Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

eritrocite urina

SUBIECTE DE DISCUTII [145]:
145 subiecte 1 2 3
0 mesaje
993 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 26-03-2013.

hemoleucograma completa test rezultat interval de referinta nr. eritrocite 4.38 *106 /µl 3.8 - 4.8 *106 ....mmol/l 132 - 146 mmol/l sumar de urina densitate urinara - 1005 - ph - 7 ....pal aspect - limpede sediment urinar - ep.plate +, urat ....
0 mesaje
2433 vizite
rog sfat

Postat la data: 29-07-2009.

.... 4 - 10 nr eritrocite : mil./?l 4,9 4.3 ....crescut: = 190 urina biochimie si sediment 20/07/2009 ..../?l negativ negativ sediment urina rare celule epiteliale ....
4 mesaje
1293 vizite
Urgent

Postat la data: 02-12-2010. Ultimul raspuns: 07-12-2010, 13:20, postat de vmeli

....analiza lui de sange , urina si scaun. hemoglobina .... 45.5 numaratoare eritrocite ....materii fecale negativ sediment urinar ....
1 mesaje
1140 vizite
intrebare

Postat la data: 17-03-2008.

....sunt : hb: 12,35 htc: 38% nr. eritrocite : 4400000 nr. trombocite :195000 nr. leucocite ....sange cu cea de la urina . mentionez ca mi-am facut ....
0 mesaje
1618 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 18-03-2008.

.... hb: 12,35 htc: 38% nr. eritrocite : 4400000 nr. trombocite :195000 ....sange cu cea de la urina . mentionez ca mi-am facut ....
2 mesaje
4025 vizite
sediment urinar

Postat la data: 24-10-2005.

....facut un test de sediment urinar in care apar urmatoarele rezultate ....epiteliale plate - rare leucocite - rare eritrocite - rare mucus - relativ frecvent sunt ....
2 mesaje
1346 vizite
5 + ganglioni imflamati (rezultate analize + ecografie) va rog o parere

Postat la data: 30-10-2013. Ultimul raspuns: 30-10-2013, 22:02, postat de silviugeorge93

....3 luni hematologie hemaleucograma completa nr.eritrocite rezultat 4.59 unitate de masura ....22 u\l 55u\l sumar de urina densitate urinara 1016 1015-1025 ph 6 5-9 nitriti .... bilirubina negativ negativ 10mg\dl sediment urinar absente leucocite. rari spermatozoizi
0 mesaje
7858 vizite
Infectie urinara Proteus

Postat la data: 07-08-2013.

....zile am avut o infectie urinara cu e-coli si frecvent nisip ....2 luni mi-a iesit infectie urinara cu enterococcus peste 100.000 ufc/ml, .... densitate - 1020, eritrocite 250, glucoza negativ, .... densitate - 1020, eritrocite 10, glucoza negativ, ....
1 mesaje
1869 vizite
Infectie urinara Proteus

Postat la data: 07-08-2013. Ultimul raspuns: 07-08-2013, 22:16, postat de moancea2003

....zile am avut o infectie urinara cu e-coli si frecvent nisip ....2 luni mi-a iesit infectie urinara cu enterococcus peste 100.000 ufc/ml, .... densitate - 1020, eritrocite 250, glucoza negativ, .... densitate - 1020, eritrocite 10, glucoza negativ, ....
2 mesaje
863 vizite
analize medicale

Postat la data: 07-02-2013. Ultimul raspuns: 08-08-2013, 15:52, postat de Cristian C

....2.1 sideremie 111 vsh 12 pcr 6 biochimie urinara :densitatea 1015 ph 5 albumina absent urobilinogen normal acid ....absent nitriti absent glucoza absent eritrocite 200 leucocite absent as dori o ....
3 mesaje
1854 vizite
analize sange!

Postat la data: 02-06-2011. Ultimul raspuns: 02-06-2011, 18:27, postat de Vasilica16

....reverinta vsh 5 mm/h 1-10 rbc(eritrocite) 5.64 x10indice 6/ul ....33 u/l 5-40 biochimie urinara densitate =1.030 1.015-1.030 ph* .... normal 3.4umol/l bilirubina/copri certonici/sange eritrocite/proteine/nitritii/leucocite/glucoza toate au rezultatul neg sediment ....
3 mesaje
1166 vizite
Va rog frumos sa imi spuneti ce probleme reies din urmatoarele analize!!!

Postat la data: 29-09-2013. Ultimul raspuns: 30-09-2013, 20:07, postat de maria 123

....zis ca am o infectie urinara si este un fel de ....mii/µl 4.00 - 10.00 - nr. eritrocite 4.7 mil./µl 4.30 - 5.70 - ....125 70 ani: 20 - 160 biochimie urina de dim - densitate 1025 1003.00 ....normal - bilirubina negativ mg/dl negativ sediment urina de dim - sediment urina celule epiteliale ....
0 mesaje
871 vizite
interpretare analize

Postat la data: 19-04-2013.

....50.00 mg/dl biochimie urini au001 sumar urina + sediment* (r1, .... negativ negativ leu/ui eritrocite (bld) negativ negativ ....
0 mesaje
4191 vizite
Hidronefroza grad 2

Postat la data: 19-08-2009.

....ca la examenul primar de urina am avut urmatoarele rezultate: 12.leucocite-frecvente,10.celule ....13. hematii rare,21 acid uric-frecvente, eritrocite-10. dupa efectuarea unei urografii cu rezultatul ....
0 mesaje
5420 vizite
boli ale cailor urinare sau de rinichi

Postat la data: 02-12-2010.

....2010 m facut o infectie urinara joasa. medicul mi-a sus ca ....diametru maxim de 11 mm:vezica urinara fara modificari de perete si ....din nou un sumar de urina intrucat nu ma ....20 glucoza norm.bilirubina neg.corpi cetonici neg.eritrocite neg,proteine neg.ubgnormnitriti neg leucocite neg,la ....
5 mesaje
1873 vizite
Interpretarea analizelor pt. dna. dr. I.F.

Postat la data: 26-01-2009.

.... trigliceride 156.00 marit aslo negativ examen urina: bilirubina + ; ....absenti ; sediment urinar: foarte rare epitelii poligonale ....; proteine, leucocite si eritrocite absente ; ....
2 mesaje
492 vizite
interpretare uroculura

Postat la data: 29-04-2011. Ultimul raspuns: 29-04-2011, 20:05, postat de anca_strumfy

....semestrul ll, la prima urinare dimineata era cu sange inchis ....apare doar 1000 ufc/ml si eritrocite pozitiv+++.spuneti-mi ce inseamna acest pozitiv+++.acum ....
6 mesaje
2315 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 21-11-2011. Ultimul raspuns: 24-11-2011, 19:51, postat de tema

....completa. hemoglobina 8.4 g/dl 12-15 g/dl hematocrit 30.4 % 36 - 46 % nr. eritrocite 4.74 *10a6/ul 3.8-4.8*10a6/ul veni 64.1 fl 80 - 96.0 fl hem 17.7 pg 28 - 34 ....ug/dl chimie umeda analiza urinei v* sumar de urina fotometrie densitate urinara 1010 - 1015-1022 ph 7 - 4.8-7.4 leucocite. 500 /ul 10/ul nitriti negativ negativ proteine negativ negativ glucoza normal normal( 30 mg/dl) corpi cetonici negativ negativ urobilinogen normal normal( 1 mg/dl) bilirubina negativ negativ hematii negativ negativ sediment ....
1 mesaje
493 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 14-02-2011. Ultimul raspuns: 28-02-2011, 13:18, postat de ANAMARIA2110

....---12.6 vsh - 30 fier--- 164 magneziu--0.67 calciu -1.25 sediment urinar : eritrocite 1-2 pe camp(foarte rare), celule ....
3 mesaje
7556 vizite
Analize secretii vaginale - leucocite+celule epiteliale

Postat la data: 13-04-2009. Ultimul raspuns: 05-03-2010, 21:37, postat de sorinicaionica

....numeroase + numeroasa flora doderlein; sediment urinar: celulele epiteliale plate rare leucocite rare eritrocite rare flora bacteriana numeroasa urocultura: leucocite 0/mm cub bacterioscopie ....
0 mesaje
8268 vizite
Care is sansele sa am infectie cu stafilococic

Postat la data: 30-07-2013.

....facut niste analize hematologie hemaleucograma completa nr.eritrocite rezultat 4.59 unitate de masura ....22 u\l 55u\l sumar de urina densitate urinara 1016 1015-1025 ph 6 5-9 .... bilirubina negativ negativ 10mg\dl sediment urinar absente leucocite. rari spermatozoiz fibronogen 266.69 ....
1 mesaje
990 vizite
Fac cistita prea des!

Postat la data: 20-02-2013. Ultimul raspuns: 25-02-2013, 14:08, postat de Clinica Marie Stopes

....ani cand am facut infectie urinara, am facut urocultura, ....tratat cu uricol si urinal acut, apoi am facut ....reiesit infectie, ci doar eritrocite 19/ul(limita maxima fiind de 17). medicul ....facut de 2 ori infectie urinara. vreau sa stiu ce tratament ar ....
0 mesaje
658 vizite
analize medicale

Postat la data: 04-02-2011.

....abs glucoza abs nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal proteine ....
0 mesaje
541 vizite
analize medicale

Postat la data: 05-02-2011.

.... nitriti abs mucus prezent sediment urinar f rare hematii urobilinogen normal .... leucocite abs corpi cetonici abs eritrocite 10 ery/ul densitatea 1.015 acid ....
3 mesaje
887 vizite
rezultat analize, fetita 12 ani

Postat la data: 22-01-2014. Ultimul raspuns: 24-01-2014, 10:31, postat de Kateryna

....corpi cetonici- negativ, glucoza urinara- normal, leucocite- negativ, .... urobiliogen- normal, sediment urinar- frecvente epitelii plate, absente ....30.6 eosinofile# 0.25 eosinofile%3.1 basofile# 0.06 basofile % 0.8 rbc(celule rosii-eritrocite) 4.77 hemoglobina 14.0 hematocrit 36.2 mcv(volum celular mediu)75.8 mch ....
1 mesaje
1314 vizite
REZULTATE ANALIZE

Postat la data: 16-02-2012. Ultimul raspuns: 17-02-2012, 08:46, postat de arcadia4

....la dermato: biochimie urini *sedminent urinar leucocite 1-2 pe camp(foarte rare) ....
1 mesaje
1431 vizite
Baietel 2.5 ani, doar anemie?

Postat la data: 01-07-2008.

....= 35.5 % [36.0-48.0] ok, numaratoare eritrocite = 4.60 10^6/ul [4.0-5.0] ok, numaratoare ....glicemie = 76 mg/dl [60-110] sediment urinar: rare hematii decolorate, celule epiteliale ....
3 mesaje
871 vizite
buna ziua !

Postat la data: 07-11-2013. Ultimul raspuns: 08-11-2013, 10:38, postat de BVeronica

....norm bilirubina 1 eritrocite neg sediment urinar -frecvente epitelii, relativ ....
0 mesaje
1316 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 14-01-2008.

.... .sidermie-81,glicemie-94,tgp-21,hemoglobina-13,7g/dl,hematocrit-43,5%,nr.eritrocite4,72,nr.leococite6,79,nr.trombocite257,mcv92,mch29,mchc31,4rdwc11,9%,lym33,3%mid5,1%gra61,6% si examen urina ubg3,3 umol/l,ket0,5 mmol/l,bld 10 cells/ul,sg ....
2 mesaje
976 vizite
Analizele sunt bune?

Postat la data: 07-12-2012. Ultimul raspuns: 07-12-2012, 19:27, postat de maria 123

....el ia finlepsin si kepra. bilirubina:2 corpi cetonici:negativ densitate:1.025 eritrocite:negativ glucoza:negativ leucocite:negativ nitriti:negativ ph:6 proteine:30 urobilinogen:2 sediment urinar:epitelii rare, leucocite rare, mucus frecvent tgo:28.34 tgp:27.05 biluribina ....
3 mesaje
10244 vizite
suspect de leucemie,diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica

Postat la data: 29-01-2007. Ultimul raspuns: 07-08-2009, 16:03, postat de lusi

....leucemie am facut urmatoarele investigatii:hb11.5;hematocrit 33.1;eritrocite 4.04;leucocite 9300,sideremie 6.6;trombocite 185000;granulocote 60.6;limfocite ....12;fibrinogen 341;aslo 200;pcr neg;urocultura neg;sediment urinar frecventecep;am fost diagnosticata ca avnd ....si anticorpism in curs de efectuare ex.urina:d=1025,ph=6,prot=neg;glu=norm,bil-neg,ket-neg,eritrocite-neg,leu=neg s-a recoltat urina pt bk,pacienta nu ....
0 mesaje
858 vizite
interpretare analize medicale-gravida 17 saptamani

Postat la data: 27-04-2010.

....astept un raspuns. hemoglobina-12.70g/dl, hematocrit-36.60%,nr. eritrocite-3.92mil/ul,vem-93.4fl,hem-32.4pg,rdw-cv-13.0%,nr.trombocite377000.0/ul,vtm-8.00fl,nr.leucocite-15860.0/ul,neutrofile-75.2%,eozininofile-1.5%,bazofile-0.2%,limfocite-17.2%,monocite-5.9%,plasmocite-absent,nr.neutrofile-11940.0,nr.eozinofile-230.0,bazofile-30.0,limfocite-2730.0,monocite-930.0rh-pozitiv,glucoza-79.80mg/dl,gpt(alat)-11.00u/i,creatinina-0.52mg/dl,calciu total-9.30mg/dl,calciu ionic-4.21mg/dl,fier-73.90ug/dl,ph-8.0,leucocite -negativ,nitri-negativ,proteine-negativ,glucoza-normal,corpi cetonici-negativ,urobilinogen-normal,bilirubina-negativ,hematii-negativ,culoare-galben,aspect usor ....
1 mesaje
3819 vizite
Umflaturi dureroase pe partea stanga (gat + axila)

Postat la data: 19-11-2009. Ultimul raspuns: 04-12-2009, 09:43, postat de alllinna

....examen papanicolau negativ - examenul de urina in limite normale cu 2 ....limitele de referinta: hemoglobina, hematocrit, eritrocite, vem, hem, chem, rdw-cv, trombocite, ....
1 mesaje
1656 vizite
hipertiroidie

Postat la data: 14-03-2009. Ultimul raspuns: 14-03-2009, 13:13, postat de Casa drhouse

....obtinut rezultatele: hemoglobina 13.90g/dl, hematocrit 39.90%, nr.eritrocite 5.30 mil/ul,vem 75.3fl,hem 26.2pg,chem 34.8g/dl, ....galben inchis, aspect limpede, sediment urinar-, tsh 0.011uu/ml, ft4 >100pmool/l. am senzatia ....
4 mesaje
1304 vizite
interpretare analize

Postat la data: 12-02-2009. Ultimul raspuns: 06-07-2009, 23:10, postat de Bogdan1979

....analizele de sange are urmatoarele valori;limfocite%45.4,monocite%12.1,granulocite42.4,eritrociterbc5.69,volum eritrocitar mediuvem76.3,hemoglobina eritrocitara medie ....hem24.7, latimea distributiei trombocitare pdw17.4,sumar urina glucoza negativ va-m scris doar ....
9 mesaje
1474 vizite
Traumatologie Reumatologie ??? Help

Postat la data: 29-07-2011. Ultimul raspuns: 04-08-2011, 18:43, postat de Dr. Marius Uscatu

....293) igg-negativ ureaplasma iga/igg - negativ urina: cantitatea - 40ml culoarea - galbena transparenta - ....neg epiteliu: plat : izolat leucocite - 4-7 eritrocite:nemodificate: 3-5 c/v pe alocuri cu ....
1 mesaje
2100 vizite
rezultat la analize rele:monocite trombocite si scaun

Postat la data: 03-02-2009. Ultimul raspuns: 13-05-2010, 13:16, postat de danyella79

....1.7-9.3% indice de distributie a eritrocitelor (rdw) .... 0.15-0.45% analize de urina ....
5 mesaje
12675 vizite
Stare subfebrila prelungita,frisoane,transpiratii de 6 sapta

Postat la data: 18-03-2009. Ultimul raspuns: 08-08-2013, 16:12, postat de Cristian C

....si la doua ore,sumarul de urina in regula, bazofilele si eozinofile ....ies in limite normale ;distributie eritrocite in functie de dimensiuni 10,6 ....mai mult de o luna urina inchisa la culoare ,un galben ....
0 mesaje
2232 vizite
ROG FRUMOS interpretare ALT|TGP si FIER marit

Postat la data: 08-09-2010.

....iesit bine sunt latimea distributiei eritrocitelor rezultat 11.2 valori normale 11.5-14.5 ....normala este 50-170 .in rest biochimia-urina toata au iesit bune si ....
1 mesaje
1876 vizite
va rog sa ma ajutati

Postat la data: 05-10-2007.

....de levuri in sumarul de urina- relativ frecvente leucocite, rare hematii, ....hb-10,6 , ht-33 ceva cu eritrocitele, calciu -0,16 , fe seric- ....anemie carentiala si probl cu eritrocitele. nu pot sa cred ca ....
1 mesaje
1362 vizite
Nelamurire analize medicale

Postat la data: 18-12-2012. Ultimul raspuns: 20-12-2012, 12:36, postat de anna-maria20

..../ dl indice de distributie a eritrocitelor (rdw) : 10.9 % ....-1.2 / mg /dl) ex. sumar urina ph : 7 (5-7 um) densitate ....
0 mesaje
1389 vizite
INTERPRETARE ANALIZE

Postat la data: 08-11-2011.

....g/dl (rdw-cv) indice de distributie a eritrocitelor): 15, 0 fl (rdw-sd) indice de ....faringian: staphylococcus aureus 14. examen complet urina: s-a pierdut 15. examen coproparazitologic: s-a ....
0 mesaje
1840 vizite
NEUTROFILE SI CREATININA MICA

Postat la data: 09-11-2011.

.... (rdw-cv) indice de distributie a eritrocitelor): 15, 0 fl (rdw-sd) ....staphylococcus aureus 14. examen complet urina: s-a pierdut 15. examen coproparazitologic: ....
1 mesaje
1556 vizite
Lichidul de ascita

Postat la data: 13-05-2013. Ultimul raspuns: 13-05-2013, 20:59, postat de maria 123

....trace ; ph 6 ; eritrocite neg ; densitate 1, 020 ; ....del(?) fara calculi ; vezica urinara repli(?) normale ; uter dimens 102/44/53 ....ct. fara adenopatii retroperitoneale patologice.vezica urinara in repletie, contur net. uter ....
4 mesaje
2011 vizite
Fac cistita des.

Postat la data: 05-02-2012. Ultimul raspuns: 06-03-2012, 00:32, postat de nataliadica

....iunie 2011 am facut infectie urinara, cu eschericia coli, ....nou urocultura si mi-au iesit eritrocitele 19 /ul, iar valoarea ....
145 subiecte 1 2 3