Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

examen medic specialist

SUBIECTE DE DISCUTII [85]:
85 subiecte 12 INAINTE ›
1 mesaje
2448 vizite
pt medic specialist: scaun decolorat...

Postat la data: 15-01-2009.

....dilatatii la cel din dreapta, examen bariu : fara probl, colecist ....
0 mesaje
9528 vizite
Medic Specialist de medicina de familie generala – vorbitor limba germana

Postat la data: 23-05-2013.

....centru modern de recuperare medicala pozitionat intr-o superba zona montana ....si reumatologice, cautam un medic specialist de medicina de familie si / sau ....ergometrie, spirometrie și diverse examene ecografice) • efectuarea turelor de ....experienta de lucru ca medic specialist de medicina de familie / ....
0 mesaje
9257 vizite
Medic Specialist de medicina de familie generala – vorbitor limba germana

Postat la data: 23-05-2013.

....centru modern de recuperare medicala pozitionat intr-o superba zona montana ....si reumatologice, cautam un medic specialist de medicina de familie si / sau ....ergometrie, spirometrie și diverse examene ecografice) • efectuarea turelor de ....experienta de lucru ca medic specialist de medicina de familie / ....
3 mesaje
1750 vizite
Virusul Herpes Simplex - sfatul unui specialist

Postat la data: 29-11-2007. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 15:24, postat de claudiadeak

....cate ceva despre istoricul meu medical (ginecologic). mi-am inceput viata sexuala acum ....iesit pozitiv. am facut si examen ginecologic (de doua ori, in ....este pura 100% (la ambele examene), fara nicio urma de microbi. in ....fiind spuse, ii rog pe specialistii ginecologi de aici sa ma ....
3 mesaje
4721 vizite
Virusul Herpes Simplex - sfatul unui specialist

Postat la data: 30-11-2007. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 15:25, postat de claudiadeak

....cate ceva despre istoricul meu medical (ginecologic). mi-am inceput viata sexuala acum ....iesit pozitiv. am facut si examen ginecologic (de doua ori, in ....este pura 100% (la ambele examene), fara nicio urma de microbi. in ....fiind spuse, ii rog pe specialistii ginecologi de aici sa ma ....
1 mesaje
11006 vizite
Iritatii pe piele,poze,rog urgent parerea unui specialist!

Postat la data: 12-04-2009. Ultimul raspuns: 02-04-2012, 19:40, postat de elissa1

....fost pana acum la 2 medici dermatologi unul mi-a zis ca ....ingrijita)...am fost si la doi medici gastroenterologi,unul mi-a spus ca sufar ....mare nu am vazut.mi-am facut examen copro atat pt paraziti cat ....voi face tomografie...dupa consultatia la medicul orl diagnosticul acestuia a fost ....
2 mesaje
1115 vizite
EXAMEN DE URINA -DIABET

Postat la data: 16-05-2010. Ultimul raspuns: 16-05-2010, 22:57, postat de jenn

....foarte greu sa vezi un medic specialist - un urolog ... va multumesc ....
0 mesaje
1002 vizite
EXAMEN DE URINA - DIABET

Postat la data: 16-05-2010.

....foarte greu sa vezi un medic specialist - un urolog ... va ....
2 mesaje
2155 vizite
Examen oftalmologic - prescriptie ochelari

Postat la data: 13-03-2014. Ultimul raspuns: 14-03-2014, 22:02, postat de xulescu2

....alta parte cu aceasta reteta. medicului din noua locatie i s-a ....pentru ca cel de-al doilea medic avea mai multa experienta am ....spre stanga. desi nu sunt specialist, e clar ca ....tem ca cel de-al doilea medic nu a observat ca pe ....
1 mesaje
720 vizite
examen radiologic : genunghi bilateral fata

Postat la data: 11-06-2010. Ultimul raspuns: 11-06-2010, 20:37, postat de criss11

....sa fac? la ce medic specialist trebuie sa merg ( reumatolog ....
4 mesaje
1936 vizite
Colecistita alitiazica cu polip! Cer sfatul unui medic!

Postat la data: 12-08-2009. Ultimul raspuns: 14-08-2009, 16:56, postat de luminitsac

la ultimul examen ecografic mi s-a facut concluzia ....un sfat de la un medic specialist. va multumesc mult!
5 mesaje
7903 vizite
MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata

Postat la data: 06-12-2006.

....luna,apoi mi-a sugerat sa-mi procur minocicline-medicament care se poate procura doar ....facut fara a-mi face un examen amanuntit. pana acuma nu s-a vazut ....ma adresez la un alt medic specialist pentru un examen medical amanuntit. va multumesc anticipat
2 mesaje
1295 vizite
M-i sa recomandat o colonoscopie

Postat la data: 12-09-2010. Ultimul raspuns: 25-09-2010, 17:59, postat de ratusca

in urma consultatiei la medicul internist, acesta mi-a recomandat un ....eventual, o clinica si un medic specialist pentru aceasta. multumesc.
1 mesaje
924 vizite
Diverticul Zenker

Postat la data: 06-02-2008.

....fost diagnosticat in urma unui examen radiologic cu bariu, la sfarsitul ....3 mm. la consultul unui medic specialist orl mi s-a spus ca ....
3 mesaje
1563 vizite
Osteomul osteoid

Postat la data: 09-11-2010. Ultimul raspuns: 12-02-2013, 20:37, postat de ovidelis

....inca persista sa consult un medic specialist. dupa 4 luni si sedinte ....asa ca am consultat un medic si mi s-a recomandat sa ....
1 mesaje
572 vizite
Calcaneu

Postat la data: 19-06-2010. Ultimul raspuns: 20-06-2010, 12:03, postat de Dr. Marius Uscatu

buna ziua. nu sunt specialist sunt doar tata unui baiat ....urma consultatiei facute de un specialist din orasul nostru sa depistat ....soareci) a facut radiografie, ct, examen pulmonar si analize din sange ....la plamini nu are nimic activ.medicul nu ne poate da diagnostic ....
0 mesaje
724 vizite
durere bazin stg,interpretare buletin radiologic

Postat la data: 05-03-2011.

....a bazinului[partea sacro iliaca -precizare medic familie] si am facut ....fi diagnosticul si catre ce specialist sa ma indrept?multumesc daca imi ....
22 mesaje
12600 vizite
tratament teniaza

Postat la data: 14-05-2010. Ultimul raspuns: 16-02-2014, 13:37, postat de ioan26-1

....diagnosticul prin rezultatul de la examenul coproparazitar: pozitiv, oua de taenie ....spp. mi-a fost recomandat de medicul specialist in boli infectioase proziquantel sau ....de ultima tura administrata. pe nimeni (medic de familie, medic specialist,...) nu intereseaza ficatul meu. ce trebuie ....
1 mesaje
1299 vizite
Sindrom disfonic

Postat la data: 06-08-2012. Ultimul raspuns: 08-08-2012, 09:43, postat de fvaleriu

....a ramas. am mers la un specialist orl, care m-a diagnosticat ....1/zi. de asemenea in urma examenului vizual al corzilor vocale s-a ....tiroida, refluxul gastrosofagian, examen neurologic, analize la sange, ....prezent, in urma controlului medicul specialist orl mi-a mai recomandat administrarea ....a inca cinci fiole din medicamentul de mai sus. va rog respectuos ....totodata sa-mi recomandati un medic specialist bun, eventual din mun. ....
2 mesaje
2059 vizite
tratamentul cu diprophos

Postat la data: 24-05-2011. Ultimul raspuns: 24-05-2011, 17:35, postat de pascu rodica

....o radiografie, fara un alt examen decat o simpla palpare, fara ....diprophos si cu inca un medicament, apoi o sedinta cu laser.toti ....faca in continuare, pentru ca medicul (un specialist) i-a mai recomandat cel putin ....
0 mesaje
1462 vizite
Discopatie lombara cu lombosciatica

Postat la data: 26-05-2012.

....spital sa ma vada un medic ortoped.ajuns la medic, a decis sa ma ....sold, la coloana, examen neurologic, analize de sange ....inca 10 zile de concediu medical.la externare mi s-a prescris mydocalm(150) ....stima si respect rog un specialist sa isi dea cu parerea, ....
0 mesaje
1183 vizite
Discopatie lombara cu lombosciatica

Postat la data: 26-05-2012.

....spital sa ma vada un medic ortoped.ajuns la medic, a decis sa ma ....sold, la coloana, examen neurologic, analize de sange ....inca 10 zile de concediu medical.la externare mi s-a prescris mydocalm(150) ....stima si respect rog un specialist sa isi dea cu parerea, ....
6 mesaje
4050 vizite
mancarimi genitale

Postat la data: 11-11-2007. Ultimul raspuns: 19-07-2009, 14:27, postat de Giulia89

....stiu ce sa-i mai fac. medicul pediatru a spus ca e ....daca nu au iesit la examen si i-a recomandat vermox .am ....nici nu stiu la ce specialist sa mai merg. este foarte ....
19 mesaje
4750 vizite
Deplasare rotula

Postat la data: 11-08-2010. Ultimul raspuns: 19-04-2013, 16:33, postat de Dr. Marius Uscatu

....si-a intins piciorul. la indicatia medicului de familie, am facut un ....simte. am fost la un specialist care nici nu a vrut ....la cauza saririi rotulei, primul medic a spus ca este o ....ca se rezolva cu gimnastica medicala, al doilea a spus ca ....
2 mesaje
1528 vizite
Intrebare

Postat la data: 27-01-2012. Ultimul raspuns: 09-02-2012, 19:22, postat de Dr-D-T

....unui pahar cu apa (un medic specialist in interne anul trecut mi-a .... vreau sa fac un examen cu bariu. am citit totusi ....
0 mesaje
2231 vizite
sunt disperat,va rog ajutati-ma!!!

Postat la data: 30-09-2008.

....pe penis.am fost la un medic specialist dermatolog, am facut diferite teste:( ....intotdeauna negativ,la toate testele),la un examen ecograf mi s-a gasit steatoza ....
5 mesaje
1306 vizite
artroscopie...

Postat la data: 30-04-2009. Ultimul raspuns: 02-06-2009, 18:13, postat de Dr. Marius Uscatu

....la spitalul colentina. la recomandarea medicului specialist ortoped am facut un examen ....
6 mesaje
1662 vizite
tranxen

Postat la data: 10-06-2010. Ultimul raspuns: 10-06-2010, 22:45, postat de uliana

....depresie severa in urma unui examen la psihiatru,datorita unei apasari suparatoare ....sa ajung dependent de aceste medicamente.as dori daca se poate sfatul ....
0 mesaje
2828 vizite
RMN CEREBRAL+Angio cerebral(inclusiv cerebral)

Postat la data: 07-12-2012.

....ce scrie in raportul de examinare: examenul rmn cerebral nu evidentiaza leziuni ....lichidiene la acest nivel. sinusuri cranio-faciale normale. examenul angio -rm cerebral fara substanta ....dreapta la nivelul portiunii p2 )examen angio-rm cerebral fara substanta de ....si am fost la un medic orl-ist si mi s-a spus ....am gasit nici un medic specialist. va rog frumos sa imi dati ....
2 mesaje
4170 vizite
Episod psihotic acut si atipic

Postat la data: 19-04-2008.

....ca avea de sustinut un examen. mentionez ca sotia a terminat ....doreste sa faca tratament deloc medicamentos., timostabilizatori si altele. a slabit ....biserica o poate ajuta . medicul de la al.obregia din ce ....le previna. rog sfatul unui specialist si daca se poate la ....
3 mesaje
1075 vizite
osteomielita cronica metafiza distala femur drept

Postat la data: 03-10-2012. Ultimul raspuns: 03-10-2012, 16:19, postat de adamantium

....terenul de fotbal, diagnosticul medicilor fiind luxatie posttraumatica rotula stg. ....comparative la ambii genunchi, medicul ortoped indicand ca si observatie, ....drept.ni s-a recomandat efectuarea unui examen rmn bilateral de genunchi şi ....sugerat ca nu trebuie facut examenul la ambii genunchi, ci ....a afla si pararea altui specialist care, in urma studierii ....modificari ale sistemului osos.tot acest specialist ne-a recomandat sa nu poarte ....
1 mesaje
471 vizite
Pot sa reiau anticonceptionalele?

Postat la data: 22-02-2010. Ultimul raspuns: 25-02-2010, 11:16, postat de M.D.

....dandu-mi sa fac si un examen de laborator pentru a vedea ....ca si mine sau un medic specialist - pot sa incep anticonceptionalele ....
1 mesaje
1352 vizite
Tromboflebita?

Postat la data: 20-06-2008.

....am fost diagnosticata prezumtiv cu tromboflebita.examenul doppler venos a iesit ok ....limfei.nu stiu carei categorii de medic specialist sa ma adresez si ce ....
2 mesaje
3719 vizite
leucemie asociata cu sindrom reiter

Postat la data: 30-12-2008.

....12 pe zi. consultand un medic specialist , i-a pus un diagnostic ....oncopediatrie i s-a fact un examen de scaun in urma caruia ....comunicat ca in urma unui examen de scaun efectuat pe o ....
4 mesaje
4218 vizite
Va rog din suflet sa ma ajutati!!!! Este vb de bunica mea!!

Postat la data: 12-06-2007.

....benign. ma interesasem si la examenul colonoscopic trebuia facuta si o ....fost cu analizele la un medic specialist pe care ni la recomandat ....noastra, este vb de un medic de la spitalul fundeni, d-nul ....
2 mesaje
8800 vizite
tuse uscata si dureri in piept

Postat la data: 23-02-2008. Ultimul raspuns: 23-10-2011, 19:39, postat de TzapInferno

....la pneumolog, trimis de catre medicul de familie, unde am facut ....de pneumonie interstitiala. la recomandarea medicului specialist am luat klacid, iar in ....avelox. am luat, de asemena. medicamente impotriva alergiei, cum ar fi ....
1 mesaje
763 vizite
diabet?

Postat la data: 03-07-2013. Ultimul raspuns: 08-08-2013, 15:16, postat de Cristian C

....mg/dl;trigliceride 450 mg/dl;colesterol 234 mg/dl;la examenul sumar de urina densitate 1025. ....ketonal.cu siguranta voi merge la medical de familie, dar as ....si parerea dvs. carui medic specialist sa ma adresez.v a multumesc, ....
3 mesaje
3485 vizite
ganglion inflamat.... rog raspuns urgent!

Postat la data: 11-10-2009. Ultimul raspuns: 01-04-2010, 22:02, postat de taniarianat

....de cand l-am depistat la specialisti f buni care mi-au spus ....inca doi mai mici alaturi. medicul specialist(acelasi de acum 4 ani), un ....peste doua saptamani la un examen rmn. intrebare: poate fi o suspiciune ....
3 mesaje
2387 vizite
RMN COLOANA LOMBARA

Postat la data: 15-03-2010. Ultimul raspuns: 30-03-2010, 00:31, postat de giulia888

....mari pe care le aveam). medicul specialist mi-a recomandat sa fac un ....inteleg si eu rezultatul acestui examen, pe intelesul unui om simplu, ....
8 mesaje
7589 vizite
operatie de polipi -cauterizare de cornete la copil de 3ani?

Postat la data: 24-10-2008.

....am citit raspunsurile d-nei dr, specialist orl. fetita mea de 3 ani ....tgp, teste alergologice, coprocultura si examen coproparazitologic si toate i-au iesit ....i l-am administrat la recomandarea medicului orelist a fost hidrocortizon ....
2 mesaje
2030 vizite
Analize markeri tumorali

Postat la data: 28-08-2013. Ultimul raspuns: 08-09-2013, 18:18, postat de a13537

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data ....precis tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 0-33). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, ....
1 mesaje
1116 vizite
Markeri tumorali CEA mariti inseamna cancer neaparat?

Postat la data: 27-08-2013. Ultimul raspuns: 27-08-2013, 22:44, postat de RaulDuke

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data la ....tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....si markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 0-33). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, ....
1 mesaje
1847 vizite
Markeri tumorali cu valoare peste limita inseamna cancer de colon?

Postat la data: 27-08-2013. Ultimul raspuns: 27-08-2013, 16:41, postat de a13537

....un raspuns din partea unui specialist. bunica mea, o data ....mai precis tetraciclina, prescrise de medicul de familie. de curand i-am ....markeri tumorali(cea si ca19-9), examen coproparazitologic( a iesit bun) si ....3 ( valoare normala 35). medicul de familie mi-a spus atunci ....am fost la un alt medic generalist sa-i arat analizele, ....
0 mesaje
705 vizite
e corect diagnosticul?reflux laringean si nevragie glosofaringean.?

Postat la data: 19-11-2013.

....15 septembrie am fost la medicul de familie si asa a ....o reteta pt aceste doua medicamenta si imi spune ca am ....sa merg din nou la medic de familie si ii spun ....a decis ca cosul am specialist orl.inaite de asta m_am informat ....
0 mesaje
2506 vizite
Hernie discala paramediana L5-S1

Postat la data: 15-11-2013.

....(zona lombara), va rog? citez: examenul native evidentiaza: - rectitudinea coloanei in ....trebuie sa ajung la un medic specialist pentru detalii, insa ....de acum. imi puteti recomanda un medic bun in iasi? toate cele bune, ....
3 mesaje
779 vizite
genunchi

Postat la data: 02-05-2011. Ultimul raspuns: 04-05-2011, 08:55, postat de crist i

.... recent am mers la un medic ortoped si am facut un ....alta opinie de la un specialist ; nu este prea riscanta ....
1 mesaje
440 vizite
cat este de riscant?

Postat la data: 02-05-2011. Ultimul raspuns: 02-05-2011, 20:29, postat de enemgabriel

....scari. recent am mers la un medic ortoped si am facut un ....alta opinie de la un specialist ; nu este prea ....
1 mesaje
1367 vizite
RMN genunche, menisc fisurat, artroscopie?

Postat la data: 02-03-2012. Ultimul raspuns: 02-03-2012, 16:23, postat de Dr. Marius Uscatu

....nu pricep: cum poate un medic specialist, dupa examenul clinic, sa spuna `puteti ....
65 mesaje
29462 vizite
Papilom intraductal

Postat la data: 01-01-2008. Ultimul raspuns: 28-03-2013, 21:48, postat de RaulDuke

rog din suflet un specialist sa ma ajute ....sunt medic ....o valoare de 59.9 ng/ml.la examenul ginecologic: ovare micropolichistice.tot atunci am ....papilom pt siguranta mea. la examenul histopatologic a iesi mastoza fibrochistica. ....laborator. am recoltat secretie pt examenul bacteriologic si am dus la ....pt infectie. am facut si examen citologic la ambele laboratoare si ....pt o programare la un specialist....la recomandarea unei paciente ...dar abia ....
1 mesaje
1246 vizite
Carcinom mamar inflamator

Postat la data: 17-03-2013. Ultimul raspuns: 18-03-2013, 00:23, postat de RaulDuke

....roz. cu trimitere de la medicul de familie a facut o ....friabila (aspect macroscopic lipiogranulom; microscopie examen extemporaneu: criostat-ectazie canaliculara, hiperplazie ....cronic granulomatos, ugent: parafina microscopie examen histopatologic: postcriostat: -ectazie canaliculara, ....duca maine din nou la specialist, insa eu iau si ....
85 subiecte 12 INAINTE ›