Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

rezultat analize

SUBIECTE DE DISCUTII [3818]:
3818 subiecte 1 23 4 5 ..... 74 75 76 77 INAINTE ›
11 mesaje
11113 vizite
Rezultat analize - profil Torch

Postat la data: 31-03-2008. Ultimul raspuns: 20-06-2012, 17:45, postat de rodica1980

....si pe mine cu interpretarea rezultatelor pt. urmatoarele analize: -toxoplasma: anti toxo - igg(cantitativ) - ....sunt in ceata cu aceste analize. nu inteleg nimic din ele. ....
2 mesaje
1097 vizite
Rezultat analize secretie vaginala

Postat la data: 22-06-2010. Ultimul raspuns: 22-06-2010, 23:57, postat de Ele27

buna ziua, am primit urmatorul rezultat la analizele secretiei vaginale: polimorfonucleare relativ frecvente celule ....
1 mesaje
1858 vizite
Va rog ajutati-ma!Rezultat Analize Medicale

Postat la data: 01-05-2012. Ultimul raspuns: 01-05-2012, 11:53, postat de RaulDuke

....este suspect de ciroza hepatica rezultatele acelor analize fiind urmatoarele: hematologie imunologie biochimie .... mpv 7.5 pct 0.07 aceste analize au iesit modificate. ct torace, ....cu substata de contrast iv rezultate: multipli noduli si micronoduli pulmonari ....
0 mesaje
1200 vizite
rezultat analize urina la gravida

Postat la data: 20-02-2010.

....saptamana 15. la ultimul buletin e analize de urina mi s-au parut ....ajung la medicul ginecolog) a rezultatelor (mai ales ph-ul si sedimentul ....
1 mesaje
1092 vizite
rezultat analize secretie vaginala

Postat la data: 25-07-2009. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:06, postat de claudiadeak

....fibromatos; doctora mi-a spus ca analizele astea sunt bune, doar ca ....
2 mesaje
1702 vizite
Rezultat analize citomegalovirus si rubeola

Postat la data: 04-07-2012. Ultimul raspuns: 05-07-2012, 11:59, postat de ilinca80

....si as dori interpretarea urmatoarelor rezultate: citomegalovirus - anticorpi igg 459 u/ ....o infectie in momentul efectuarii analizelor. in cazul meu, atit la ....
0 mesaje
1265 vizite
Analize -rezultat secretie vaginala

Postat la data: 18-06-2012.

....ziua! pana la citirea rezultatelor de catre medicul ginecolog (astept ....
2 mesaje
3740 vizite
Rezultat analize: hiper calciurie

Postat la data: 05-10-2015. Ultimul raspuns: 05-10-2015, 21:20, postat de Dr. Baciu Damian

....ca il doare burtica.facand ui analizele mi s a spus ca ....
0 mesaje
1182 vizite
Rezultat analize ptr imunizare de alergii

Postat la data: 12-05-2010.

....protopic,dar si un set de analize pe care trebuia sa-l fac.am ....
2 mesaje
6207 vizite
Rezultat analize-insarcinata in 25 saptamani

Postat la data: 21-08-2009. Ultimul raspuns: 22-08-2009, 10:03, postat de lara_marik

....24 de saptamani au refacut analizele medicale, care nu au iesit ....normocroma.leucocitoza cu neutrofilie. in urma primirii rezultatului am mers la mediciul meu ....
0 mesaje
1013 vizite
Rezultat analize medicale (nu pot sa ma ingras)

Postat la data: 26-09-2009.

....mi-am facut acum 2 zile analizele medicale sa vad daca e ....cate vad au iesit bine analizele. chiar ma mir ca am ....
1 mesaje
4688 vizite
Rezultat analize medicale la fetita de 2 ani

Postat la data: 10-05-2012. Ultimul raspuns: 05-10-2014, 17:42, postat de stefanion

buna dimineata. am rezultatul analizelor fetitei mele de 2 ani ....as vrea sa stiu semnificatia rezultatelor si eventual concluziile pe care ....am sa va dau doar rezultatele care nu apar in valori ....luam urina asa cum trebuie) analizele (o parte din ele - ....brate. urmeaza sa ii facem analizele pentru alergeni (fx5 si ige ....
0 mesaje
881 vizite
Rezultat analize sange: anemie, hepatita?

Postat la data: 23-10-2013.

....sa ma ajutati cu interpretarea analizelor de mai jos si cu ....si cearcane destul de pronuntate. hct: rezultat 36.3%; valori normale femei: 37-42% mchc: ....pg; valori normale: 32-36 pg gpt/alat: rezultat 37.6 u/l; valori normale: 0-31 ....
0 mesaje
525 vizite
Rog interpretare rezultat analize secretie vaginala

Postat la data: 14-04-2011.

....cu rugamintea de a-mi interpreta rezultatul analizei la secretia vaginala. diagnosticul ....pana atunci sa am interpretarea analizei si sa incep tratamentul. ....
1 mesaje
2392 vizite
rezultat la analize rele:monocite trombocite si scaun

Postat la data: 03-02-2009. Ultimul raspuns: 13-05-2010, 13:16, postat de danyella79

....am facut un set de analize sunt cateva ce imi dau ....sa-mi fac griji sau nu. analizele arata cam asa: .... rezultat /u m .... 0.15-0.45% analize de urina ....
1 mesaje
1982 vizite
Rezultat analize PAP si secretie vaginala. E ceva grav?

Postat la data: 10-04-2013. Ultimul raspuns: 21-04-2013, 14:34, postat de Dr.Brummer

....clinica particulara pentru a face analizele necesare depistarii unei infectii la ....celule endocervicale : prezente ; rezultat : negativ pentru leziuni intraepiteliale ....un medic ginecolog cu aceste rezultate pentru a-mi da un tratament. ....
4 mesaje
3802 vizite
interpretare rezultat analize in urma unei donari de sange

Postat la data: 05-12-2008.

....adica am frica de injectii!!!ei analizele i-au iesit bune , relatie ....sapt .poate fi o eroare rezultatul!? mentionez ca acum doi ani in ....
11 mesaje
5970 vizite
zeci de analize--investigatii medicale fara rezultat.rog un sfat!..

Postat la data: 22-03-2013. Ultimul raspuns: 14-06-2013, 10:20, postat de bia1

.... teste papa-nicolau, analize secretii vaginale, analize ....cont propriu am facut unele analize in ro. povestea actuala a inceput ....pot spune ca a dat rezultate. analizele de depistare a reumatismului ....
6 mesaje
12210 vizite
Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange

Postat la data: 13-12-2008. Ultimul raspuns: 24-12-2010, 00:45, postat de roxycutza21

....sa fac un set de analize de sange. de la bun ....inceput si fara sa vada rezultatele analizelor mi-a spus ca recomandarea lui ....nicidecum dureri sau alte probleme. rezultatele analizelor de sange au fost ....
0 mesaje
1069 vizite
Rezultat analize examen microscopic pe frotiu si examen secretie uretrala

Postat la data: 04-07-2012.

.... am facut aceste analize pentru ca aveam anumite jene .... as dori sa stiu daca analizele pe care le-am facut mai ....
1 mesaje
1497 vizite
rezultat analiza torch interpretare.? rezultat bun sau rau ?astept raspuns

Postat la data: 20-12-2011. Ultimul raspuns: 20-12-2011, 22:55, postat de dr Costin G Adrian

....torch. doresc sa stiu cum sunt rezultatele, daca sunt bune ....au fost urmatoarele: citomegalovirus anticorpi igg rezultat 374.4 u/ml virus rubeola anticorpi igg ....
2 mesaje
2527 vizite
Interpretare analize sange(analize periodice serviciu)

Postat la data: 23-03-2010. Ultimul raspuns: 14-04-2010, 08:31, postat de miv

....dori o parere avizata asupra rezultatelor/valorilor rezultate din analiza sangelui...eu am inteles ....
1 mesaje
1059 vizite
Rezultat Fsh

Postat la data: 15-12-2008.

....sex m. am facut niste analize printre care si fsh (1,1 ....
57 mesaje
12022 vizite
rezultat imunohistochimic

Postat la data: 19-07-2012. Ultimul raspuns: 25-11-2013, 12:59, postat de RaulDuke

in urma unei analize de laborator am primit ....aflu acum, dupa opratie????????????cu acest rezultat... va multumesc anticipat.
0 mesaje
1242 vizite
Rezultat analiza

Postat la data: 14-08-2012.

.... am facut aceste 2 analize( hiv + vdrl), la ....as dori sa aflu daca rezultatul negativ la ambele analize, are vreo relevanta...sau mai ....
1 mesaje
3262 vizite
rezultat colposcopie

Postat la data: 18-06-2014. Ultimul raspuns: 24-06-2014, 18:34, postat de Clinica Marie Stopes

am urmatorul rezultat la colposcopie: fp:col cu mica ....leziune cauzata de hpv, rezultatul pap fiind lsil, cin ....si dupa 6 luni repetare analize. credeti ca sunt sanse sa ....
1 mesaje
17334 vizite
rezultat urocultura

Postat la data: 26-09-2014. Ultimul raspuns: 26-09-2014, 11:39, postat de lorybianis

....de curand i.am facut niste analize la cerinta docturului, printre care ....
1 mesaje
1821 vizite
REZULTAT HEMOLEUCOGRAMA

Postat la data: 26-03-2009. Ultimul raspuns: 29-03-2009, 12:26, postat de jb

....si 8 luni, i-am facut analize si am descoperit ca are ....mers din nou sa repet analizele si am descoperit ca tot ....(5-10) ??????gr% = 32.5 (40-75) ultimele 3 analize au iesit prost si va ....urinara, doar oxiuri, pot fi analizele proaste din cauza oxiurilor?
7 mesaje
3833 vizite
Rezultat Papanicolau

Postat la data: 04-06-2010. Ultimul raspuns: 01-02-2011, 17:00, postat de luysa_lys

....daca imi puteti interpreta un rezultat al analizei papanicolau. in buletinul citologic este ....
3 mesaje
3014 vizite
rezultat analiza TSH si TPO???

Postat la data: 15-09-2010. Ultimul raspuns: 02-12-2010, 11:09, postat de popanamaria

....si va rog sa-mi explicati rezultatul unor analize.mi-a iesit tsh-ul 0,04 uul/ml intervalul ....ul/ml.mentionez ca in urma acestor rezultate,am fost diagnosticata cu hipotiroidie si ....
2 mesaje
1711 vizite
Rezultat secretie

Postat la data: 14-08-2012. Ultimul raspuns: 15-08-2012, 18:22, postat de dayanag

....sa imi interpretati rezultaul la analize. frotiu gram: frecvente celule epiteliale, ....
0 mesaje
1290 vizite
rezultat ecograf

Postat la data: 28-12-2015.

....aderențe perihepatice. ce înseamnă acest rezultat? menționez ca pacienta a luat ....
0 mesaje
2791 vizite
rezultat ecografie

Postat la data: 28-01-2015.

....urma ecografiei am primit următorul rezultat: adenopatie axilară, ovalară, ....ieșit normală, fără modificări. analizele pentru infecție respectiv hemoleucograma și ....
0 mesaje
470 vizite
rezultat :pozitiv

Postat la data: 18-03-2010.

....meu..pozitiv. el a continuat cu analizele, are hepatita b cronica. ne ....in tara sa continuam cu analize ca aici nu e bine. ....
2 mesaje
753 vizite
interpretare rezultat

Postat la data: 18-08-2010. Ultimul raspuns: 03-06-2011, 19:43, postat de cristina:)

....sa fac un set de analize si anume:tsh,fsh,lh,estradiol,progesteron,testosteron,aat-tpo,din care am facut ....
7 mesaje
1801 vizite
Rezultat Papanicolau

Postat la data: 22-08-2011. Ultimul raspuns: 12-10-2011, 11:02, postat de ibi33

....facut testul papanicolau avand urmatorul rezultat: inflamatie discreta cocobacili. negativ pentru ....luna )si mi-au iesit urmatoarele rezultate: - frotiu satisfacator, reactiv inflamator ....foarte ingrijorata. va rog sa-mi explicati rezultatul analizelor. va multumesc.
0 mesaje
1244 vizite
Rezultat colposcopie

Postat la data: 14-08-2013.

....facut un test papanicolau rezultatul fiind urmatorul:: frotiu conventional satisfacator ....endocol. am facut o colposcopie iar rezultatul este urmatorul : fp : ....mai fac o serie de analize, as vrea un raspuns ....
7 mesaje
1996 vizite
explicatie rezultat

Postat la data: 26-08-2013. Ultimul raspuns: 01-09-2013, 11:04, postat de RaulDuke

....tumoare cam mare si a rezultat carcinom slab diferentiat in urma ....biopsiei. am mai facut niste analize suplimentare si am primit rezultatul .... vs uroteliala pelvi-caliceala) rezultate: bloc c.13495; ....
0 mesaje
6726 vizite
Interpretare rezultat RMN

Postat la data: 26-06-2015.

....iar acum a dorit repetarea analizelor.va rog sa ma ajutati cu ....
2 mesaje
19384 vizite
rezultat bitest

Postat la data: 19-01-2012. Ultimul raspuns: 27-03-2014, 19:52, postat de carmen puiu

....trecuta am facut analiza bitest. rezultatul este urmatorul: mom nt=1, 12 , ....gestationala si valorile masurate ale analizelor din bitest este de 1:81 ....gestationala, translucenta nucala si valorile analizei din bitest este de 1:273 ....
1 mesaje
2520 vizite
Rezultat PAP -un medic va rog!

Postat la data: 03-03-2014. Ultimul raspuns: 04-03-2014, 11:44, postat de dr erna stoian

.... inainte de a-mi face analizele pentru a depista stafilococul doctorita ....
1 mesaje
1712 vizite
REZULTAT BIOPSIE D2

Postat la data: 17-11-2010. Ultimul raspuns: 25-11-2010, 14:38, postat de ardeleandan24

....antru normalhp normal bulb d2 normale.rezultatul biopsiei duoden este .microscopie:am examinat ....ar fi ca ce inseamna rezultatele din biopsia duodenala adica ulceratii ....cluj ,la spital medicala 3,toate analizele de sange bune ,echo bun,miau ....energia necesara .imi puteti explica rezultatul biopsiei ,si ca omeranul nu ....
3 mesaje
4542 vizite
Interpretare rezultat analiza PSA

Postat la data: 04-09-2009. Ultimul raspuns: 24-09-2013, 08:34, postat de dr i.f.

....cu o interpretare a unei analize pt. tatal meu - analize ....
0 mesaje
2318 vizite
ajutor-rezultat analiza

Postat la data: 04-10-2008.

....mi-am facut un set de analize iar la sumarul de urina ....sa-mi spuneti ce inseamna acest rezultat. va multumesc anticipat
0 mesaje
800 vizite
rezultat analiza patologica

Postat la data: 16-11-2009.

....cu o explicatie la urmatorul rezultat de la o pierdere de ....s-a spus ca din aceste analize o sa aflu daca pierderea ....
0 mesaje
680 vizite
rezultat examen R M N CEREBRAL

Postat la data: 19-10-2010.

....mai putea merge si ce analize sa mai fac
0 mesaje
4824 vizite
Hepatita B-rezultat viremie

Postat la data: 28-03-2015.

....va rog sa interpretati raspunsul analizei adn virus hepatic b (adn ....=adn hbv (copii/ml) ce inseamna acest rezultat ? va multumesc frumos.
70 mesaje
25370 vizite
rezultat histopatologic si imunohistochimic

Postat la data: 14-08-2011. Ultimul raspuns: 30-01-2013, 10:28, postat de bosniaku05

....unei biopsii a primit urmatorul rezultat histopatologic si imunohistochimic: hp- fragment biopsic ....poate cineva sa interpreteze aceste analize!
1 mesaje
1704 vizite
Interpretare rezultat Papanicolau

Postat la data: 17-05-2012. Ultimul raspuns: 19-05-2012, 21:24, postat de anatudor

....ziua, in urma efectuarii analizei de babes papanicolau am ....m-ati putea ajuta cu interpretarea rezultatelor sa fiu mai linistita, ....
0 mesaje
1280 vizite
rezultat progesteron si prolactina

Postat la data: 14-05-2011.

printre analizele facute inainte de sarcina, ....sa ma ajutati spanadu-mi daca rezultatele sunt ok. multumesc. test rezultat interval de referinta metoda ....
3818 subiecte 1 23 4 5 ..... 74 75 76 77 INAINTE ›
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK