Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

analize gusa

SUBIECTE DE DISCUTII [53]:
53 subiecte 12 INAINTE ›
1 mesaje
5758 vizite
gusa polinodulara

Postat la data: 14-10-2011. Ultimul raspuns: 02-03-2013, 23:21, postat de nicoleta74

....s-a spus ca as avea gusa polinodulara, urmand ca azi sa ....
0 mesaje
2242 vizite
gusa nodulara ltd

Postat la data: 16-09-2012.

....avut probleme cu inima, dupa analize si investigatii mi sa descoperit ....intradevar am fost depistata cu gusa nodulara cu nodul de 2x2, ....
0 mesaje
1301 vizite
gusa polinodulara

Postat la data: 07-10-2010.

....periferie.istm de 1mm.am facut si analize hormonale :tsh 1,839, t3 ....4-6 luni. mama are tot gusa si ia acelasi tratament dar ....
1 mesaje
2725 vizite
gusa multinodulara

Postat la data: 01-07-2009. Ultimul raspuns: 30-09-2009, 19:23, postat de dumi.maia

....anul trecut mi-am descoperit la analize colesterol 290 si trigliceride ....aloe vera gel am refacut analizele in ian si am schimbat ....raspundeti daca diagnosticul e de gusa multinodulara si daca e grav ....
0 mesaje
1055 vizite
gusa nudulara

Postat la data: 10-01-2010.

am fost diagnosticata cu gusa nodulara avind o formatiune nodulara ....adenopatii latero cervicale de dimensiuni patologice.analizele au iesit astfel:ft4 1,80 [0,80-2,00mg/ml] ....
2 mesaje
2304 vizite
gusa polinodulara

Postat la data: 16-02-2009. Ultimul raspuns: 17-02-2009, 15:00, postat de jojo77

....cca 7 ani cu gusa polinodulara, hipodiroidism si mi-a fost ....(ingrijorata fiind) am facut periodic analizele hormonale, eco, nu se modifica ....
0 mesaje
1903 vizite
gusa polinodulara

Postat la data: 25-08-2010.

....parhon la control. am facut analize de sange- toate au iesit ....malign. am fost diagnosticata cu gusa polinodulara de catre dl-ul prof. ....atunci. acum tocmai am refacut analizele si am fost din nou ....
3 mesaje
3679 vizite
gusa modulara

Postat la data: 13-12-2009. Ultimul raspuns: 23-06-2012, 21:35, postat de abyy-ela

....luni i-am descoperit ,,gusa modulara,, am fost cu ea ....10 august 2009. iar analizele i-au iesi ft4=0,90,tsh=2,80 calcitonina=4,20 . ....medic si am facut alte analize tsh3=1,96 ecografia ce urmeaza. ecografie ....
5 mesaje
4282 vizite
gusa nodulara

Postat la data: 12-11-2013. Ultimul raspuns: 24-11-2013, 16:59, postat de Dorina Cornelia

....tiroiedian drept de 4 cm, analizele de dozari hormonale au iesit ....
0 mesaje
662 vizite
Gusa sau Barbie Dubla

Postat la data: 14-11-2009.

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....
4 mesaje
1340 vizite
Gusa sau Barbie Dubla

Postat la data: 14-11-2009. Ultimul raspuns: 02-10-2011, 23:51, postat de TeodoraM

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....
10 mesaje
2183 vizite
Barbie dubla sau gusa?

Postat la data: 14-11-2009. Ultimul raspuns: 21-11-2009, 18:25, postat de Mr. NICK

....fel de barbie dubla, gen gusa. am fost la medicover si ....
0 mesaje
3372 vizite
Gusa micropolinodulara, hiportiroidie??

Postat la data: 28-05-2008.

....drept urmare mi-am facut niste analize rezultand urmatoarele lucruri, din care ....
4 mesaje
1976 vizite
Gusa nodulara chistica

Postat la data: 26-10-2012. Ultimul raspuns: 27-10-2012, 12:27, postat de alexia17

....si mi-a pus diagnosticul de gusa nodulara chistica. am facut analizele ....pentru ca, in urma analizelor, sa imi spuna ca ....cu exactitate de pe urma analizelor ca sufar de hipotiroidie sau ....
0 mesaje
1025 vizite
Gusa endemica - valori normale

Postat la data: 10-03-2010.

....an am fost diagnosticata cu gusa endemica gradul ii. mentionez ca ....ma lamuriti. va multumesc mult. 2. gusa endemica se simte doar la ....nu are importanta cum ies analizele ? va multumesc mult.
0 mesaje
5245 vizite
interpretare analize tiroida

Postat la data: 18-10-2011.

la analizele ptr tiroida raspunsurile sunt:atpo ....normale, ganglioni nu se vizualizeaza. concluzii-gusa micronodulara. ce ma sfatuiti, ....
0 mesaje
755 vizite
interpretare rezultate la analize de tiroida

Postat la data: 17-01-2011.

....intens hipofixator. fond peritiroidian prezent. concluzii: gusa nodulara stg cu nodulul"cald-fierbinte" (1/3 ....
0 mesaje
409 vizite
tsh 21.09

Postat la data: 27-04-2010.

....a 10 saptamana,in urma unor analize fiind operata acum 5 ani ....
0 mesaje
4211 vizite
TIROIDA

Postat la data: 17-08-2013.

.... daca se poate..am facut analize si cele pt tiroida sunt ....mi s-a spus ca am gusa gr 1 si nodul tiroidian ....sa mai fac si alte analize? mentionez ca ft4 este 12, ....
0 mesaje
2793 vizite
Transaminaze crescute - sarcina 26 saptamani

Postat la data: 12-09-2008.

....folic si eutirox (am o gusa micropolinodulara) - toate la indicatia ....
11 mesaje
71290 vizite
TSH marit.Boala? Ce trebuie facut?

Postat la data: 17-10-2008. Ultimul raspuns: 11-02-2014, 18:36, postat de andreianca71

....ziua! am facut de 2 ori analizele de sange la laboratoare diferite, ....(t4 este normal). in ambele analize, aproape dubla este valoarea tsh. ....kg, 1,60 m, nu am gusa etc.), ma suspecteaza mai mult ....am nimic, mai ales ca analizele de sange au fost facute ....greutatea pe care o aveam). ce analize mai trebuie sa fac? ce ....
0 mesaje
3776 vizite
Tiroida difuza toxica

Postat la data: 21-11-2012.

....de super ingrasare si plus gusa foarte vizibila. in fiecare an ....prezenti alti noduli tiroidieni. diagnosticul medicului: gusa difuza toxica - hipertiroidism aici urmeaza ....
3 mesaje
2901 vizite
diag.aritmie extrasistolica ventriculara stg

Postat la data: 26-03-2010. Ultimul raspuns: 22-04-2010, 15:43, postat de maria123456789

....scos in urma diagnosticari de gusa nodulara fara vascularizare {nu necesita ....in spital miau facut diferite analize dar nu miau dat nimic,nici ....pentru frisoanele,frigul care il simt.ce analize sau tratament as putea face ....
4 mesaje
1065 vizite
nu stiu ce sa fac

Postat la data: 14-11-2008.

....la tiroida si setului de analize specifice a rezultat gusa multi hetero nodulara probabil bazedofiata ....
6 mesaje
1447 vizite
sunt foarte agitata nu reusesc sa exprim ceea ce doresc sa spun

Postat la data: 11-12-2009. Ultimul raspuns: 16-12-2009, 10:54, postat de sos

....hipotiroidism si mai nou si gusa? ce analize ar trebui sa fac? ....
5 mesaje
5009 vizite
Glanda tiroida

Postat la data: 28-01-2013. Ultimul raspuns: 01-11-2013, 12:21, postat de scorpioanca

....facut ecograf pentru glanda si analize la sange.la ecograf mi sa ....0.4-4.mi sa zis sa repet analizele la sange.nu am putut sa ....
0 mesaje
208 vizite
Glanda tiroida

Postat la data: 28-01-2013.

....facut ecograf pentru glanda si analize la sange.la ecograf mi sa ....0.4-4.mi sa zis sa repet analizele la sange.nu am putut sa ....
0 mesaje
4732 vizite
Tiroida si sarcina

Postat la data: 22-08-2013.

....02.04.2013 am fost diagnosticata cu gusa cu hipotiroidism (tiroidita cronica)- telamie--cred(nu ....si pe 31.05.2013 am facut analize in urma carora am tsh ....(normal=34 u/ml. in urma acestor analize mi-a fost recomandat 5 zile ....toata saptamana. in 08.08.2013 in urma analizelor tsh a ajuns la 7, ....
3 mesaje
1854 vizite
hipertiroida

Postat la data: 30-06-2012. Ultimul raspuns: 01-07-2012, 14:28, postat de sebesuldejos

....la medicul endocrinolog, in urma analizelor efectuate lob sting ....ls=13, 5mm ld=16, 6mm, gusa difuza, tsh- 1, 39uu/ml ....
3 mesaje
1219 vizite
Este totusi benign?

Postat la data: 04-04-2013. Ultimul raspuns: 04-04-2013, 22:37, postat de RaulDuke

urmatoarele analize (barbat, 75 ani), .... tegumente, pilozitate, gusa, fara semen de hipercorticism hemoleucograma: .... trombocite 155000, vsh 8.0 analize uzuale: glicemie 93, colesterol ....ca --, p.3.1 la aceste analize nu sunt trecute limitele ....
3 mesaje
1411 vizite
tiroida?sau ce?

Postat la data: 13-06-2009. Ultimul raspuns: 14-06-2009, 11:54, postat de wiki

....ptr tiroida ,un inceput de gusa netoxica analizele au fost in valorile normale ....
0 mesaje
5966 vizite
Ati ramas insarcinate dupa operatie de extirpare totala a galndei tiroide?

Postat la data: 04-11-2011.

....sanatos la nastere. mentionez ca toate analizele imi ies in limite normale ....noduli, diagnosticul fiind de gusa polinodulara. v-ati ingrasat dupa aceasta operatie? va ....
2 mesaje
3403 vizite
Tratament pentru Helicobacter pylori

Postat la data: 11-11-2011. Ultimul raspuns: 12-11-2011, 11:31, postat de Buburuza vesela

....mai repet), am facut analize din sange si a fost ....am un gust neplacut in gusa si cu mirosul de rigoare, ....
0 mesaje
941 vizite
scintigrame iod si tecnetiu

Postat la data: 20-02-2012.

....si are nevoie de niste analize de tiroida pentru lucrarea de ....si barbati, hipo si hipertiroidism, gusa polinodulara, scintigrama cu iod si ....
0 mesaje
1997 vizite
tratament in hipertiroidism

Postat la data: 20-09-2009.

.....cardiotiroeza .tetanie latenta. valorile analizelor principale sint colesterol-100 ....-4 -62,71 gusa polinodulara gradul 2 (noduli 2 ....tiroida si ovare pot disparea.ce analize se mai impun sa facem ....
2 mesaje
1666 vizite
endocrinologie

Postat la data: 29-07-2008.

....fost operata acum 2ani de gusa polinodulara stanga si mi s-a ....a gatului ,ca tiroida functioneaza perfect.analizele de atunci au iesit aproximativ ....
1 mesaje
773 vizite
cum sa procedez?

Postat la data: 15-03-2009. Ultimul raspuns: 29-03-2009, 22:50, postat de fecioryka

....facut rau si in urma analizelor mi sa depistat o gusa ....
0 mesaje
969 vizite
Simt ca am ceva in gat, imi vine mereu sa-mi dreg vocea, si nu mai stiu ce sa fac :(

Postat la data: 06-10-2011. Ultimul raspuns: 07-10-2011, 07:24, postat de Tractoristu

....endocrinolog care mi-a facut ceva analize hormonale si in urma unei ....mi-a zis ca am o gusa mica pe baza lipsei de ....
3 mesaje
3569 vizite
Colesterol total marit

Postat la data: 28-09-2007. Ultimul raspuns: 20-09-2011, 21:31, postat de aron_daniela

....am facut in nenumarate randuri analizele si colesterolul total a iesit .... 36.2 . restul analizelor sunt in limite normale. intrebarea ....psihiatru si a incepe tratamentul analizele erau normale. am 1,74 inaltime ....persoana hiperactiva si am gusa nodulara . analizele hormonale sunt in limite normale. ....
2 mesaje
3482 vizite
Tumora stomacului

Postat la data: 22-04-2009. Ultimul raspuns: 24-04-2009, 08:29, postat de IuliaT

....fara complicatii, aderente pelvi-peritoneale postprocedurale, gusa multinodulara netoxica, alte spondiloze, localizari ....boala hemoroidala. sindrom aderential postoperator. gusa tiroidiana polinodulara. spondilodiscartroza cdl. epicirza (anameza,examen ....ce a facut mai multe analize. i s-a recomandat nexium, debridat, kreon, ....
0 mesaje
3901 vizite
boala graves basedof

Postat la data: 30-09-2008.

....drept .mi sa format o gusa in zona gatului si mi ....aproape zilnice,dorm cu somnifere....mi-am refacut analizele t3 si t4 sunt in ....
3 mesaje
1560 vizite
AJUTOR.FOARTE URGENT.TSH 8.10

Postat la data: 05-02-2008. Ultimul raspuns: 03-06-2010, 22:40, postat de cameni

....ani am aflat ca am gusa difuza polinodulara si sant sub ....luni pt control imi fac analizele si tsh mia esit 4.63 ....
1 mesaje
1258 vizite
trigliceride crescute.

Postat la data: 30-01-2008.

....2007 prin programul national, la analizele facute era doar o valoare ....acum am repetat din nou analizele, si mi-au iesit mai pe ....mentionez ca sunt operata de gusa nodulara totala si iau ca ....
4 mesaje
1366 vizite
Sa fie tiroida ?

Postat la data: 07-05-2009. Ultimul raspuns: 09-05-2009, 19:57, postat de Alexandra2009

....obosita . si mi-a crescut gusa.. nu exagerat de mult ....foarte deranjanta .. am facut analizele la sange si urina .voi ....
2 mesaje
2900 vizite
Exoftalmie unilaterala OS.

Postat la data: 23-11-2010. Ultimul raspuns: 05-12-2010, 18:15, postat de nirma

....niciun tratament, pentru ca rezultatele analizelor ptr. titoida sunt negative. prima oara ....asemanatoare cu cea a ltd. diagostic:gusa difuza de volum mic, exoftalmie ....mi-a recomandat sa fac doua analize, anticorpi antinucleari si borellia). amandoua ....
3 mesaje
1247 vizite
Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza

Postat la data: 02-10-2013. Ultimul raspuns: 02-10-2013, 21:32, postat de trendy8dc

....s-a format un fel de gusa. sunt mobili, nedurerosi insa ....cancer nici nu stiu ce analize sa fac, am fost ....
3 mesaje
1531 vizite
Pubertate precipitata

Postat la data: 19-08-2009. Ultimul raspuns: 21-08-2009, 08:45, postat de scarface

....si 4 luni, diagnostic: pubertate precipitata. analize: fsh= 1,9mui/ ml(copii5,1), ....normala, bunica din partea tatalui: gusa nodulara recidivata, carcinoame tiroidiene cu ....
0 mesaje
2045 vizite
se pot opera ganglionii dak pacientul are colagenoza??

Postat la data: 16-07-2008.

....acum cu: -sindrom antifosfolipidic -adenopatie laterocervicala stanga -obs gusa nodulara -epistaxis anterior bilateral -anemie moderata normocroma ....stadiul ii -obs colagenoza a facut urmatoarele analize: -cistoscopie (psa=0,3mg/ml,2 diverticuli) -pt colagenoza: -ana=absent ....
9 mesaje
14595 vizite
presiune ceafa, ameteli, stari de lesin

Postat la data: 22-07-2012. Ultimul raspuns: 01-02-2013, 21:19, postat de trabant

.... neurologic. interne - mai multe analize de sange care au iesit ....zile inainte de a face analizele am luat zilnic calciu si ....a iesit putin marita si gusa difuza, mi-a recomandat sa ....t3 si tsh parca, analize ce au iesit in regula ....
0 mesaje
779 vizite
Tiroidectomie totala

Postat la data: 01-08-2011.

....2009 am fost diagnosticata cu "gusa multinodulara normofunctionala". am facut ecograf ....diametru fara adenopatie. am facut analizele urmatoare: anti-tpo care a fost ....in dimensiuni. acum am facut analizele: ft4 care a fost 16.4, ....50. in octombrie 2010 am facut analizele: pth care a fost 44.9, ....in mai 2011 am refacut analizele: pth a fost 61, ....
53 subiecte 12 INAINTE ›