Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

numar eritrocite

SUBIECTE DE DISCUTII [69]:
69 subiecte 12 INAINTE ›
0 mesaje
5049 vizite
Eritrocite in urina.

Postat la data: 03-01-2013.

....! am si eu o intrebare. daca numarul de eritrocite din urina este de 10 ....
1 mesaje
3875 vizite
numar mare de neutrofile

Postat la data: 29-03-2007.

....dar un nr scazut de eritrocite , limfocite de asemenea si ....
5 mesaje
1011 vizite
analize hematologie

Postat la data: 19-08-2013. Ultimul raspuns: 19-08-2013, 18:33, postat de Mihaela Frunza

....limita. ce inseamna? va multumesc anticipat. numar de eritrocite = 5.04 mil./μl [4.44 - ....= 11.9 % [11.6 - 14.8] numar de leucocite = 4.77 mii/μl ....= 8.4 % [5.2 - 15.2] numar de neutrofile = 3.01 mii/μl ....
3 mesaje
1516 vizite
Interpretare

Postat la data: 17-08-2012. Ultimul raspuns: 17-08-2012, 23:20, postat de Mariana Gruia

....4 [1-10] hemoleucograma completa: wbc - numar total leucocite 5.1 [3.9 - .... 8 - 8.0] lym - numar limfocite 2.3 [1.3 - 4] mon ....7] rbc - numar total de eritrocite 5.63 [4 - 5.8] hgb - ....conc medie de hgb a eritrocitelor 34 [31.8 - 36] rdw - ....7, 4] leucocite neg nitriti neg sange eritrocite [bld]: neg proteine: neg glucoza: norm corpi cetonici ....
0 mesaje
2278 vizite
INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE

Postat la data: 04-10-2008.

....analizelor medicale, asspartataminotransferaza(got/asat/ast) -37 alaninaminotransferaza(gpt/alat/alt)-29 creatinina serica-0,9 fosfataza alcalina-96 glucoza serica-93 numar leucocite-8,64 mii/ numar eritrocite-3,89 hemoglobina-13,4 hematocrit-34,9 volum eritrocitar-89,7 hem-34,4 concetratie medie a hb/eritrocit-38,4 multumesc frumos ....
1 mesaje
729 vizite
Ajutor, va rog!

Postat la data: 21-03-2011. Ultimul raspuns: 22-03-2011, 19:39, postat de Casa drhouse

....cu hb, ht si indici * numar leucocite 8.22 mii/μl 4 - ....eritrocitare 15.2% 11.6 - 14.8 * numar trombocite 375 mii/μl 150 ....
0 mesaje
1416 vizite
INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE

Postat la data: 12-04-2010.

....valorile care i-au iesit : numar leucocite -10.38 ; numar eritrocite-4.93 ; hemoglobina-12.2 ; hematocrit-36.6 ; ....; largimea distributiei eritrocitare-14.4 ; numar trombocite-454 ; vtm-8.2 ; largimea ....
4 mesaje
917 vizite
interpretare analize

Postat la data: 27-10-2009. Ultimul raspuns: 28-10-2009, 09:24, postat de danutza_26

numar leucocite 9820 limfocite 47.2 monocite 7.8 numar ....
0 mesaje
712 vizite
interpretare analize

Postat la data: 04-01-2012.

....iesit urmat rezultate: limfocite-66.00 neutrofile-26.80 numar eritrocite-3.57 latimea distributiei elitrocitara-32.50 concentratie medie-40.60 ....
1 mesaje
1816 vizite
rezultate analize

Postat la data: 04-01-2012. Ultimul raspuns: 30-10-2012, 14:12, postat de felynatalia

....de rutina au iesit urmat rezultate: limfocite-66.00 neutrofile-26.80 numar eritrocite-3.57 latimea distributiei elitrocitara-32.50 concentratie medie-40.60
0 mesaje
891 vizite
interpretare analize

Postat la data: 19-04-2013.

.... negativ negativ leu/ui eritrocite (bld) negativ negativ ....m1, a2) wbc (numar leucocite) 4.09 4.00 - .... *1000/ul neu# (numar neutrofile) 2.14 2.00 - .... *1000/ul lym# (numar limfocite) 1.61 1.50 - .... *1000/ul mono# (numar monocite) 0.225 0.20 - ....
1 mesaje
1482 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 20-02-2010. Ultimul raspuns: 21-02-2010, 08:33, postat de Dr. Ana-Maria Slanin

....apar in limitele normale sunt: - numar eritrocite 4,97 x10la puterea a 6a/ul - ....hemoglobina 14,1 g/dl - hematocrit 37,4% - numar trombocite 319x10la puterea a 3 ....puterea a 3 a/ ul - numar limfocite 2,7x10la puterea a 3a ....
2 mesaje
1502 vizite
REZULTATE ANALIZE COPIL 8 ANI, VA ROG!!!!!

Postat la data: 03-07-2009. Ultimul raspuns: 04-07-2009, 14:07, postat de cerase

....analizele si i-au iesit cam asa sideremie-fe-60 limfocite-58.5 granulocite-34.3 numar absolut limfocite-3.3 numar eritrocite-4.36 hemoglobina-12.3 hematocrit36 poikilocitoza-scrie ceva de genul usoara..mai departe ....
0 mesaje
1047 vizite
interpretare analize

Postat la data: 22-04-2012.

.... prezente levuri absent numar leucocite 14.03 x10^3/ul ....5.58 x10^3/ul 2.50 - 7.50 numar eritrocite 3.98 x10^3/ul 4.00 ....
0 mesaje
4269 vizite
limfocitoza copil 2 ani

Postat la data: 30-08-2012.

.... hb, ht, indici si reticulocite * numar leucocite 10.7 mii/μl 6 - ....14.3 % 11.6 - 14.8 * numar trombocite 255 mii/μl 150 - ....
0 mesaje
973 vizite
limfocitoza copil 2 ani

Postat la data: 30-08-2012.

.... indici si reticulocite * numar leucocite 10.7 mii/μl 6 - ....% 11.6 - 14.8 * numar trombocite 255 mii/μl 150 - ....
0 mesaje
2897 vizite
Hemograma cu valori in afara limitelor la copil de 2 ani

Postat la data: 19-11-2010.

....hb, ht si indici * numar leucocite 7.09 mii/μl 6 - ....% 11.6 - 14.8 * numar trombocite 348 mii/μl 150 - ....
2 mesaje
818 vizite
Inerpretare analize adult ce refuza consultatia

Postat la data: 12-08-2009. Ultimul raspuns: 12-08-2009, 10:04, postat de N I C K

....afara intervalului de referinta sunt numar leucocite, neutrofile, monocite, dupa cum .... int ref. !!!!! numar leucocite 12.79 mii/μl ....listez mai jos. cu multumiri anticipate, lidia * numar eritrocite 5 mil./μl .... 11.6 - 14.8 * numar trombocite 265 mii/μl ....
0 mesaje
3934 vizite
IGG si IGE crescute

Postat la data: 15-05-2014.

....mg/dl ig m-metoda imunoturbidimetrica -202.3 mg/dl hematologie numar leucocite 7.25 mii/μl numar eritrocite 5.17 mil./μl hemoglobina {hb} 13.9 ....
3 mesaje
1049 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 10-01-2012. Ultimul raspuns: 11-01-2012, 12:45, postat de tema

.... limfocite 47.5---25-40, neutrofile 45.5---55-70, eozinofile0.07--0.08-0.60, numar eritrocite 3, 64--4.10-5.10, hemoglobina 10.70--11.80-15.30, hematrocit ....
2 mesaje
440 vizite
analize de sange pentru o fetita de 1an si 4 luni

Postat la data: 26-11-2009. Ultimul raspuns: 27-11-2009, 01:07, postat de danciu.alina

....cea normala. am sa le enumar: -numar absolut limfocite - 1.95 -numar absolutmonocite - 0.44 -eritrocite - 3.72 -hematocrit - 32.0 mentionez ca ....
2 mesaje
4757 vizite
Rezultat analize-insarcinata in 25 saptamani

Postat la data: 21-08-2009. Ultimul raspuns: 22-08-2009, 10:03, postat de lara_marik

....nu mi-au iesit bine sunt urmatoarele: numar leucocite 11.89 -- intervalul e ....
1 mesaje
924 vizite
rog interpretare hemoleucograma

Postat la data: 23-02-2011. Ultimul raspuns: 24-02-2011, 17:50, postat de mvio

....se poate o interpretare a hemoleucogramei: numar leucocite 11.1 valori normale 4.00 ....5.7 valori normale 2.00 - 8.00 numar eritrocite 4.68 valori normale 4.10 - ....
0 mesaje
482 vizite
analize sange

Postat la data: 26-01-2011.

....10, 9, neutrofile 37, 2, numar eritrocite 3, 62, hematrocit 35, 33, ....
1 mesaje
839 vizite
Buna ziua am facut de curand niste analize

Postat la data: 22-12-2013. Ultimul raspuns: 22-12-2013, 15:39, postat de dr Petre Muresan

.... 00 mm hemoleucograma completa numar leucocite 4.29 4, 00 ....10, 00 10?/µl numar eritrocite 4.94 4, 30 - .... 11.6 - 14.8 fl numar trombocite 221 150, 00 ....
1 mesaje
1680 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 13-11-2012. Ultimul raspuns: 14-11-2012, 12:03, postat de dr_stancristina

....hb, ht si indici numar leucocite 5.03 mii/μl [4 - ....11.7 % [11.6 - 14.8] numar trombocite 217 mii/μl [150 - ....
0 mesaje
1139 vizite
interepretare analize

Postat la data: 06-04-2008.

....analizelor mamei mele (60 de ani): numar leucocite 4,98 limfocite (%) 36,30 monocite (%) ....0,18 bazofile (#) 0,02 limfocite atipice (#) 0,05 numar eritrocite 3,65 (aici exista mentiune de ....
5 mesaje
2275 vizite
Interpretare analize - Va rog frumos !

Postat la data: 18-08-2010. Ultimul raspuns: 09-02-2012, 13:23, postat de lantisor

....: ps-lems-01 / analizor semiautomat abacus+ numar leucocite - 4,9 ( 5 .... !!!! numar eritrocite - 4,67 ( 4,5 - ....
5 mesaje
2326 vizite
Infectie virala sau bacteriana?

Postat la data: 20-03-2012. Ultimul raspuns: 21-12-2012, 23:03, postat de mioara1968

....cu hb, ht si indici mc * numar leucocite 11.77 mii/μl 6 - ....15 % 11.6 - 14.8 * numar trombocite 345 mii/μl 150 - ....
0 mesaje
1119 vizite
Analize medicale

Postat la data: 26-10-2011.

....interval biologic de referinta este 3.00-9.00 numar eritrocite(rbc) 5.09 si interval biologic ....
2 mesaje
6847 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 26-09-2008. Ultimul raspuns: 27-10-2009, 18:13, postat de Nionila

....formula leucocitara . numar leucocite =5.24 . numar ....eritrocitare = 13. numar trombocite = 143 . ....
0 mesaje
3124 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 20-03-2014.

....interpretarea analizelor. sex f varsta 25 numar leucocite 8.0 interval de referinta ....- 0.2 / 10^3/ul numar eritrocite 4.48 interval de referinta 3.8 ....
1 mesaje
1212 vizite
dureri de cap

Postat la data: 26-09-2012. Ultimul raspuns: 27-09-2012, 07:31, postat de sebesuldejos

....iesit marit 18 (=15.00mm/h), hemoglobina12.61g/dl, numar eritrocite4.03(10^6/ul), numar trombocite 191, latimea distributiei plachetare ....
2 mesaje
2053 vizite
va rog frumos sa ma ajutati!!!!

Postat la data: 19-12-2007. Ultimul raspuns: 06-07-2009, 23:17, postat de Bogdan1979

....neutrofile:5.22;nr eosinofile:0.37;nr basofile:0.07 (u/m 10^9/l)nr eritrocite:5.59 (u/m:10^12/l);hemoglobina:13 g/dl;hematocrit: 40.3%; mcv:87.9 fl; ....va rog? de ce e numarul de eritrocite crescut? nu ar trebui ca ....
2 mesaje
977 vizite
Analizele sunt bune?

Postat la data: 07-12-2012. Ultimul raspuns: 07-12-2012, 19:27, postat de maria 123

....el ia finlepsin si kepra. bilirubina:2 corpi cetonici:negativ densitate:1.025 eritrocite:negativ glucoza:negativ leucocite:negativ nitriti:negativ ph:6 proteine:30 urobilinogen:2 sediment urinar:epitelii rare, leucocite rare, mucus ....total:157.11 proteine totale serice:81 uree serica:29.03 lipide totale serice:494.3 numar leucocite:4.77 limfocite(%):48.30 monocite(%):9.10 neutrofile(%):40.90 eozinofile(%):0.90 bazofile(%):0.80 limfocite(#):2.30 monocite(#):0.43 neutrofile(#):1.93 eozinofile(#):0.04 bazofile(#):0.04 numar etriocite:4.52 hemoglobina:12.47 hematrocit:37.73 volum eritrocitar mediu:83.55 hemoglobina eritrocitara medie:2761 contrentratie ....
2 mesaje
1687 vizite
Interpretare analize 67 ani

Postat la data: 23-12-2007.

....(40-220) - trigliceride serice: 138 (40-200) hematologie: - numar leucocite: 7.78 (3.6-10) - limfocite: 27.60% ....0.18 (0.01-0.40) - bazofile: 0.05 (0.01-0.10) - numar eritrocite: 3.97 (3.50-6.00) - hemoglobina: 10.30 (12.00-16.00) ....
2 mesaje
6481 vizite
Poate fi leucemie? Ce inseamna Leucopenie cu neutropenie.

Postat la data: 07-05-2014. Ultimul raspuns: 11-05-2014, 16:46, postat de andreiayana20

....putea fi vorba? va multumesc anticipat. numar leucocite 4.73 mii/μl valoare ....normala: 5.5 - 15.5 * numar eritrocite 4.89 mil./μl 3.7 - .... 11.6 - 14.8 * numar trombocite 258 mii/μl ....
0 mesaje
669 vizite
analize

Postat la data: 16-01-2013.

....analize.gpt-27 got-22 fosfataza alcalina-73 sideremie-72 proteina c reactiva-0, 17 leucocite-7, 91 eritrocite-5, 67 hematocrit-46, 8 volum eritrocitar mediu-82, 5 hemoglobina ....hb -33, 5 largimea distributiei eritrocitare-14, 7 numar trombocite-174 volum trombocitar mediu-11, 9 largimea distributiei ....
2 mesaje
5317 vizite
Buletin de analize medicale!Va rog sa ma ajutati !

Postat la data: 06-05-2010. Ultimul raspuns: 07-05-2010, 18:52, postat de josephyne_b

.... 1.025 eritrocite .... realizata numar leucocite .... 0.01-0.10 numar eritrocite ....
2 mesaje
869 vizite
suspect alergie

Postat la data: 13-05-2013. Ultimul raspuns: 14-05-2013, 08:34, postat de stefancojocaru

....ref. 1, 20-4, 80), numar eritrocite 3, 61 (valori 3, 90-5, ....
0 mesaje
1062 vizite
interpretare analize si indrumare

Postat la data: 03-05-2010.

....leucocitara cu hb, ht si indici * numar leucocite 6.72 mii/μl 4 - ....13.7 % 11.6 - 14.8 * numar trombocite 322 mii/μl 150 - ....
1 mesaje
1069 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 29-08-2014. Ultimul raspuns: 02-09-2014, 21:58, postat de clara_p

....mg/dl si optim era 100. hematologie: numar leucocite: 10.71 mii/ul ( in ....
4 mesaje
6233 vizite
bilirubina marita

Postat la data: 07-03-2008.

....mg/dl - bilirubina totala 2.24 mg/dl - numar eritrocite 6.06 mil/ml - volum eritrocitar mediu ....
2 mesaje
493 vizite
interpretare analize

Postat la data: 13-04-2011. Ultimul raspuns: 14-04-2011, 15:21, postat de steci

....analize sunt urmatoarele : numar leucocite - - val rezultata .... de referinta 60-70 eritrocite -- val rezultata ....
2 mesaje
824 vizite
interpretare hemoleucograma

Postat la data: 04-02-2011. Ultimul raspuns: 04-02-2011, 17:00, postat de Dr.Anda Marcu-Medici

....iar val.normale sunt intre 50-75.numar eritrocite:rezultat 3.61, iar valorile normale sunt ....
1 mesaje
3949 vizite
Rog :Interpretare urocultura

Postat la data: 15-01-2010. Ultimul raspuns: 16-01-2010, 17:51, postat de Casa drhouse

....galbena turbiditate: tulbure mucus: absent sediment: absent filamente: absente examen microscopic: ------------------ eritrocite........................ 9 /ul (=17/ul) leucocite......................... 36 /ul ....analizor sediment iris iq200) cultura ------- escherichia coli........................ prezent numar total de germeni: 1 000 ....cetonici................... negativ nitriti.......................... negativ urobilinogen..................... negativ pigmenti biliari................. negativ sediment: eritrocite........................ 9 /ul (=17/ul) leucocite......................... 36 /ul ....
2 mesaje
1510 vizite
Sunt putin nelamurita

Postat la data: 06-12-2008.

....ref 8.4-10.4 magneziu seric 2.43 sidermie 81 also 0 numar leucocite 6.23 nr eritrocite 5.01 ....
0 mesaje
743 vizite
analize madicale

Postat la data: 14-09-2012.

....10 /μl limite normale - negativ numar eritrocite 5.35 mil./μl limite normale 3.8 ....
2 mesaje
1109 vizite
Analize de sange ale copilului meu

Postat la data: 08-01-2009.

....44 u/l tgp/alt : 27 u/l numar celule albe: 17.4 neutrofile: 57.2 .... eozinofile: 0.1% bazofile: 0 % eritrocite : 3.64 volum mediu eritrocitar: 82.9 cantitate ....
0 mesaje
1233 vizite
Hepatia C si sarcina 29 saptamani

Postat la data: 06-05-2009.

....de analize: hemoglobina 11,7 g/dl hematocrit 35,2% numar eritrocite 4,01 (10 la puterea 12/l neut% ....
69 subiecte 12 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani