Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

leucocite pozitiv

SUBIECTE DE DISCUTII [243]:
243 subiecte 12 3 4 5 INAINTE ›
0 mesaje
1694 vizite
Rezultate examen sumar urina:nitriti pozitiv, leucocite marite si bacterii prezente

Postat la data: 14-03-2013.

....am identificat urmatoarele posibile probleme: nitriti:pozitiv leucocite: 42 /ul bacterii: 4 /hpf problema ....
1 mesaje
4868 vizite
vsh, fibrinogen si leucocite marite

Postat la data: 04-06-2009. Ultimul raspuns: 06-06-2009, 11:36, postat de Casa drhouse

....reumatoid negativ, prc slab pozitiv, vsh - 30 si fibrinogen ....- 50 si fibr. 550, leucocite 12.500. medicul de familie mi-a ....
0 mesaje
1144 vizite
IgG si ANCA pozitiv

Postat la data: 08-02-2012.

....de tip a mi-au iesit pozitiv-59, 00 pg/ml, leucocitele sun 3400, neutrofilele 39, 8, ....trimis sa fac analizele:cytomegalovirus igg pozitiv, 13, 9, igm negativ-0, 72.toxoplasmoza-igg ....
0 mesaje
12295 vizite
interpretare analize

Postat la data: 11-12-2012.

....colesterol = 135.2 mg/dl in urina leucocite = pozitiv leucocite cantitativ = 25 wbcs/ul multumesc ....
2 mesaje
1596 vizite
interpretarea unor analize in sarcina

Postat la data: 25-03-2009. Ultimul raspuns: 25-03-2009, 22:21, postat de indrix

....si au iesit urm rezultate nefavorabile: nr.leucocite 10,53 limfocite 23,3 la biochimie urinara:leucocite 2+ca125leu/ul sediment urinar:relativ frecvente celule epiteliale ....grup sangvin a si rh pozitiv iar sotul meu la fel ....
2 mesaje
4417 vizite
analiza sumara de urina

Postat la data: 13-02-2008.

....ph: 5; densitate: 1025; proteine: pozitiv; nitriti: pozitiv; glucoza: negativ; corpi cetonici: negativ; ....biliari: negativ; eritrocite: 300/ul (<=17/ul); leucocite: 720/ul (<=28/ul); bacterii 89/hpf (0/hpf); ....
0 mesaje
3353 vizite
Leucopenie, monocitoza

Postat la data: 21-04-2008.

....leucopenie, monocitoza, mai jos rezultatul complet: leucocite 3,98 hematii 4.32 hemoglobina 12,2 hematocrit 37,5 trombocite 315 p-lcr ....examenul de urina: bilirubina 1mg/dl acid ascorbic pozitiv leucocite 25/microlitru densitate 1.025 rare celule epiteliale plate; ....
1 mesaje
2764 vizite
interpretare rezultate analize

Postat la data: 12-12-2007.

....distributiei eritrocitare medie = 13.2 - leucocite = 7.3 - neutrofile = 70.4 - ....eritrocite = negative - proteine = pozitiv - bilirubina = negative - urobilinogen = ....normal - corpi cetonici = negative - leucocite = pozitiv - celule epiteliale = ....
0 mesaje
1223 vizite
analize la 24 sapt

Postat la data: 08-05-2009.

....sideremia 109 hematologie leucocite-14,3mii/microlitru ; largimea distributiei eritrocitare 14,8% ....mii/microlitru urina nitriti- pozitiv ; proteine 25 ; rare ....6-7 hematii colorate/camp ; 10-12 leucocite/camp; prezent mucus ; prezenti urati. ....
0 mesaje
682 vizite
intrebare

Postat la data: 15-09-2012.

....mi-a iesit la leucocite `pozitiv ++` si la mxd 11.3%.ce ....
4 mesaje
1113 vizite
rezultate analize medicale

Postat la data: 21-09-2009. Ultimul raspuns: 25-09-2009, 22:28, postat de iulia_ctin

.... urina: celule epiteliale - frecvente leucocite - .... - norm leucocite - ....au rh-ul negativ iar eu pozitiv,e in regula? multumesc
1 mesaje
1448 vizite
Analize sumar urina

Postat la data: 11-10-2012. Ultimul raspuns: 12-10-2012, 12:36, postat de Elliza

....- 1020 ph - 6.5 5 - 9 leucocite. - 500 nitriti. - pozitiv proteine. - 20 glucoza - - absent corpi ....frecvente hematii pline, frecvente leucocite, prezenta flora bacteriana, ....
1 mesaje
918 vizite
Buna

Postat la data: 02-07-2012. Ultimul raspuns: 03-07-2012, 13:56, postat de Clinica Marie Stopes

....la medic. celule epiteliale, leucocite, bacili gram pozitiv. absent gonococ, trichomonas, ....
8 mesaje
3267 vizite
interpretare rezultat analize

Postat la data: 12-09-2012. Ultimul raspuns: 10-12-2013, 14:53, postat de elena_2009

....tgp42 u/l, fibrinogenemie 430 mg/dl, nitriti-pozitiv, sediment-epitelii plate -rare, ....
5 mesaje
1985 vizite
Examen bacteriologic secretie uretrala

Postat la data: 28-06-2011. Ultimul raspuns: 29-06-2011, 18:07, postat de sucice68

....iesit stafilococ auriu coagulazo pozitiv. am urmat un alt tratament .... acelasi stafilococ auriu coagulazo pozitiv, desi la antibiograma a .... bogdan epitelii uretrale- rare celule epiteliale uretrale alte celule- absente leucocite- frecvente hematii- absente trichomonas- absent germeni- coci gram pozitiv cultura bacteriana- stafilococ coagulaza negativ
0 mesaje
1283 vizite
examen secretie vaginala

Postat la data: 08-02-2007.

....trichomonas absent, frecvente epitelii si leucocite, frecventa bacili gram pozitiv fibrina--as vrea sa stiu ce ....
0 mesaje
1862 vizite
analize medicale

Postat la data: 14-11-2008.

.... leucocite .... negativ leucocite .... pozitiv ....
0 mesaje
887 vizite
rezultate analize urocultura

Postat la data: 11-03-2011.

....uro si am obtinut urmtoarele rezultate: leucocite = 500 /μl nitriti. = pozitiv leucocite.. ....
1 mesaje
1342 vizite
interpretare analize copil 3 ani si 6 luni va rog

Postat la data: 22-03-2008.

....iesit in afara int de referinta)leucocite 11300; limfocite4.09; vsh la 1 ....usor tulbure, albumina 10mg/dl, nitriti pozitiv++, leucocite 8, saruri prezenti fosfati amorfi,flora ....
118 mesaje
68252 vizite
interpretare examen microscopic secretie vaginala

Postat la data: 21-02-2008. Ultimul raspuns: 08-08-2014, 18:37, postat de TEKATOKA

....rotunde:absente 3.celule cu aspect de "clue cell"-absente 4.leucocite-relativ frecvente 5.hematii-rare 6.levuri -absente 7.bacili gram pozitiv,polimorfi-prezenti 8.coci gram pozitiv,asezati unghiular si in polisade-frecvente 9.coci gram ....
0 mesaje
6505 vizite
analize sange la copil de 7 ani

Postat la data: 23-07-2013.

....fetitei de 7 ani? hemoleucograma completa? leucocite : 11, 28 volum mediu eritrocitar: .... aslo :negativ proteina c reactiva :pozitiv analiza de urina completa sediment:celule epiteliale ....de oxalat de calciu 8-10 leucocite/ camp.1-2 hematii/camp as dorii daca se ....
3 mesaje
1740 vizite
Urgent ! VA ROG VREAU UN RASPUNS!!!!!!!!!!!!

Postat la data: 23-03-2008.

....iesit in afara int de referinta)leucocite 11300; limfocite4.09; vsh la 1 ....usor tulbure, albumina 10mg/dl, nitriti pozitiv++, leucocite 8, saruri prezenti fosfati amorfi,flora ....
0 mesaje
2465 vizite
addis si urocultura

Postat la data: 03-02-2008.

....1.025, eritricite 5, glucoza negativ, leucocite 75, nitriti pozitiv, ph 5.5, proteina urme fine, ....hematii -rare , proaspete, sediment leucocite frecvente, izolate si grupate, hematologie .... iar la addis au iesit leucocite 9850, hematii 5910, iar urocultura ....
1 mesaje
881 vizite
secretie col uterin-examen microscopic colorat

Postat la data: 05-07-2013. Ultimul raspuns: 05-07-2013, 21:44, postat de Teodora M.

celule epiteliale-frecvente reactie inflamatorie-discreta leucocite-rare polimorfonucleare hematii-absente bacili gram pozitiv(flora doderlein)-frecventi levuri-frecvente cu inmuguriri si pseudohife trichomonas ....
0 mesaje
343 vizite
analize medicale

Postat la data: 14-02-2011.

....cineva ma poate ajuta: nitrati - pozitiv densitate - 1014 normal 1015-1025 ph ....
1 mesaje
3194 vizite
pneumopatie acuta dreapta

Postat la data: 05-12-2008.

....fost urmatoarele: 1. hemoglobina 11,9 2.leucocite 12,2 3.neutrofile 71,5% 4.limfocite 21,1% 5.vsh 35 6. uree ....704 9. proteina c reactiva- pozitiv intrebarea mea ar fi : ....
1 mesaje
1063 vizite
Analize ale sangelui

Postat la data: 18-07-2013. Ultimul raspuns: 20-07-2013, 21:32, postat de Casa drhouse

....55 de ani si fumator. wbc-nr. leucocite - 11.08/mm3 sideremie - 168 glicemie ....depistare helicobacter pylori a iesit pozitiv. va multumesc anticipat.
0 mesaje
466 vizite
descifrarea rezultatelor analizei bacteriologice

Postat la data: 18-07-2011.

....(proba cu 2 pahare) proba nr 1 leucocite – 2-4 conglomeraţii 28 eritrocite ....- lipsesc laboratorul bacteriologic morfologia biomaterialului rrecoltat din uretră leucocite – 35-40 epiteliu – 12-15 efect otopatic ....
1 mesaje
2222 vizite
interpretare analize va rog

Postat la data: 01-12-2009. Ultimul raspuns: 02-12-2009, 14:46, postat de Casa drhouse

....cu aspect de "clue cell"-relativ frecvente -leucocite-rare -hematii-absente -trichomonas vaginalis-absent -levuri-absente -flora microbiana-bacili gram pozitiv,polimorfi(probabil doderlein)-absenti .... -coci gram pozitiv rotunzi si alungiti,izolati si in ....
0 mesaje
2193 vizite
INTERPRETARE ANALIZE PT SARCINA

Postat la data: 21-11-2009.

....urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub bacterioscopie - negativa ...., latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0 , eozinofile ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r ....epiteliale plate : rare , leucocite rare , eritrocite rare, mucus ....
0 mesaje
1060 vizite
Analize sange + urina

Postat la data: 29-03-2012.

....baiat, am 21 de ani. leucocite: 8.67 lym: 45 mid: 3 gran: 50 eozinofile: 2 vem: ....29 tgp: 25 antigen hbs(test rapid): slab pozitiv (m-am dus si l-am refacut .... hematii, leucocite = negative. ps:ar trebui sa imi ....
0 mesaje
1240 vizite
ANALIZE FACUTE INAINTEA SARCINII

Postat la data: 20-11-2009.

....urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub ...., latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0 , eozinofile ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r : ....epiteliale plate : rare , leucocite rare , eritrocite rare, mucus ....
5 mesaje
3368 vizite
ANALIZE DUPA INFECTIA URINARA, PENTRU SARCINA

Postat la data: 22-11-2009. Ultimul raspuns: 27-11-2009, 20:23, postat de simonacuvuliuc

....urmatoarele rezultate: urocultura: rezultat : leucocite 0/mm cub bacterioscopie - negativa ...., latimea distributiei eritrocitelor 13.8, leucocite 7.3, neutrofile 46.0 , eozinofile ....toxoplasma gondii- ig g : pozitiv titru 1/4 serologie : r.p.r ....epiteliale plate : rare , leucocite rare , eritrocite rare, mucus ....
0 mesaje
1083 vizite
gardenerella?

Postat la data: 28-08-2008.

....asa : epitelii foarte frecvente , leucocite relativ frecvente , flora gradul ....
2 mesaje
3274 vizite
interpretare Examen bacteriologic secretie vaginală

Postat la data: 29-11-2010. Ultimul raspuns: 04-12-2010, 06:48, postat de hermione71

.... numeroase izolate şi în placarde leucocite polimorfonucleare rare floră microbiană ....tip coci gram pozitiv cocobacili gram pozitiv diplococi ....
1 mesaje
1423 vizite
interpretare analize

Postat la data: 30-10-2012. Ultimul raspuns: 31-10-2012, 15:23, postat de tudor paul

....sediment urinar cu relativ fregvente leucocite si la anti h ....
2 mesaje
1425 vizite
Examen citomorfologic dupa Romanovski-Ghimza

Postat la data: 25-07-2012. Ultimul raspuns: 26-07-2012, 09:05, postat de Andrei278

.... si am primit urmatoarele rezultate: uretra: leucocite: 0-3 limfocite: - macrofagi: + flora: coci;diplococi;bastonase mucozitati: - fibrina: ....polimerazice in lant: clamidia trachomonatis: negativ; ureaplasma urealyticum:pozitiv mycoplasma hominis:negativ mycoplasma genitalium:- herpes virus: - cytomegalovirus: - neisserie ....
0 mesaje
867 vizite
nitritiin urina

Postat la data: 31-05-2010.

....eram putin racita. numar leucocite 10.77 mii/ul, limfocite 4.32 mii/ul ....antibioticele inafara de doxiciclina nitriti pozitiv si hematii 25/ul. daca imi ....
1 mesaje
2528 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 29-08-2014. Ultimul raspuns: 02-09-2014, 21:58, postat de clara_p

....si optim era 100. hematologie: numar leucocite: 10.71 mii/ul ( in mod ....pylori din materii fecale : pozitiv ( in mod normal negativ) urina ....in mod normal negativ) urina sediment: leucocite: 5-15 /hpf ( in mod ....
0 mesaje
644 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 05-04-2011.

....insarcinata in 3 luni hemoleucograma completa nr. leucocite 14 limfocite 20.4 mxd 18.2 neutrofile 61.4 limfocite 2.8 mxd ....negativ densitate 1.020 eritrocite - negativ glucoza - normal leucocite - negativ nitriti - negativ ph 6 proteine ....tot 01 si rh pozitiv nu trebuia sa imi dea si ....
0 mesaje
761 vizite
interpretare secretie vaginala un doctor va rog frumos

Postat la data: 19-01-2011.

....parabazale absente epitelii bazale absente alte celule absente leucocite rare hematii absente trichomonas absent germeni lactobacili si ....
0 mesaje
1099 vizite
interpretare analize

Postat la data: 28-11-2011.

....iesit urmatoarele rez: hemoglobina 13, 6 leucocite 5, 54, ....mm proteina reactiva pozitiv aslo pozitiv... tin sa mentionez ca acum 4-5 ....
0 mesaje
879 vizite
interpretare analize medicale-gravida 17 saptamani

Postat la data: 27-04-2010.

....speriata de nr. mare de leucocite.medicul de fam. cand le-a citit ....astept un raspuns. hemoglobina-12.70g/dl, hematocrit-36.60%,nr. eritrocite-3.92mil/ul,vem-93.4fl,hem-32.4pg,rdw-cv-13.0%,nr.trombocite377000.0/ul,vtm-8.00fl,nr.leucocite-15860.0/ul,neutrofile-75.2%,eozininofile-1.5%,bazofile-0.2%,limfocite-17.2%,monocite-5.9%,plasmocite-absent,nr.neutrofile-11940.0,nr.eozinofile-230.0,bazofile-30.0,limfocite-2730.0,monocite-930.0rh-pozitiv,glucoza-79.80mg/dl,gpt(alat)-11.00u/i,creatinina-0.52mg/dl,calciu total-9.30mg/dl,calciu ionic-4.21mg/dl,fier-73.90ug/dl,ph-8.0,leucocite -negativ,nitri-negativ,proteine-negativ,glucoza-normal,corpi cetonici-negativ,urobilinogen-normal,bilirubina-negativ,hematii-negativ,culoare-galben,aspect usor turbid,sediment urinar-ep.plate:+fost.amorf:frecvent,vdrl-negativ. ....
6 mesaje
5191 vizite
Interpretarea analizelor

Postat la data: 04-07-2014. Ultimul raspuns: 15-09-2014, 15:24, postat de z1z1z1z1

....ser - 65 mg/dl; leucocite - pozitiv leu/ul [500] cu stima, sorin ....
0 mesaje
534 vizite
rog interpretare analize medicale

Postat la data: 19-03-2010.

....normale tsh-3,888 dna-8,9 hemoglobina-12,3 hematocrit-40 nr.leucocite-10,10 vsh-26-51 glucoza-94 creatinina0,81 gpt transaminaza-21 ....
0 mesaje
3734 vizite
E posibil sa am probleme cu sarcina?

Postat la data: 12-11-2012.

....repetat testul si a iesit pozitiv. ultima zi a ciclului menstrual ....si mi-a iesit urmatoarele rezultate: leucocite 15-20, oxalati ca -rar, ....
1 mesaje
1057 vizite
Pielonefrita acuta

Postat la data: 21-08-2013. Ultimul raspuns: 22-08-2013, 17:27, postat de bia1

....- 1018 - ph - 6.5 - leucocite. - 500 /µl nitriti. - pozitiv ....frecvente hematii pline, frecvente leucocite, prezenta flora bacteriana, ....
2 mesaje
1455 vizite
va rog ajutati-ma

Postat la data: 14-07-2009. Ultimul raspuns: 14-07-2009, 15:23, postat de alessia03

....fiind 200-500) -hematocrit 34.80 ( n 35-44) -leucocite 7.3 (n 4-10) -hemoglobina 11.60 (n ....urina nitriti - pozitiv (urina nu a fost ....- neg -hematii - neg -proteine - neg -leucocite - neg -glucoza - neg -densitate - ....
0 mesaje
725 vizite
Va rog interpretare analize

Postat la data: 28-02-2011.

....rotunde-rare celule cu aspect de "clue cell:-absente. leucocite-numeroase hematii-absente trichomonas vaginalis-absent levuri-numeroase, unele inmugurite, hife, ....frecventi; - coci gram pozitiv izolati, in perechi-relativ frecventi. cultura: ....streptococ bacilii gram negativ, cocii gram pozitiv- evidentiati pe frotiurile colorate gram-sunt ....
3 mesaje
1042 vizite
rog interpretare analize de dna doctor Frumuzache Iris

Postat la data: 20-03-2010. Ultimul raspuns: 21-03-2010, 21:18, postat de moca

....normale tsh-3,888 dna-8,9 hemoglobina-12,3 hematocrit-40 nr.leucocite-10,10 vsh-26-51 glucoza-94 creatinina0,81 gpt transaminaza-21 ....
243 subiecte 12 3 4 5 INAINTE ›
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani