Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

valori puls

SUBIECTE DE DISCUTII [47]:
2 mesaje
13638 vizite
valori normale puls

Postat la data: 24-10-2005. Ultimul raspuns: 11-04-2010, 17:19, postat de artur

....va intreb intre ce limite pulsul este considerat normal.eu am 46 ....
1 mesaje
4681 vizite
puls mic

Postat la data: 11-04-2010. Ultimul raspuns: 11-04-2010, 22:09, postat de dani_el_a

....si am constatat ca am pulsul mai mic decat normal ( ....); - de obicei eu aveam pulsul 80 - 90; - acum cand ....valorile tensiunii sunt 151/84, iar pulsul este 37. precizez ca urmez un ....
3 mesaje
7022 vizite
puls ridicat dimineata

Postat la data: 29-12-2008.

.... de ceva vreme ma deranjeaza pulsul ridicat mai ales dimineata: 100bat/min. ....este normal, care ar fi valorile normale ale pulsului? in timpul zilei pulsul este in jur de 80-92 ....
17 mesaje
16753 vizite
puls marit si pusee de tensiune

Postat la data: 27-07-2012. Ultimul raspuns: 06-01-2014, 00:41, postat de BXD

....ma sufoc si aveam un puls de 180. tensiunea nu ....in continuare aveam probleme cu pulsul care crestea saptamanal, era ....de 60-65. la un puls de 140 eram terminata. .... dar eu am aceste valori din 2008 cand s-au facut ....
2 mesaje
2165 vizite
Buna ziua, va rog intepretare valori tensiune arteriala

Postat la data: 10-04-2012. Ultimul raspuns: 11-04-2012, 10:08, postat de rebeca05

....dori o interpretare scurta a valorilor tensiunii arteriale : 180 / 120 ....
4 mesaje
5538 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI

Postat la data: 28-05-2014. Ultimul raspuns: 26-06-2014, 20:06, postat de inn.ocence

....urmatoarele rezultate: acth 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) .... dhea-s 445 (valori de referinta: 148-407) prolactina 1454 .... progesteron 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: ....de ciudate: tensiune mica, puls slab (uneori), nu pot ....
8 mesaje
9301 vizite
Tensiune arteriala foarte ridicata

Postat la data: 28-05-2013. Ultimul raspuns: 11-06-2014, 18:44, postat de alinageorgescu79

....105), dar al carui puls in anumite momente ale zilei ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. astept ....
2 mesaje
617 vizite
ameteli si tulburara a somnului

Postat la data: 02-01-2010. Ultimul raspuns: 04-01-2010, 13:25, postat de victor24

....aparat de luat tensiunea iar valorile sant:sis 132 .... sant bune aceste valori?
0 mesaje
348 vizite
help....

Postat la data: 03-01-2010.

....aparat de luat tensiunea iar valorile sant:sis 132 dia 57 puls ....
9 mesaje
4888 vizite
hipertensiune - acufenee

Postat la data: 17-12-2009. Ultimul raspuns: 07-01-2010, 14:24, postat de scarface

....sub tratament este mereu in valori normale ea fiind de 120-60 ....
4 mesaje
2280 vizite
Probleme cu tiroida?

Postat la data: 30-01-2009. Ultimul raspuns: 05-03-2009, 13:32, postat de claudiam

....indica probleme in aceasta directie (puls ridicat, oboseala continua, dureri musculare ....sunt urmatoarele: t3 - in valori normale, t4 - in valoari ....
2 mesaje
2240 vizite
Tensiune arteriala crescuta:revenire

Postat la data: 29-05-2013. Ultimul raspuns: 22-08-2013, 17:57, postat de Dr George Stancu

....105), dar al carui puls in anumite momente ale zilei ....cardiolog- si am observat ca valorile zilnice ar fi:dimineata 140/97, ....rar tensiunea se regasestebin juru valorii de 139/75 si pulsul 70. ....
0 mesaje
1450 vizite
cresters brusca a tensiunii

Postat la data: 04-08-2008.

....imi creste brusc tensiunea la valori de 150/105 cu puls marit. mi se intampla inclusiv ....
0 mesaje
1156 vizite
hipo sau hiper tiroidie?????

Postat la data: 07-10-2010.

....fost: tsh-67.530uu/ml (0.270-4.2) ft4-5.12pmol/l (10-23) ecografie tiroidiana cu valori: lob drept:long.max.57,antero-post 23,transvers.22.4,volum 15.2 cm3 lob stang:long.max ....ianuarie, dupa 6 luni 1.610 uu/ml(0.270-4.2) valori ecografie tiroidiana lob drept long max ....depresiva,palpitatii,senzatie de strangere de gat,vedere incetosata,puls scazut,tensiune foarte mica,tremur si amortire ....noua analiza tsh valoare tsh(01.10.2010) 0.0447 uu/ml-(0.35-4.94) valori ecografie lob drept long max.55.1,antero ....
6 mesaje
15749 vizite
TENSIUNE OSCILANTA

Postat la data: 20-03-2008.

....noapte in somn ajungand la valori de 150/110 si puls marit.ma uti la tv sau ....mi se ia tensiune are valori f mari.sau cateodata stau si ....
1 mesaje
1774 vizite
Ma poate ajuta cine-va cu niste sfaturi ? Va rog

Postat la data: 15-11-2011. Ultimul raspuns: 04-12-2011, 15:42, postat de drmarkuss1

....batai mai profunde si un puls mai amplu nu stiu cum ....57-65 cateodata ajung si la valori mai scazute cum ar fi ....
13 mesaje
2795 vizite
Sunt ipohondru ? sau e altceva ca nu mai stiu ce sa fac

Postat la data: 07-12-2011. Ultimul raspuns: 11-12-2011, 12:59, postat de Vasile Vasile

....o ia razna simnt un puls mai puternic la fel cand ....de jos mai ametesc cateodata puls la fel o ia razna... ....cateodata mai ajung si la valori mai scazute 55-57 tensiunea la ....
1 mesaje
1366 vizite
boala cardiologie + tiroida hashimotto

Postat la data: 27-10-2013. Ultimul raspuns: 27-10-2013, 17:40, postat de maria 123

.... 90, puls 69.este adevarat ca am avut ....am venit acasa aveam urmatoarele valoril104, 81, ....val.111, 78, puls. 75.acum colesterolul este normal problema pe ....
3 mesaje
2413 vizite
Lipsa de aer de 1 an

Postat la data: 21-03-2006. Ultimul raspuns: 23-09-2009, 14:01, postat de anamaria_britny

....de sange care au aratat valori scazute ale calciului ionic si ....sa am episoade de tahicardie (puls dimineata 80, in activitate cca ....si intermitent, in luna octombrie pulsul a revenit la valori mai mici. de atunci am ....
1 mesaje
1112 vizite
tulburari dupa mese

Postat la data: 10-12-2008.

....mai draga am puseuri de puls(tensiunea cred ca ramane normala)..apar la ....mine ,fara folos.de altfel toate valorile,inclusiv colesterol ,valori tiroidiene au iesit bine... acum ....
4 mesaje
861 vizite
Ce poate fi ?

Postat la data: 09-03-2009. Ultimul raspuns: 10-03-2009, 04:18, postat de aldebaran

....in general este in jurul valorii de : 133/95 si puls ....
2 mesaje
2118 vizite
Probleme cu tensiunea arterială

Postat la data: 18-04-2011. Ultimul raspuns: 20-04-2011, 20:08, postat de Lence

ajutati-mă vă rog!!! valori anormale ale tensiunii arteriale: ta ....ta diastolica 100 col hg pulsul 90 - 100 bătăi pe ....
4 mesaje
5321 vizite
as vrea sa inteleg de ce a murit bebe meu,unde s-a gresit?

Postat la data: 28-04-2009. Ultimul raspuns: 22-07-2009, 10:18, postat de Hashimoto

....sunt "indici de rezistenta si pulsatilitate pe arterele uterine(dreatpa si stanga) ....analizele care au iesit in valori normale.la 29 saptamani am repetat ....
8 mesaje
3271 vizite
Tensiune arteriala

Postat la data: 08-01-2013. Ultimul raspuns: 31-01-2013, 22:33, postat de DIANA TIM

....la 130/85 la 110/70..115/75 iar pulsul scade de la 80 la ....aproximativ. la proba de efort valorile maxime avute au fost 150/85 ....
0 mesaje
11404 vizite
aspenter in sarcina 26 saptamani

Postat la data: 10-12-2012.

....2 saptamani am avut o pulsatie de tensiune ajungand la 15/9.am ....ceva mai scazut dar in valori normale...m-au trimis la fundeni unde ....off0.8 pornind de la aceste valori am fost trimisa la cardiolog, ....
1 mesaje
1569 vizite
tensiune mica

Postat la data: 20-09-2006.

....proasta din ultima luna,insotita de valori foarte mici ale tensiunii (78/49,80/52,84/56...),pulsul ....acestea ar putea fi cauza valorilor scazute ale tensiunii sau ce ....
18 mesaje
10038 vizite
probleme peste probleme !

Postat la data: 07-11-2008. Ultimul raspuns: 06-06-2011, 10:15, postat de el50

....cantitativ < 5 ( valori normale 8.2 ) inca nu ....17 cu 10.5 si un puls peste 100 deci cred ca ....
1 mesaje
6186 vizite
pulsul simtit urechi-vajaituri

Postat la data: 03-02-2007.

....la fel. aud mai mereu pulsul inimii,mai mult sub forma de ....presiunea sangelui adesea putin sub valori normale.
1 mesaje
1662 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 24-06-2012. Ultimul raspuns: 25-06-2012, 14:16, postat de andreea68

....episoadelor de ameteala imi creste pulsul la cca.105.toate analizele la singe ....
3 mesaje
1919 vizite
Glanda?

Postat la data: 05-03-2013. Ultimul raspuns: 06-03-2013, 12:17, postat de violetta_86

....la indrumare doctorului de familie -aveam pulsul marit 123 bat/min, masurat ....rezultatul e urmatorul tsh 6.07..valori de referinta 0.40-6.20 uu/ml -nu m-a ....
2 mesaje
2480 vizite
tahicardie sinusala

Postat la data: 22-05-2010. Ultimul raspuns: 13-05-2012, 09:29, postat de sedi1953

....confirmarea unei tahicardii sinusale. pulsul meu varia intre 90-130. ...., ceva s-a schimbat si pulsul a coborat la valori aproape normale 80-90. nu ....
1 mesaje
822 vizite
Bronsita asmatiforma

Postat la data: 23-01-2013. Ultimul raspuns: 24-01-2013, 00:32, postat de Elena Afloarei

....dureri puternice in piept iar pulsul inimii e in continua crestere. ....de sange sunt incadrate in valori normale, nu mi s-a ....
2 mesaje
8234 vizite
Intoxicatia acuta cu nitriti - constientizam acest pericol?

Postat la data: 05-10-2009. Ultimul raspuns: 06-10-2009, 20:09, postat de Mr. NICK

....toxine care produc rapid aceleasi valori de methb ca la pacientii ....de 30% sau peste aceste valori. letargia, stuporul si deteriorarea starii ....daca este prezenta methb in sange. valorile saturatiei in oxigen, masurate cu ....alesi s-au luat drept reper valorile normale reprezentate de: 0,50 mg/l ....
10 mesaje
4572 vizite
tulburari cardiace

Postat la data: 18-06-2009. Ultimul raspuns: 22-06-2009, 10:14, postat de dan_bulat

....fara leziuni, eco cardiaca : valori normale, eco toracica : totul ....sa reduc diasistola sub 85. pulsul il am deasemenea intre 85 ....
6 mesaje
6383 vizite
Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv

Postat la data: 03-01-2010. Ultimul raspuns: 01-10-2012, 19:02, postat de loraaa20@yahoo.com

....: la ecografia abdominala toate valorile si toti parametri sunt normali ....simt inima de parca ar pulsa odata cu tot corpul. cand ....daca tensiometrul arata 12/7 si puls 89. daca stau prea mult ....
2 mesaje
2786 vizite
Palpitatii din cauza hipertiroidismului?

Postat la data: 09-11-2012. Ultimul raspuns: 10-11-2012, 00:59, postat de HawkXP

....unul la 1-2 saptamani), pulsul meu este destul de bun ....de tiroida, la aceste valori ale analizelor, tinand cont ....
11 mesaje
3740 vizite
Tulburare bipolara sau trezire spirituala?

Postat la data: 20-07-2013. Ultimul raspuns: 18-01-2014, 23:13, postat de merkaba

....merge la biserica duminica iar valorile si credintele crestine ii sunt ....sa puna sub semnul intrebarii valorile lui si incepe sa se ....viata mea. cu aceasta schimbare de valori, bill incepe sa se ....simte un val de energie pulsand in corpul lui si aceasta ....
4 mesaje
5172 vizite
Colestaza de sarcina

Postat la data: 04-06-2009. Ultimul raspuns: 06-06-2013, 13:27, postat de alexandrabianca91

....ne-am trezit ca ii scade pulsul la copil.am fugit la spital ....sa ajungem la termen, daca valorile nu vor creste. acum ne ....
3 mesaje
4135 vizite
Este alergie ? Va rog ajutor.

Postat la data: 03-05-2011. Ultimul raspuns: 12-01-2013, 02:55, postat de Mishu69

....inima din piept, aveam pulsul 138 bpm iar ta de ....158/136 a trecut prin toate valorile. am stat la pat sperand ....
44 mesaje
8749 vizite
PSIHOSOMATICA - CE AR TREBUI SA STIM ?

Postat la data: 03-12-2010. Ultimul raspuns: 16-06-2011, 11:02, postat de clara_p

....mintala optima: 1. - principiul valorii - ca valoare, sanatatea ....fi propriul stapan peste instinct, pulsiuni si tendinte individuale (egoism) - ....
1 mesaje
819 vizite
tensiunea la copii

Postat la data: 17-04-2011. Ultimul raspuns: 17-04-2011, 17:44, postat de lucia TM

....are 110 cu 78 şi pulsul 120. imi poate spune un ....daca e normal? care sunt valorile normale pt vârsta lui?
1 mesaje
1737 vizite
Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.

Postat la data: 26-12-2011. Ultimul raspuns: 27-12-2011, 00:25, postat de tema

....iar asistenta s-a speriat de valorile indicate.aveam 146/85.stiu ca pulsul il aveam prea mare, cei ....
0 mesaje
1353 vizite
fibrilatie atriala, tensiune mica

Postat la data: 13-04-2012.

....100, si sitolica 80-88. pulsul 60-70 (are tensiometru acasa) as ....lui? inr-ul i-a iesit in jurul valorii 5-6, i-a fost redusa ....
2 mesaje
1343 vizite
Tensiune si bataile inimii

Postat la data: 05-12-2012. Ultimul raspuns: 05-12-2012, 09:07, postat de ionela83

....o perioada cam in jurul valorii de 64 sau 72, ....acum park abia imi simpt pulsul.mentionez ca am cateva sapt de ....
4 mesaje
5727 vizite
dificultate la inghitit

Postat la data: 29-08-2013. Ultimul raspuns: 01-09-2013, 21:25, postat de Ale6

....legata de tiroida. la hemograma valorile care nu s`au incadrat in ....inghitire, candidoza si tahicardie (pulsul se simte si cumva in ....
23 mesaje
9386 vizite
Amorteli faciale Palpitatii

Postat la data: 23-10-2013. Ultimul raspuns: 12-05-2014, 20:59, postat de notebook

....12 cu 8 parca, pulsul nu stiu dar era foarte ....limita maxima nu mai retin valorile nu m-am multumit cu raspunsul ....corespunde si cu spatele intepatura pulsul in repaus il am 74-80 ....
0 mesaje
1244 vizite
Hypofiza???

Postat la data: 29-10-2013.

....limite normale(aici nu iti comunica valorile). dureri de cap, ganglioni ....ma simt complet inghetata, pulsul imi creste la 110-120 batai ....
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani