influienta valorile de mai sus? va multumesc pentru ....
1 mesaje
2149 vizite
rezultat la analize rele:monocite trombocite si scaun

Postat la data: 03-02-2009. Ultimul raspuns: 13-05-2010, 13:16, postat de danyella79

.... valori biologice de referinta/ u.m. monocite% ....
1 mesaje
3376 vizite
hemoleucograma completa- sarcina 30 sapt.

Postat la data: 09-04-2008.

....de sapt. ma nelinistesc niste valori care nu se incadreaza in .... val. de referinta ....
1 mesaje
3585 vizite
TGP trigliceride lipide

Postat la data: 11-07-2008.

....mai amanuntite. astfel am obtinut valorile : .... valori de referinta colesterol seric total ....
0 mesaje
1257 vizite
Densitate mica in urina 1005

Postat la data: 14-04-2013.

....dar, surpriza, la sumarul urinei valorile care mi-au ridicat semne de ....- ph 7 (val. de referinta 5-6) si densitatea 1005 (val. ....este - daca aceste 2 valori, care nu au fost incadrate ....
6 mesaje
8596 vizite
rog interpretare analize urina

Postat la data: 06-01-2008.

....carora la sumar urina-biochimie toate valorile au fost in limite normale, ....urmatoarele rezultate: glucoza negativ (valoare referinta negativ), bilirubina negativ (val.ref.negativ), urobilinogen ....testul addis, au iesit urmatoarele valori: leucocite 2000 (val.norm. 0-2000), eritrocite ....testul addis au iesit acele valori. ma puteti lamuri cum ar ....
2 mesaje
2298 vizite
infectie urinara

Postat la data: 19-05-2006.

....la sumarul de urina urmatoarele valori nu sunt bune: -densitate:1015 la ....
0 mesaje
647 vizite
Venin in exces

Postat la data: 17-06-2011.

....aglutinare pozitiv valori biologice de referinta: 20 negativ, ....rezultat : u.m. 4, 44 valori biologice 0, 75 ....
1 mesaje
1632 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 12-04-2008.

.... de intrebare sint valori care nu se incadreaza in .... aceste depasiri de valori a celor ce v-am scris ....
1 mesaje
8904 vizite
Interpretare examen spermocultura si spermograma

Postat la data: 24-07-2008. Ultimul raspuns: 03-11-2010, 20:21, postat de economista

....de analiza nu vad niste valori de referinta.poate ma puteti ajuta.rezultatele obtinute sunt ....
3 mesaje
1925 vizite
Glanda?

Postat la data: 05-03-2013. Ultimul raspuns: 06-03-2013, 12:17, postat de violetta_86

....rezultatul e urmatorul tsh 6.07..valori de referinta 0.40-6.20 uu/ml -nu m-a lamurit nimeni ....
2 mesaje
3143 vizite
Pete rosii piele fara mancarime

Postat la data: 20-02-2014. Ultimul raspuns: 23-02-2014, 18:59, postat de Daniel07

....iesit mari (usor crescute) urmatoarele valori: bazofile: 1.39% (interval de referinta ....total: 1.29 mg/dl (interval de referinta 0.2-1.2 mg/dl) sideremie (fier seric): ....
208 subiecte 1 2 34 5 INAINTE ›
Medical Black Friday Medical Black Friday