Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri
Black Friday

valori normale analize sange

SUBIECTE DE DISCUTII [262]:
262 subiecte 1 2 34 5 6 INAINTE ›
0 mesaje
2334 vizite
PLT si PCT scazute

Postat la data: 12-05-2010.

....saptamani si mi-am facut recent analizele de sange din care plt -127 valori ....normale 180-370, si pct 0,14 valori normale 0,18-0,39, restul analizelor sunt ....sa stiu ce inseamna aceste valori. multumesc
2 mesaje
1214 vizite
Urocultura, Limfocite si PDW

Postat la data: 09-12-2013. Ultimul raspuns: 13-12-2013, 22:47, postat de Petruts

buna ziua!in urma unor analize la sange, mi au iesit 3 valori ....sub limita:limfocite 43.9%(val.normale 25-40), pdw 36.6(val.normale 40-60) iar urocultura sub 1000 ....ceva in neregula cu aceste valori ?multumesc!
4 mesaje
1400 vizite
Sa fie tiroida ?

Postat la data: 07-05-2009. Ultimul raspuns: 09-05-2009, 19:57, postat de Alexandra2009

....foarte deranjanta .. am facut analizele la sange si urina .voi scrie aici ....1.030 (1015 - 1035 valori normale ) calciu ionic ....4.1 mg/dl ( 4.2.- 5.2 valori normale ) vsh ....mm/h ( 6-11 valori normale ) limfocite % .... (17-48% valori normale ) monocite # ....
3 mesaje
2008 vizite
neutrofile si limfocite

Postat la data: 11-06-2009. Ultimul raspuns: 26-03-2010, 11:40, postat de Chriss89

....sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de ....calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42,30 ....cu valoarea 10. in rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat ....
3 mesaje
764 vizite
sangerari nazale dese

Postat la data: 04-04-2011. Ultimul raspuns: 05-04-2011, 13:47, postat de Psihoterapeut

....fiecare dimineata ma trezesc cu sange langa nari.mentionez ca in aceasta ....are vreo importanta dar la analizele de sange mi`au iesit linfocitele ....valori normale( 40-50).iar fibrinogenemie 24mg/dl valori normale (200-400 mg/dl) analizele au fost facute in luna ....
1 mesaje
4839 vizite
VSH (viteza sangelui) !?

Postat la data: 05-09-2007.

am facut analizele de sange iar la vsh la 1h ....la 2h mi-a iesit 4mm (valori normale fiind 15-30mm). mi se pare ....
0 mesaje
4038 vizite
Sarcoidoza

Postat la data: 19-12-2007.

....hilare bilaterale - posibil sarcoidoza, sange acs 38 (vn 15-28), probe ....saptamana 19 , am facut analize de sange - hemograma normala in afara ....1.2-4.95)si eo- 0.04 (0.09-0.44), alte valori wbc 7.21 (4.8-11), ne 5.66 ....mo% 5.4 (2-8%. in rest valori normale biochimie, aslo, electroforeza, fibrinogen ....(8.4-10.2), ca ionic 4.16 (3.8-4.8). in analize scrie frotiu sanguin - limfopenie. intrebare ....
4 mesaje
3195 vizite
hepatita C

Postat la data: 15-01-2008. Ultimul raspuns: 09-02-2011, 15:48, postat de bianca2011

....in 7 săptămani, iar la analizele de sange mi-a ieţit la ac antigen ....slab pozitiv, got şi gpt valori de 13,47 respectiv 8,99. este ....iat got şi gpt cu valori normale. vă mulţumesc.
0 mesaje
5909 vizite
uree serica scazuta!

Postat la data: 22-12-2011.

....8-a. tocmai am primit rezultatele analizelor de sange si urina si cateva dintre ....este de 80, 0 fl (valori normale: 84-96 fl) conc. medie de ....uree serica: 8, 4 mg/dl (valori normale: 13-43 mg/dl) in rest rezultatele ....
0 mesaje
1316 vizite
Parametrii legati de fier sunt foarte contradictorii

Postat la data: 11-03-2013.

.... fierul foarte jos, analize peste analize, exclus cancer de sange ....un an si jumatate. --- feritina: 150 valori normale: 22-322 hemoglobina: 135 valori normale: 135-175 rdw: 15.4 valori normale: 11.5-14.5 fier: 7 valori normale: 14-29 capacitatea totala de legare a ....urmeaza sa se mai faca analize pentru campylobacter, shigella sau ....
0 mesaje
909 vizite
Rog raspuns

Postat la data: 14-09-2010.

....de curand un set de analize care au urmatoarele valori : rbc 4.48 hgb 9.39 .... mchc 31.10 rdz 16.81. celelalte analize din hemoleucograma sunt in limite ....tratament si nu mai pierde sange. va multumesc!
6 mesaje
12661 vizite
ma poate ajuta cineva?? :-s

Postat la data: 21-07-2007. Ultimul raspuns: 19-06-2013, 16:20, postat de Diaboliq

....gat si cad. :-s am facut analize la sange si nu prea sunt in ....ele.. (in paranteza voi scrie valorile normale) calciu seric total - 9 ....mai sunt cateva dar in valori normale... va rog sa ma ajutati! ....
0 mesaje
1095 vizite
ASLO marit va rog datimi si mie un raspuns

Postat la data: 25-04-2012.

....de ani si miam facut analizele de sange di mia reiesit ca am ....seric de 10.10..acestea fiind singurele valori marite care au reiesit din ....fiind in valori cred eu normale.va multumesc
8 mesaje
4937 vizite
Mastocitoza cutanata-sistemica

Postat la data: 11-03-2009. Ultimul raspuns: 23-07-2009, 12:52, postat de danielaneagoe

....si cand mi se ia sange). mai adaug faptul ca mi-am ....triptaza (care a iesit in valori normale) iar la analizele de sange- bilirubina a iesit 1.8, in ....erau mari- au intrat in valori normale fara nici un tratament. alte ....
0 mesaje
2354 vizite
ROG FRUMOS interpretare ALT|TGP si FIER marit

Postat la data: 08-09-2010.

buna ,mi-am facut toate analizele , din hematologie analizele ....latimea distributiei eritrocitelor rezultat 11.2 valori normale 11.5-14.5 si volum trombocitar mediu ....valori normale 7.4-10.4 iar din analizele biochimie -sange mi-au iesit prost urmatoarele ....10.0-31.0 si alt/tgp rezultat 76 valori normale: 10.0-34.0 si fierul este 220 ....colesterolul au iesit ok ,toate analizele ok inafara de acestea , ....
1 mesaje
2403 vizite
Fosfataza alcalina

Postat la data: 26-03-2007.

....3 ani. azi i-am facut cateva analize de sange :igetotal care a iesit - ...."fosfataza alcalina" care a inregistrat valori duble fata de limita ....iesit 250,00). cum se traduc aceste valori? din informatiile gasite pe internet ....
1 mesaje
499 vizite
Va rog ajutati-ma

Postat la data: 30-03-2011. Ultimul raspuns: 31-03-2011, 20:49, postat de psh. ioana.Panculesc

....greutate 79kg, mi-am facut analize la sange si la unele analize valorile sunt mai mari:wbc:10.3;hct:55.4;mchc29.0;colesterol seric total ....sa fac, ca aceste valori sa ajunga la valorile normale, daca puteti sa-mi prescrieti o ....
0 mesaje
554 vizite
Va rog sa ma ajutati la interpretarea analizelor

Postat la data: 06-04-2011.

.... in urma unor analize de sange mi-au iesit urmatoarele valori mai mari decat cele de ....analize au iesit in limita valorilor normale. precizez ca am 28 ani. va ....
1 mesaje
1054 vizite
trebuie sa-mi fac griji ?

Postat la data: 05-11-2010. Ultimul raspuns: 24-02-2012, 23:40, postat de looly

....retinuti,intrucat am pierdut 2.5 l sange. acum la analize mi-au iesit cateva valori care nu se incadreaza in ....probleme de cateva zile cu sangerarea gingiilor,la modul ca imi curge ....aspenter. dar sa va spun valorile care nu sunt normale. ....
3 mesaje
4485 vizite
poate fi o poliglobulie?

Postat la data: 31-01-2007.

....18 ani i-au iesit urmatoarele analize peste valorile normale: rbc: 6,2milioane(val normale date de ....hemoleucogramei este normala.va dau si valorile pt.plt:308000(normal pana la 450000)si wbc:9490(val.normale ....putea avea o boala de sange (am citit de policitemie pe ....fac daca si dupa repetarea analizelor ies valori la fel de mari. va multumesc ....
0 mesaje
641 vizite
Timp Quik foarte mare

Postat la data: 30-03-2011.

....am facut un set de analize, mai exact analize de ....coagulare. analizele au indicat urmatoarele valori : timp quick -53, 2 ....timpii de coagulare si de sangerare si aptt-ul au valori ....
0 mesaje
1443 vizite
cand vorbim de anemie in sarcina? e normal vsh marit?

Postat la data: 25-10-2010.

....am primit urmatoarele rezultate la analizele de sange efectuate: vsh: 56 - (valori ....2-13 / mm/h)\ hemoglobina: 12,2 – (valori normale: 12 - 14 / g/dl) hematocrit: ....
0 mesaje
650 vizite
colesterol scazut

Postat la data: 27-11-2009.

buna seara! am facut analizele la sange si urina si urmatoarele valori ....nu se incadreaza intre cele normale: choles:115 wbc:3.9 ne:40.1l ly:47.3h ne#:1.58l stiu ca wbc reprezinta numarul de ....
0 mesaje
1781 vizite
poate fi o poliglobulie?

Postat la data: 02-03-2008.

....medicale au fost constatate urmatoarele valori: - in luna noiembrie 2007: .... restul analizelor fiind in valori normale, - la data de 06 februarie .... restul analizelor fiind in valori normale, - la data de 22 februarie ....analizelor fiind de asemenea in valori normale. mentionez ca am 34 ani, sex ....urma interpretarii acestor valori ale sangelui, se poate concluziona diagnosticul de ....
0 mesaje
1450 vizite
acid uric, proteine corpi cetonici in urina

Postat la data: 14-06-2013.

....am facut acum 2 zile analize la sange pt dosarul m.a.i iar ....nu se incadreaza in limitele normale, acidul uric este 7.78 ....corpi cetonici, luni refac analizele. as vrea sa stiu ce ....face ca sa aduc aceste valori in limitele normale, va mai anunt ca ....
2 mesaje
4275 vizite
crp cu valoare mare

Postat la data: 11-09-2009. Ultimul raspuns: 20-09-2009, 12:19, postat de elena_anastasia

....zile i am facut analize la sange ; .coprocultura si urina au ....
13 mesaje
6429 vizite
Insulina bazala

Postat la data: 05-02-2010. Ultimul raspuns: 28-05-2010, 21:15, postat de cristipopa65

....la aproape toate rudele de sange, ajuns deja la a treia ....la sp. militar bucuresti) am facut analize de insulina si glicemie, din ....sange venos, ieri dimineata pe nemancate: valori: insulina 10,7 (valori normale cuprinse intre 2 si 25) ....1998 o aveam in jurul valorii de 75, apoi de vreo ....
0 mesaje
378 vizite
IgE peste 1600

Postat la data: 30-08-2011.

....o valoare de peste 1600 (valori de referinta intre 0 si ....cauzele alergologice si parazitologice. restul analizelor de sange au iesit in limite normale, ....putin mai mic decat limitele normale (81, in conditiile in ....
3 mesaje
1753 vizite
Faringe plin de mucozitati, dureri musculare...Rog raspuns!

Postat la data: 14-10-2009. Ultimul raspuns: 13-04-2010, 18:50, postat de anuscaMaria

....aceste simptome? va multumesc.am facut analizele de sange ,totul a iesit normal in ....leucocitara : monocite 10,30 % (valori normale 3-7) , bazofile 1,35% ....si rdw 15,1 % (val normale 11,6-14,8).am facut deasmenea si aslo ....
0 mesaje
1408 vizite
analiza sumara urina

Postat la data: 02-02-2009.

....ma ajutati cu interpretarea unor analize la urina: glucoza- norm, sediment ....epitelii plate, in rest sunt valori normale. nu inteleg ce poate insemna ....urina. ar trebui sa fac analize la sange, pentru a stabili despre ce ....
0 mesaje
3373 vizite
TGO marit

Postat la data: 02-05-2012.

....tgo marit (112 valori normale 7-37) am citit pe internet ca ....forta si cand mi-am luat analizele avea febra la piept, spate, ....distruse sa fie eliminate prin sange. se poate sa fie de la ....putin mai mare (48, 3 valori normale 15-39)
4 mesaje
814 vizite
Tiroidita Hashimoto? Rog interpretare

Postat la data: 25-06-2011. Ultimul raspuns: 25-06-2011, 20:20, postat de oana85

....am 26 de ani. la analize ceea ce a iesit anormal ....mm stanga si chisturi de 3-4mm sange: anticorpi 72, 0 ui/ml (valori .... prolactina ridicata -29 ng (valori normale pentru femei care nu sunt ....
0 mesaje
5415 vizite
Neutrofilie si eozinofile scazute!Rog rasp urgent!

Postat la data: 30-09-2009.

....exista! mi-am facut ieri si analizele de sange si mi-au iesit neutrofilele 72,30 ....eozinofilele doar 0, 20 % (valori normale 1-3 %) iar rdw ....
0 mesaje
462 vizite
icter?!

Postat la data: 07-02-2013.

....afectarea hepatica este minima, analizele uzuale pentru ficat sunt in .... siderimie, glucoza in sange, timpii de coagulare, ....care bilirubina totala este in valori normale (mai exact 0, 60 iar ....bilirubina si mereu au iesit valori normale. 2.se poate vorbi de icter sau ....
3 mesaje
10280 vizite
leucocite marite

Postat la data: 16-08-2008. Ultimul raspuns: 28-04-2012, 07:27, postat de simona68

buna ziua in urma unor analize de sange, baietelului meu de 3 ani, ....{1,18 -3,74}, in rest sunt valori normale, . eu am mai citit ca ....
3 mesaje
2825 vizite
pancreatita sau tumora ?

Postat la data: 08-06-2007.

....la pancreas in urma unor analize de sange. la operatie s-a constatat ca ....in schimb, in urma unor analize de sange, la indicatorii macrotumorali ....depasit. intrebarea mea este : valorile acestor indicatori pot fi mari ....sau exista posibilitatea sa prezinte valori mari in conditiile in care ....usor inflamat? precizez faptul ca analizele glicemia si amilazemia sunt in ....
4 mesaje
889 vizite
Polimiozita - ajutor!

Postat la data: 07-11-2014. Ultimul raspuns: 20-11-2014, 21:18, postat de ruru_gr

....am fost sa imi fac analizele la tiroida pentru ca in ....crescut (7, 9 cand limitele normale sunt 2, 6-6, 0). am ....bune): biochimie: -acid uric: 8, 9 (valori normale: 2, 6-6, 0); -gpt: 239 (valori ....139 (valori normale: 5-34); -ck: 680 (valori normale: 29-168); -ggt: 76 (valori normale: ....(valori normale: 2-12) imunologie: -hepatita b/c: negativ; hematologie (sange integral) : mono si pdw ....doctor care mi-a facut aceste analize m-a trimis la gastroenterologie crezand ....fac o electromiografie (emg) si analizele de sange: ac anti jo1 ....
0 mesaje
1425 vizite
Tiroida interpretare rezultate

Postat la data: 26-08-2010.

....si trebuie sa fac niste analize: sange, hormoni sexuali, tiroidieni. mentionez ca ....hormoni tiroidieni sunt in limitele normale tsh - 1.76 , t4 ....a interpretat bine doctorul. 1. progesteron: 0,92 valori referinta: - faza foliculara 0,27 .... 5,25 - 38,63 2. estradiol 29,0 valori referinta: - faza foliculara 21-251 -faza ovulatorie ....luteala 21 - 312 3. fsh 4,12 valori referinta: -faza foliculara 3,03 - 8,08 -faza ....
3 mesaje
2784 vizite
Icter prelungit

Postat la data: 08-02-2010. Ultimul raspuns: 08-02-2010, 20:52, postat de scarface

....si are icter. i-am facut analize de sange si bilirubina i-a iesit modificata ....bilirubina totala: 7.78 fata de valorile normale de 0.3 - 1.2 - bilirubina ....bilirubina indirecta: 7.0 incadrata in valorile normale 1.4 - 11.8 medicul pediatru ....
1 mesaje
1144 vizite
Rog interpretare

Postat la data: 18-12-2007.

....unor analize medicale si singurele valori in afara limitelor normale au fost: pdw - 16.9 (iar ....8 %) tgp - 47 (val. normale: < 41 u/l) am citit ca ....(si e vorba de coagularea sangelui), iar tgp (transaminaza glutamil piruvica) ....
0 mesaje
760 vizite
Interpretare hemoleucograma

Postat la data: 02-09-2011.

.... mi-am facut astazi analizele de sange si mi-au iesit cateva valori ....nu se incadreaza in limitele normale. in cadrul homoleucogramei, valorile ....% 2, 8%...3-7% in rest toate valorile homoleucogramei sunt in parametri normali, .... uree serica sunt in valori normale. ar mai fi o valoare ....urina a iesit in valori normale. mentionez ca in urma cu 7 ....
1 mesaje
2012 vizite
un sfat

Postat la data: 25-10-2007.

....am facut o serie de analize pentru diversi microbi cum ar ....negativ rubeola-negativ rujeola-negativ antitrombina iii negativ anticorpi lupici negativ fosfolipidici valori normale porteina c reactiva usor pozitiva proteina ....- 30 valori normale 60-130 cu aceste analize am fost la doi medici ....mi s-a recomandat sa fac analize genetice. am citit mult despre ....ca viteza de coagulare a sangelui e prea mare si ca ....nici o probleme cu aceste analize. poate sa am ceva genetic ....
0 mesaje
0 vizite
granulocite 48 si bazofile 0

Postat la data: 04-03-2014.

....ziua! azi am primit rezultatul analizelor de sange si doua dintre acestea ....valorile normale. granulocite 48% (50-75 val. normale) bazofile 0% (o.o5-1.5 val. normale). mentionez ca ....
0 mesaje
1053 vizite
alta intrebare

Postat la data: 15-03-2008.

....pentru raspunsul trecut. am facut analizele prin programul de cupoane , ....si mi-a iesit hemoleucograma cu valori normale cu exceptia eozinofile care au ....blt ? au vreo legatura valorile mari care imi ies la ....ajung. trigliceridele si colesterolul sunt normale . menţionez ca mi-am mai facut ....in decembrie la sf si valorile la eozinofile au iesit normale ....dar eram racita, desi cel valori erau mai mari ca acum ....
0 mesaje
2227 vizite
Doresc interpretarea analizelor mele

Postat la data: 22-06-2009.

buna ziua ! rezultatele analizei de sange au o mare parte vlaori ..../ 2h . resutl au valori normale. astept raspunsul dvs . va ....
2 mesaje
2856 vizite
Nivel scazut neutrofile, nivel crescut limfocite

Postat la data: 19-03-2012. Ultimul raspuns: 25-03-2012, 17:07, postat de mimi94

....si de curand am facut analize de sange, in urma unei hemoragii ....care nu sunt in limite normale) sunt: indice de distributie a ....spuna cineva ce inseamna aceste valori in ceea ce priveste pdw, ....
2 mesaje
1941 vizite
bilirubina

Postat la data: 22-04-2008.

....ne-a recomandat sa facem diverse analize de sange. bilirubina a fost una dintre ....protejarii ficatului si am repetat analizele. a doua oara, analizele au iesit bine. valorile pt bilirubina au iesit in .... acum am repetat analizele de sange si, din nou, bilirubina a ....
6 mesaje
5565 vizite
va rog un sfat. cancer de colon ???

Postat la data: 07-01-2010. Ultimul raspuns: 21-12-2013, 14:43, postat de delllia

....facut cu 2 picaturi de sange in fecale ( ma durut ....vas nu era sange.am facut analizele de sange hemoleucograma , vsh ....glicemie si toate sunt in valori normale. am citit pe internet si ....
1 mesaje
605 vizite
Calcaneu

Postat la data: 19-06-2010. Ultimul raspuns: 20-06-2010, 12:03, postat de Dr. Marius Uscatu

....radiografie, ct, examen pulmonar si analize din sange si urina. analizele au valori normale, la plamini nu are nimic ....
0 mesaje
949 vizite
interpretare buletin analiza

Postat la data: 22-02-2012.

....cu 2 saptamani am facut analize la sange fiind internata in spital si ....scazute in rest au avut valori normale. pa puteti ajuta. de ce ....
262 subiecte 1 2 34 5 6 INAINTE ›
Medical Black Friday Medical Black Friday