Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

colesterol bun

SUBIECTE DE DISCUTII [593]:
593 subiecte 1 2 34 5 6 7 8 9 10 11 12 INAINTE ›
0 mesaje
283 vizite
Analize sarcina sapt 35

Postat la data: 15-09-2010.

buna ziua, am si eu o ....saptamana 29, atunci mi-a iesit : colesterol 224 mg/dl trigliceride 161 mg/dl am refacut ....35 si am primit urmatorul rezultat: colesterol 212 mg/dl trigliceride 264 mg/dl imi puteti ....
8 mesaje
2170 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 10-07-2009. Ultimul raspuns: 15-07-2009, 00:07, postat de Emergency_ICU

buna ziua! am facut un set de ....serica 1.3 mg/dl magneziu seric 2.2 mg/dl colesterol seric total 177 mg/dl trigliceride serice ....
0 mesaje
695 vizite
va rog interpretare analize medicale

Postat la data: 08-11-2010.

buna ziua, am facut analizele de rutina .... (35.3-48.9 fl femei) biochimie: glicemie 68.4 colesterol total 219.3 hdl colesterol 83.4 tgo 12.9 tgp 8.6 fetitei mele de ....
1 mesaje
988 vizite
Comparatie analize

Postat la data: 20-01-2014. Ultimul raspuns: 23-01-2014, 13:31, postat de dr i.f.

buna ziua, sotul meu (39 de ....rezutate in afara limitelor normale: -gpt/alat/alt: 48.6; -colesterol total: 234.8; -nitriti in urina: pozitiv; -numar ....de aceasta data valorile fiind: -gpt/alat/alt: 34.7; -colesterol total: 199.7; -nitriti in urina: negativ; -restul ....
2 mesaje
2726 vizite
Nivel scazut neutrofile, nivel crescut limfocite

Postat la data: 19-03-2012. Ultimul raspuns: 25-03-2012, 17:07, postat de mimi94

buna ziua am 56 de ani ....% normal 20 - 45 % colesterol seric total 277 mg/dl normal ....
1 mesaje
1399 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 25-11-2009. Ultimul raspuns: 25-11-2009, 21:39, postat de ile1

buna ziua! la sfatul medicului am ....limite (0.35- 4.94 microui/ml; hdl colesterol 69 limite (35 mg/dl); colesterol ....
0 mesaje
3185 vizite
VSH marit

Postat la data: 15-05-2014.

buna ziua, am 52 de ani ....(611), in rest, colesterol total, in limitele normale, ....
5 mesaje
4465 vizite
Analize - Leucocite etc sUNT FOARTE INGRIJORATA!!!

Postat la data: 27-01-2008. Ultimul raspuns: 04-11-2011, 23:35, postat de Camelia Radulescu

buna ziua, am 53 ani, sex f hemoleucograma: .... colesterol total- 268,7 .... colesterol hdl- 103,4 ggt- 47,9 examen complet de ....
0 mesaje
1034 vizite
interpretare analize

Postat la data: 05-11-2011. Ultimul raspuns: 05-11-2011, 21:38, postat de sandrababy10

buna seara!va rog sa-mi explicati si .... trigliceride serice-207 colesterol seric total-266 colesterol hdl direct-66, 8 ....
1 mesaje
1409 vizite
ficat gras

Postat la data: 13-01-2012. Ultimul raspuns: 13-01-2012, 12:00, postat de Roxana_Gh

buna ziua, cu 3 saptamani ....iar analizele medicale anormale sunt colesterol seric total=327, colesterol ldl=228, trigliceride serice=213, ....putea folosi!) sau ce alte imbunatatiri pot fi aduse acestei scheme ....
1 mesaje
1163 vizite
ROG URGENT INTERPRETARE ANALIZE MEDICALE

Postat la data: 22-02-2012. Ultimul raspuns: 24-02-2012, 20:38, postat de VIORICA C

buna seara.ma numesc viorica am 51 ....\ l; hdl colesterol..67 mg\100ml; ldl colesterol ....
2 mesaje
4251 vizite
Rezultate analize medicale

Postat la data: 11-02-2014. Ultimul raspuns: 26-03-2014, 21:28, postat de radumihai94

buna ziua! am primit ieri analizele facute ....pe care nu le inteleg. ldl colesterol - 76 mg/dl (valori ....mg/dl), deci este bine. hdl colesterol - 73 mg/dl (valori normale ....
7 mesaje
2493 vizite
Analize medicale ingrijoratoare?

Postat la data: 20-03-2012. Ultimul raspuns: 28-03-2012, 01:01, postat de mihai12345678

buna seara. am primit analizele de ....rezultat 44, 2 valori normale 13-43 colesterol seric total rezultat .... valori normale 50-160 hdl colesterol rezultat 25 ....
0 mesaje
500 vizite
rog interpretare analize

Postat la data: 07-07-2010.

buna ziua.am 38 de ani si ....analizele si mi-a iesit urmatoarele:ldl colesterol-89,colesterol-159,fosfataza alcalina-129,ggt-74,hdl colesterol-29,tgo-27,tgp-87,trigliceride-418,uree-30,glicemie-148.medicul mi-a recomandat regadrin b timp ....
1 mesaje
1358 vizite
interpretare analize

Postat la data: 17-03-2009. Ultimul raspuns: 18-03-2009, 19:20, postat de Casa drhouse

....,tsh=1.05 , hemoglobina =13.7, formula leucocitara buna mai putin limfocite =15.9 , ....vsh =40 ,fibrinogen= 544 , colesterol hdl=63 coresterol total= 217,trigliceride = ....
6 mesaje
2137 vizite
interpretare analize

Postat la data: 02-10-2012. Ultimul raspuns: 15-10-2012, 23:18, postat de hit

buna, sunt sotia ingrijorata si intr_un ....care par a fi mai bune decat in urma cu jumatate ....proteina tot 7.2 colesterol 209, trigliceride 131, hdl-colesterol 40, , got 17, ....
1 mesaje
993 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 16-05-2013. Ultimul raspuns: 16-05-2013, 13:58, postat de clara_p

....care mi-au iesit modificate: hdl colesterol- scazut(39, 3), tsh -marit(4, 6), ....ionic- scazut(3, 19). mi-au iesit bune:hemoleucograma, vsh, aslo, fibrinogen, proteina c ....total, creatinina serica, glicemie, ldl colesterol, magnezemie, tgo, tgp, urocultura, coprocultura ....
1 mesaje
4482 vizite
Antigen HBS - Elisa pozitiv

Postat la data: 16-05-2008.

buna ziua va rog sa ma ajutati ....analize : test nr. 1 1. sange: colesterol 149 mg/dl [140-220] glicemie 95 mg/dl ....63 u/l [30-65] ast 17 u/l [15-37] bun 18 mg/dl [7-18] crea 1.2 mg/dl ....
1 mesaje
935 vizite
rog interpretare rezultate

Postat la data: 06-09-2010. Ultimul raspuns: 14-09-2010, 15:19, postat de olidgu

buna ziua, am varsta de 36 ani .... hemoleucograma completa colesterol seric total 185 .... hematii (rbc) 3,83 hdl colesterol 50 .... hemoglobina (hcb) 12,6 ldl colesterol 111 ....
0 mesaje
741 vizite
interpretare analize medicale

Postat la data: 08-07-2010.

buna ziua ! am fost diagnosticata .... ( 243,4 ) ldl colesterol 162,1 ( nu am ....sa observ mentinerea ridicata a colesterolului pe total ( desi pe ....
0 mesaje
12631 vizite
interpretare analiza de sange-depistare diabet

Postat la data: 06-12-2011.

buna ziua, as dori daca puteti ....113 uree serica (olympus au640) 15 biochimie2 colesterol seric total (olympus au640) ....150 hdl colesterol (olympus au640) 63 ldl colesterol (olympus au640) 86 ....
1 mesaje
1168 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 05-10-2011. Ultimul raspuns: 18-02-2013, 12:46, postat de alllinna

buna ziua, as dori sa .... glicemie: 79, 5 mg/dl colesterol total : 242 mg/dl ldl ....163, 65 mg/dl hdl colesterol: 32, 93 mg/dl calcemie: ....
4 mesaje
1283 vizite
Urgent

Postat la data: 02-12-2010. Ultimul raspuns: 07-12-2010, 13:20, postat de vmeli

buna ziua sotul meu are greturi serioase .... 103 colesterol seric total .... 124 hdl colesterol .... 43 ldl colesterol ....
0 mesaje
3122 vizite
Interpretare analize si simptome

Postat la data: 15-09-2009.

buna ziua, as dori si eu ajutorul ....cate vad nu par foarte bune asa ca va cer ajutorul .... mg/dl colesterol total colesterol total .... mg/dl hdl colesterol** colesterol hdl ....
23 mesaje
4150 vizite
extrasistole? aritmii?

Postat la data: 13-10-2010. Ultimul raspuns: 13-07-2011, 18:10, postat de lara_marik

buna ziua! am o problema mai ....ekg-uri numeroase si mi-au iesit bune, insa in timpul ekg nu ....10 cu 6, pulsul 80, colesterol 209, colesterol bun f mic, si cel ....
2 mesaje
822 vizite
ce medicamente se poate lua in cazul meu

Postat la data: 03-11-2008.

buna seara.am efectuat acum 3 zile ....mi-a gasit : colesterol-292, lipide-1552, trigliceride-805, glicemia-104, limfocita-46.9 pe ....
0 mesaje
336 vizite
ficat foarte bolnav!

Postat la data: 18-02-2013.

buna ziua! am un frate de ....descoperit valori foarte mari de colesterol si trigliceride. doctorul ia prescris .... acum valorile sunt: colesterol seric total : 394, 8 ....
0 mesaje
738 vizite
analize madicale

Postat la data: 14-09-2012.

....alte analize care mi-au iesit bune magneziu seric 2.27 mg/dl 1.58 - ....2.55 creatinina serica 0.73 mg/dl 1 colesterol total 181 trigliceride 107.2 colesterol vldl 21 mg/dl 30 glucoza ....
1 mesaje
1022 vizite
Anemie

Postat la data: 04-02-2011. Ultimul raspuns: 16-02-2011, 19:46, postat de paulbujor

buna ziua. in 2009 am fost diagnosticata ....hipotiroidie, tiroida autoimuna, colesterol mare, anemie, in ....anticorpi anti-tiroperaxidaza 1000 ul/ml, colesterol seric total 307 mg/dl, ....pentru hipertiroidie si pentru colesterol sunt bune si eu ma ....
0 mesaje
24438 vizite
Regim pentru mai multe afectiuni.

Postat la data: 05-06-2011.

buna ziua!bunica mea, in varsta de 66 ....colecist.deasemea ea are si:diabet zaharat, colesterol, hipertensiune si astm. ce alimente ....
0 mesaje
480 vizite
analize pt endocrine

Postat la data: 24-09-2011.

buna ziua. saptamana trecuta am facut nste ....serica 0.7 tgo 14 tgp 9 biochimie 2 colesterol seric total 101 ldl colesterol ....
0 mesaje
1912 vizite
rog interpretare analize

Postat la data: 24-09-2011.

buna ziua. saptamana trecuta am facut ....14 tgp 9 biochimie 2 colesterol seric total 101 ldl colesterol ....
6 mesaje
4580 vizite
Sunt bulimica de 6 ani, iar in urma analizelor, am primit urmatoarele rezultate

Postat la data: 06-02-2008.

.... tgo - 15u/l tgp - 12.6 u/l colesterol seric total - 155.7 mg/dl trigliceride ....9.4 mg/dl magneziemie - 2.10 mg/dl hdl colesterol - 73.8 mg/dl la examenul de ....va rog daca rezultatele sunt bune? sau daca nu sunt bune? va ....
2 mesaje
1538 vizite
tensiune mare, palpitatii

Postat la data: 09-12-2012. Ultimul raspuns: 09-12-2012, 23:07, postat de wyky65

buna ziua.am fost internata la cardio ....la pat.am facut analize de colesterol..colesterol total 138, hdl ....
0 mesaje
967 vizite
analize medicale

Postat la data: 11-11-2008.

buna ziua,am facut recent analizele si ....
1 mesaje
727 vizite
analize medicale

Postat la data: 31-01-2009.

buna seara ,am facut o serie .... %6,13 lymph %1,44 hematii 5,36 m/ul colesterol seric total 283 ....
0 mesaje
1299 vizite
As dori sa stiu daca imi este sanatatea in pericol

Postat la data: 13-04-2010.

buna ziua, sunt maria am 37 ....pare ca nu sunt chiar bune.as dori va rog sa ma ....mg/dl risc crescut: 500 mg/dl colesterol total 259 convenabil: 200 mg/dl ....mg/dl risc: 160 mg/dl hdl colesterol 71 35 mg/dl manualtest rezultat interval de ....
2 mesaje
1265 vizite
interpretare rezultate analize laborator

Postat la data: 05-08-2013. Ultimul raspuns: 08-08-2013, 00:11, postat de mirellla

buna, va rog sa-mi dati ....o valoare max sub 34; colesterol seric total 209 valooare max ....serice 252 valoare max 160; colesterol seric total 256 valoare max ....
5 mesaje
749 vizite
analize medicale

Postat la data: 15-01-2013. Ultimul raspuns: 16-01-2013, 21:03, postat de rott

buna ziua, am facut azi analizele ....iesit sunt ingrijoratoare: creatinina serica 1.22 uree 38 colesterol total 132 trigliceride 43 tgo 40 tgp 78 ma ....
1 mesaje
754 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 11-01-2009.

buna ziua,va rog sa interpretati urmatoarele ....o femeie de 47 ani: bazofile-0,0 neutrofile-39,2 limfocite-49,3 monocite-8,3 vsh-20 bilirubina totala-0,18 colesterol-225 va multumesc. ....
1 mesaje
2203 vizite
Raceala De lunga durata Un specialist va rog

Postat la data: 28-10-2012. Ultimul raspuns: 05-12-2012, 23:27, postat de lili6

buna am 29 ani si o ....restu analizelor sunt bine colesterol hdl 88.525 ( de referinta ....referinta 4, 49-12, 68)colesterol total 203.854 ( de referinta ....
3 mesaje
1556 vizite
Analize medicale....Ajutor pls.

Postat la data: 29-05-2008.

buna ziua, in urma cu ceva timp ....au avut un rezultat prea bun: alt: 98; colesterol 239; am mai facut apoi testele ....normale sunt intre 8-78 u/l) trigliceride: 58; colesterol 183; hdl:45; ldl:126; lipide totale: 559; vldl: 12. ce poate ....
0 mesaje
749 vizite
Corpi cetonici

Postat la data: 14-02-2013.

buna ziua, ma numesc alina si ....gras (toate analizele legate de colesterol sunt perfecte), dar intr-adevar ....calciu, magneziu, hemoleucograma buna, colesterol, ldl, hdl, ....
6 mesaje
2917 vizite
Analize sange

Postat la data: 24-08-2009. Ultimul raspuns: 26-02-2010, 10:16, postat de Hauseru83

buna ziua ! as dori sa ....precautie.pe langa hemoleucograma, calcemie, magneziu, colesterol, trigliceride, ce ar mai fi ....
0 mesaje
381 vizite
Hepatita; mai grav, ciroza?

Postat la data: 10-05-2010.

buna ziua, in urma analizelor urmatoarele valori: - ....
0 mesaje
734 vizite
Analize

Postat la data: 02-10-2008.

buna seara ....am 23 de ani .... colesterol: 230 multumesc anticipat alina
0 mesaje
3109 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 20-03-2014.

buna ziua, va rog ....- 1.1 / mg/dl colesterol total 143.2 optim 200 mg/dl ....115 / mg/dl hdl colesterol 89.9 normal 40 mg/dl factor ....
0 mesaje
1096 vizite
Interpretare analize sanguine (HLG+ biochimie) adolescent

Postat la data: 12-07-2010.

buna seara! fiul meu ( 14 ani) ....peste limite) biochimie -ureea serica-23 creatinina serica-1,00 -acid seric uric-5,07 -glicemie-84 -colesterol seric total 183 -hdl-colesterol-47 -tgo-22 tgp-15 -bilirubina totala-1,88 bilirubina directa-0,61 -fosfataza alcalina-140 antigen hbs-negativ anticorpi ....
5 mesaje
923 vizite
interpretare analiza

Postat la data: 30-01-2014. Ultimul raspuns: 01-02-2014, 11:11, postat de Frasia

vsh...5/10 limfocite...24, 3 euzinofile...5.4 pdw..16, 1% glicemie...106mg/dl uree...45, 60mg/dl colesterol...259 trigliceride141 proteine totale..9, 10 in ....toate rezultatele sunt bune sunt femeie am 62 ....
0 mesaje
321 vizite
vsh

Postat la data: 09-02-2011.

buna ziua, tatal meu in ....analizelor medicale:vsh 25, ureea 52, colesterol 243, in rest toate ....
593 subiecte 1 2 34 5 6 7 8 9 10 11 12 INAINTE ›