Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

valori referinta

SUBIECTE DE DISCUTII [207]:
207 subiecte 12 3 4 5 INAINTE ›
4 mesaje
638 vizite
Valori de referinta diferite ???

Postat la data: 21-09-2009. Ultimul raspuns: 25-09-2009, 17:35, postat de genesis

....nelamurire, va rog...in sensul ca valorile de referinta date de laboratorul la ....
0 mesaje
1203 vizite
valori biologice de referinta hemoglobia

Postat la data: 23-03-2010.

....luni vreau si eu valorile de referinta minime maxime la urmatoarele analize ....
0 mesaje
1879 vizite
rezultate buletin de analiza peste valori de referinta

Postat la data: 03-09-2008.

....de ce sunt determinate aceste valori.multumesc!
1 mesaje
2461 vizite
Interpretare markeri tumorali in raport cu intervalul de referinta

Postat la data: 30-08-2014. Ultimul raspuns: 31-08-2014, 22:23, postat de dr i.f.

....analize consta in intervalul de referinta pentru respectivii markeri. poate fi facuta ....comparatie directa intre cele doua valori? adica se poate pune semnul ....ca, intrucat intervalul de referinta este diferit, cele doua ....
1 mesaje
1265 vizite
ASLO foarte mare peste valorile de referinta

Postat la data: 10-01-2012. Ultimul raspuns: 11-01-2012, 00:03, postat de tema

....am mai ales ca celelalte valori sunt foarte bune si nici ....
0 mesaje
1987 vizite
Valori analize medicale

Postat la data: 19-09-2009.

....mi-au iesit peste sau sub valorile de referinta. imi puteti spune despre ce este ....gama-gluttamiltransferaza (ggt) este de 44,0 (valorile de referinta fiind intre 5 - 32) 2. .... 3. acid uric seric 6.01 (valori de referinta fiind intre 3.4 - 5.7) 4. ....anti triglobulina 45.100 (valori de referinta 0 - 34) 5. progesteron 0.140 ....
0 mesaje
113 vizite
valori analize medicale

Postat la data: 27-10-2014.

....curind analizele si sint citeva valori anormale. volum mediu eritrocitar = ....7 valori de referinta 81, 8-95, 5 concentratia ....
2 mesaje
952 vizite
hemoleucograma cu valori modificate

Postat la data: 07-08-2013. Ultimul raspuns: 08-08-2013, 13:52, postat de marlena85

.... neutrofile%-42, 3 limfocite%-45, 8(referinta-21-40) monocite%7, 5(referinta-3-7) eozinofile%-2, 9 bazofile%-1, ....
3 mesaje
4146 vizite
Analize - Testosteron - Valori normale

Postat la data: 02-09-2011. Ultimul raspuns: 22-01-2014, 20:41, postat de alexa madre

....19, 17 nmol/l valori biologice de referinta: 21 - 49 ani: ....ng/ml testosteron liber. 13, 56 pg/ml valori biologice de referinta: barbati: 5, 5 - 42 ....358, 9 mu/l valori biologice de referinta adult: 3, 46 ....0, 17 nmol/ valori biologice de referinta = 21 ani: ....
0 mesaje
1437 vizite
Interpretare valori analize Hcv ac Hbs ag Chlamydia trachomatis ac Ig G Ig M

Postat la data: 21-09-2011.

....rezultat interval de referinta hcv ac** -cobas e411- electrochemiluminiscenta ....
1 mesaje
1557 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 17-10-2007.

....medicale si ma ingrijoreaza anumite valori care nu sunt in limitele .... - 10,7 ( valori de referinta: 4-8) eritrocite 3,79 ( valori de referinta 4,2-5) limfocite 20.3 ( .... 73,6 ( valori de referinta 62-71) vsh 1 ora ....
1 mesaje
1170 vizite
Interpretare rezultat analize

Postat la data: 13-11-2012. Ultimul raspuns: 14-11-2012, 12:05, postat de dr_stancristina

....din parametrii normali: biochimie sange: creatinina 1.04 valori de referinta 0.5-1.00/mg/dl tgp 178 ....referinta 5-41/u/l tgo 58 valori de referinta 5-38/u/l ggt 108 ....
0 mesaje
347 vizite
Intrebare

Postat la data: 25-02-2010.

.... valori de referinta (2-4) vol med. tromb 12,1 .... valori de referinta (7,4-11) vsh .... valori de referinta (2-12) gpt .... valori de referinta (43) colesterol 211 v-as ....
3 mesaje
2860 vizite
interpretare analize GPT marit

Postat la data: 27-02-2010. Ultimul raspuns: 24-04-2010, 01:13, postat de anna1990

....in parametrii) au fost eozinofile 1,9 valori de referinta (2-4) vol med. tromb 12,1 valori ....referinta (7,4-11) vsh 20 valori de referinta (2-12) gpt 52 valori de referinta (43) colesterol 211 v-as ruga sa ma ....
4 mesaje
1188 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 17-11-2012. Ultimul raspuns: 19-11-2012, 16:50, postat de anna-maria20

....analize: rdw-sd 36.7 [fl] valori de referinta : 37.0-54.0 mpv 11.0 [fl] ....5.0-10.0 mono# 1.09 [10^3/ul] valori de referinta 0.00-0.90 mono# 14.4 [%] valori de referinta 2.0-13.0 mai jos undeva sub toate ....
2 mesaje
11340 vizite
Interpretare rezultate complex TORCH

Postat la data: 17-01-2014. Ultimul raspuns: 07-03-2014, 12:17, postat de alexalexa_85

.... val: 1.25; valori biologice de referinta:(mai mic de 2 neg, 2-3 ....pozitiv ) igm val: 0.21; valori biologice de referinta: (mai mic de 0.5 neg, .... val: 2.68; valori biologice de referinta:(mai mic de 5 neg, ....pozitiv ) igm val: 0.40; valori biologice de referinta:(mai mic de 0.9 neg, 0.9-1.1 ....
0 mesaje
2663 vizite
dozari hormonale

Postat la data: 25-02-2008.

urmatoarele analize hormonale: prolactina 318.4 (valori de referinta 127-637) testosteron 3.5 (valori de referinta 0.22-2.9) fsh si lh - ziua ....duminica, laboratoarele inchise): fsh - 6.06. (valori de referinta pentru faza foliculara 3.5-12.5) lh - ....
0 mesaje
1026 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 14-06-2010.

....este grav ca sunt depasite valorile normale? limfocite % .... valori biologice de referinta / u.m.: 20-40 % granulocite % .... valori biologice de referinta / u.m.: 50-70 % (mch) hemoglobina .... valori biologice de referinta / u.m.: 27-31 pg (mchc) concentr.med. .... valori biologice de referinta / u.m.32-36 g/l
4 mesaje
7391 vizite
Analiza glanda tiroida

Postat la data: 30-07-2008.

.... = 11,725 (valori de referinta 4,5 - 12,5 ug/dl) t3 .... 2,31 (valori de referinta 0,71 - 2,2 ....0,1 (valori de referinta 0,4 - 7 ....
1 mesaje
1036 vizite
tgo si tgp marite

Postat la data: 17-05-2012. Ultimul raspuns: 18-05-2012, 17:49, postat de vasi-viorica

....iesit foarte marite.tgp 141, 4(7-40 valori de referinta), tgo 135, 9(9-48 valori de referinta) si colesterol total ....
4 mesaje
5538 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI

Postat la data: 28-05-2014. Ultimul raspuns: 26-06-2014, 20:06, postat de inn.ocence

....urmatoarele rezultate: acth 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) dhea-s ....445 (valori de referinta: 148-407) prolactina 1454 .... progesteron 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: 0.2-1.5) catecolamine urinare ....
0 mesaje
591 vizite
Interpretare analize dupa 2 ani de la tiroidectomie totala

Postat la data: 21-01-2013.

....100. ft4 17.3 - valori de referinta 12-22 tsh 2.07 - valori .... 0.27-4.2 pth 70.6 - valori de referinta 15-65 ar trebui ....
1 mesaje
1358 vizite
Va rog sa ma ajutati

Postat la data: 12-03-2008.

....medie a hb/eritrocit 31.6 g/dl valori de referinta 32-36, numar trombocite 134 mii/ul ....trombocitar mediu vtm 13.1 fl valori de referinta 7.4-13, largimea distributiei trombocitare 19.7% ....
2 mesaje
1356 vizite
interpretare analize calciu

Postat la data: 09-11-2012. Ultimul raspuns: 10-11-2012, 12:05, postat de paola alexandra

....ionic 4.71 mg/dl valori de referinta 4.2 - 5.2 calciu seric 10.2 ....10.4 proteine totale serice 6.5 g/dl valori de referinta 6 - ....
1 mesaje
1181 vizite
Rezultate analize sange si urina

Postat la data: 05-02-2014. Ultimul raspuns: 09-02-2014, 08:48, postat de Daniel07

....iesit mari (usor crescute) urmatoarele valori: bazofile: 1.39% (interval de referinta 0-1%) bilirubina total: 1.29 mg/dl (interval ....referinta 49-181 ug/dl) ce reprezinta aceste valori crescute? ar trebui sa ma ....
0 mesaje
2653 vizite
Numar de trombocite mare, iar volumul de trombocite este foarte mic

Postat la data: 28-12-2012.

....in italia. rezultatele din romania: trombocite: 478mii/microl (valori de referinta 150-450mii/microlitru) volum trombocitar mediu: 3.9 (valori ....din italia: trombocite/piastrine (plt) : 529mii/microl (valori de referinta 130-400mii/microl) volum trombocitar mediu (mpv): 7.9 ....
0 mesaje
714 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 19-10-2009.

....mi-a iesit nr leucocite 9.5 (valori referinta 4-8) si monocite 3.4 (valori referinta 4-8) in rest toate sunt in ....
1 mesaje
1433 vizite
Tratament tiroida

Postat la data: 15-05-2010. Ultimul raspuns: 17-05-2010, 06:27, postat de Casa drhouse

....cu eutirox 120 mg/zi. ultimele valori la analize au fost: - ....(metoda meia abbbott) = 0,211ui/mg, valori de referinta = 0,49 - 4,67; - ....meia abbbott) = 1,49 ng/dl, valori de referinta = 0,71 - ....
0 mesaje
1514 vizite
Plachete sangvine si fibrinogenemie

Postat la data: 08-11-2011.

....si cateva analize nu au valori normale : volumul mediu al .... 3 fl ( val.de referinta este 6 - 11 ) .... restul analizelor se incadreaza in valorile de referinta va rog ....cand aceste analize nu au valori normale si ce medic ar ....
1 mesaje
1084 vizite
ROG INTERPRETARE ANALIZE TGO SI TGP

Postat la data: 24-01-2014. Ultimul raspuns: 25-01-2014, 04:22, postat de dr Petre Muresan

....efectuat analizele pentru sarcina si valorile la tgo si tgp mi-au ....ajutati cu interpretarea lor. tgo valori de referinta 9-48 si mie mia iesit ....la rezultatul de 67, 1 tgp valori de referinta 7-40 si mia ....
1 mesaje
1280 vizite
Analize endocrinologie

Postat la data: 08-05-2009. Ultimul raspuns: 10-05-2009, 14:43, postat de Casa drhouse

ft4 (tiroxina libera) ..........valori de referinta : 12 - 22 ....(hormon de stimulare tiroidiana) ................. valori de referinta : adulti: 0.27 - 4.2 ....
0 mesaje
913 vizite
Tratament tiroida post operatoriu

Postat la data: 03-05-2010.

....cu eutirox 120 mg/zi. ultimele valori la analize au fost: - ....(metoda meia abbbott) = 0,211ui/mg, valori de referinta = 0,49 - 4,67; - ft ....meia abbbott) = 1,49 ng/dl, valori de referinta = 0,71 - ....
3 mesaje
1091 vizite
T4 marit

Postat la data: 18-04-2011. Ultimul raspuns: 18-04-2011, 19:39, postat de oroles

....in felul urmator: t4 ser 13.7 valori de referinta 5.2-12.5. deci este marit tsh: 1.94 ....
0 mesaje
925 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 11-06-2013.

....de rutina mi-au iesit urmatoarele valori pe care daca se poate ....noaptea. alfa 1!-2.4 % interval de referinta (2.5%-6%) gama !-22.3% interval de referinta ....seric total!-234 mg/dl interval de referinta (60-200 mg/dl) hdl colesterol *! 82 ....
0 mesaje
679 vizite
Examenul la hormoni

Postat la data: 11-08-2011.

....(tsh) rezultat -1, 7 { valori de referinta ( 0, 4-5, 0)}; -h.luteinizant (lh) ....rezultat -2, 55 {valori de referinta (0, 5-10, 5)}; -h.foliculostimulant (fsh) -7, ....0)}; -testosteron total- 1, 92 { valori de referinta (0, 31-3, 78)}; -ac anti helicobacter ....
2 mesaje
1837 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 26-09-2008.

....cateva nu se incadreaza in valorile de referinta: p-lcr 44.61%, valori normale 13-43% pdw 17.91%, valori normale 9-17 % ba% 1.31 %, ....
1 mesaje
1588 vizite
Analize sange si probleme cu tiroida

Postat la data: 26-07-2013. Ultimul raspuns: 02-08-2013, 00:13, postat de mariana91

....28, 30 pg din valori biologice de referinta 30-35 pg con. med. de ....31, 50 g/dl din valori biologice 31.5-36g/dl vsh ora 1 .... fosfataza alcalina 63 u/i din valori biologice 98-279 u/i ft4 34.85 ....
0 mesaje
1241 vizite
rog interpretare analize TABLOU HEMATOLOGIC

Postat la data: 27-11-2010.

....prezint mai jos indicii cu valori: eritrocite - interval de referinta 4.04 - 6.13 iar ....obtinuta 3.46 hematrocit - interval de referinta 37.7 - 53.7 iar ....30.40 distributie eritrocitara - interval de referinta 11.6-14.8 iar valoarea obtinuta 21.20 hemoglobina ....
0 mesaje
767 vizite
Analize sange va rog mult sa ma ajutati!

Postat la data: 25-07-2013.

.... 30 pg din valori biologice de referinta 30-35 pg con. med. de ....31, 50 g/dl din valori biologice 31.5-36g/dl vsh ora 1 .... 6 mm din valori biologice 12-17 mm fosfataza alcalina ....
0 mesaje
706 vizite
dilema mare

Postat la data: 15-05-2009.

....urmatoarele analize pt tiroida: ft3 3.61 valori de referinta 2.39-6.79 ft4 7.27 val de ref ....1.15-130.77 ab antitireoglobulina 0.01 val de referinta 0-4.9 tpo 0 val de referinta ....
2 mesaje
871 vizite
suspect alergie

Postat la data: 13-05-2013. Ultimul raspuns: 14-05-2013, 08:34, postat de stefancojocaru

....i-au iesit limfocitele%56, 80 ( valori de referinta 25, 50-55, 00), limfocite # .... numar eritrocite 3, 61 (valori 3, 90-5, 20), concentratie ....
0 mesaje
1699 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 25-11-2009.

....140mg/dl cand valoarea de referinta este intre 150mg/dl -250mg/dl .analiza ....si la tgp 39u/l val referinta 0 u/l -32u/l , ....50%-70%.dar cu restul analizelor in valori normale . ....
8 mesaje
5069 vizite
Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA

Postat la data: 15-02-2013. Ultimul raspuns: 06-04-2013, 14:56, postat de tesla84

.... - rezultat negativ - valori de referinta negativ 2.v.d.r.l rpr cantitativ - metoda imunoturbidimetrica ....0 r.u - valori de referinta mai mic decat ....9 t.u - valori de referinta mai mic decat ....
0 mesaje
2153 vizite
analize hormonale

Postat la data: 24-08-2009.

....ziua 21 - tsh 0.92 ( valori de referinta 0.27-4.2) - prolactina: 498.2 (valori de ref. : lipsa sarcina ....faza foliculara: 12.53-165.5) - progesteron: 34.42 (valori de ref. : postmenopaza 0.1-0.8, ....
0 mesaje
6703 vizite
MARKERI ENDOCRINI

Postat la data: 14-02-2014.

....ani, au rezultat urmatoarele valori care nu se regasesc in .... interval biologic de referinta free t4 2.28 ng/dl ....dori o interpretare/evaluare a acestor valori, posibile cauze care au ....
0 mesaje
1300 vizite
Interpretare analiza

Postat la data: 19-03-2009.

.... valori biologice de referinta - s/co =1=reactiv denumire- vdrl .... valori biologice de referinta - negativ va rog interpretati-mi rezultatul. ce ....
2 mesaje
641 vizite
fosfataza alcalina

Postat la data: 14-06-2010. Ultimul raspuns: 15-06-2010, 08:22, postat de viorica_

....fosfataza alcalina 169 u/l iar valorile de referinta sunt 98-279 u/l. pe internet ....am vazut cu totul alte valori de referinta(20-90 sau 15-45),care este realitatea? va ....
0 mesaje
2569 vizite
Analize glanda suprarenala

Postat la data: 25-08-2014.

....analizelor, mi-au iesit aceste valori: dhea: 17.04 valori de referinta, adulti: 1, 3 -9, ....de ref. 98.8-340/qg/dl cortisol: 29.7 (recoltat dimineata)valori normale: dimineata:4, 30-22.40 qg/dl. doresc ....
0 mesaje
984 vizite
Analize medicale fetita 3 ani

Postat la data: 20-01-2009.

....cu varsta intre 0-3 ani valorile normale se incadreaza intre 20-70%, ....deci dupa acele valori de referinta ar fi bine) mch 26 mchc 32,0 ....de jos) pct 0.343 in rest sunt valori bune, wbc 7,07 ....triglieridele97 si colecterolul 155 au valori foarte bune. as dori o parere ....este posibil) ceva valori de referinta, in functie de varsta si ....
0 mesaje
769 vizite
interpretare analize - copil de 6 luni cu greutatea mica

Postat la data: 20-03-2008.

....buletinul de analize sunt cateva valori care nu se incadreaza in ....(78-97 fl- in intervalul de referinta); mch: 25.6 ( 27-33 pg ....
207 subiecte 12 3 4 5 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani