Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

VALORI NORMALE ANALIZE SANGE

SUBIECTE DE DISCUTII [262]:
262 subiecte 12 3 4 5 6 INAINTE ›
1 mesaje
945 vizite
Valori anormale analize sange

Postat la data: 19-04-2013. Ultimul raspuns: 21-04-2013, 00:51, postat de Dr.Marcovici

....prietenei mele i s-au facut analize de sange. are 19 ani si 9 ....valorile se incadreaza in cele normale mai putin 3 dintre acestea: ....- numar limfocite 1, 4 (valori normale de la 1, 5 pana ....biochimie sange - tgp/alt 179 (valori normale de la 5 pana la ....biochimie sange - tgo/ast 65 (valori normale de la 5 pana la ....
0 mesaje
1605 vizite
Valori normale listeria

Postat la data: 24-03-2008.

....aceea ca in urma unor analize de sange valoarea care mi-a iesit la ....este 1/8, adica inafara limitei normale. mentionez ca ma pregatesc pentru ....
2 mesaje
2121 vizite
valori analize bebelus

Postat la data: 13-11-2007.

....si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. ....scaun moale cu firicele de sange (o singura zi). medicul pediatru ....m-am uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a ....facut si ea si multe valori sunt mai mari sau mai ....
2 mesaje
3500 vizite
interpretare valori analize

Postat la data: 14-11-2007.

....si recent i-am facut cateva analize de sange, analize de urina si coprocultura. a ....scaun moale cu firicele de sange (o singura zi). medicul pediatru ....mi-a spus doar ca rezultatele analizelor sunt bunicelere ; eu m-am ....uitat pe internet la valorile normale pt analizele pe care le-a facut si ....as vrea sa stiu daca valorile analizelor sunt diferite la sugari ....
1 mesaje
1919 vizite
valori analize medicale

Postat la data: 04-12-2007.

in urma analizelor facute, am urmatoarele rezultate care ....nu sunt cuprinse in valorile normale:hematologie vsh 3mm/h (vn=6 - 11) examen ....usor marit leucocite 1/camp celele epiteliale rare mucus prezent sange: proteine 6,5 (v.n=6,6 - 8,7) calciu ....
0 mesaje
1164 vizite
valori anormale analize medicale

Postat la data: 14-07-2012.

....generala proasta, mi-am facut analize de sange si sumar de urina, ....urmatoarele nu se incadreaza in valorile normale : mcv = 102 ....
2 mesaje
2697 vizite
Analize medicale cu valori depasite

Postat la data: 29-12-2008. Ultimul raspuns: 17-05-2009, 18:18, postat de ambra0

....o rugaminte. am primit azi analizele de sange si urina. am constatat cateva .... hematocrit=42 (restul intre limitele normale) electroforeza: alfa 2 globuline%=14,2 (restul in limite ....serica=43 densitate urina 1,025 restul in limite normale in 12 ian. sunt programat pt ....
0 mesaje
1374 vizite
ANALIZE SANGE

Postat la data: 23-02-2008.

....legatura cu o analiza la sange: limfocit: 17.3 % ....<= 1 in rest sunt la valori normale toate . as dori un ....
0 mesaje
427 vizite
Analize sange

Postat la data: 21-01-2011.

....stiu daca in cazul unor analize (vhs, hemoleucograma, analize ....imunologice, probe biochimice) cu valorile rezultatelor normale exista posibilitatea ca persoana respectiva ....diverse simptome specifice. pot rezultatele analizelor sa fie normale in acest caz? sau anumite .... sa stiu daca si analizele de sange se modifica, pentru ca ....tot acest timp analizele de sange pot fi normale sau vor ....
2 mesaje
880 vizite
analize sange

Postat la data: 10-01-2013. Ultimul raspuns: 10-01-2013, 19:49, postat de vladvintu

....de 8ani si a facut analizele la sange si urina si unele valori ....
4 mesaje
1493 vizite
analize sange???

Postat la data: 16-04-2009. Ultimul raspuns: 16-04-2009, 19:55, postat de stefan86

am luat azi rezultatul analizelor si urmatoarele valori sunt in afara graficului mchc ....
0 mesaje
1234 vizite
analize de sange

Postat la data: 29-08-2008.

....cu o saptamana am facut analize de sange si mi-a iesit urmatoarea hemoleucograma: wbc ....care nu sunt in plaja valorilor normale? mentionez ca nu am fost racita ....
4 mesaje
1476 vizite
analize de sange

Postat la data: 29-03-2007. Ultimul raspuns: 09-02-2010, 19:20, postat de alinush 22

....ziua. am facut mai multe analize de sange, printre care o hemoleucograma si ....care a fost de 10.8, valorile normale fiind 12.0 - 16.5. in ....
4 mesaje
3536 vizite
analize de sange

Postat la data: 27-08-2008.

....cu o saptamana am facut analize de sange si urmatorii parametri nu sunt ....fost racita cand am facut analizele si nici nu stiu sa ....a ficatului. la o analiza a sangelui facuta in aprilie 2008, acesti ....
3 mesaje
921 vizite
analize sange

Postat la data: 22-01-2011. Ultimul raspuns: 23-01-2011, 08:46, postat de dr i.f.

....de curand mi -am facut analizele de sange printre care si hemoleucograma cu ....fiind de 51.5%. ( val normale 55.0- 70.0%). credeti ca e ....
0 mesaje
782 vizite
analize sange

Postat la data: 17-10-2009.

....indici .toate se incadrau in valorile de referinta inafara de monocit:18.3 ....
0 mesaje
1218 vizite
Interpretare - analize sange?!

Postat la data: 25-01-2010.

....cu interpretarea urmatoarelor rezultate ale analizelor la sange??? tsh - 5,000 uui/ml / valori ....libera) - 1,030 ng/dl / valori normale: 0,8 - 1,9 ng/dl t3 - ....(antiperoxidaza) - 10,0 ui/ml / valori normale: 35 ui/ml cum se face ....
0 mesaje
717 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 19-10-2009.

....36 ani si la niste analize de rutina mi-a iesit nr ....(valori referinta 4-8) si monocite 3.4 (valori referinta 4-8) in rest toate sunt ....
1 mesaje
637 vizite
analize de sange pregatire fiv

Postat la data: 01-03-2011. Ultimul raspuns: 02-03-2011, 20:49, postat de Casa drhouse

....ziua as dori interpretarea unor analize de sange efectuate in a doua zi ....283 ; sunt valori normale?va multumesc si astept raspuns
0 mesaje
445 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 09-02-2010.

....gamma gt 69 in rest valori normale
0 mesaje
1026 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 14-06-2010.

....este grav ca sunt depasite valorile normale? limfocite % .... valori biologice de referinta / u.m.: .... valori biologice de referinta / u.m.: .... valori biologice de referinta / u.m.: ....
3 mesaje
849 vizite
Interpterare analize sange

Postat la data: 16-01-2010. Ultimul raspuns: 19-01-2010, 14:56, postat de emyrob

....va rog, in interpretarea unor analize primite, analize ale calor valori ....observ ca nu prea sunt normale. ma refer aici la: neutrofile ....(celelalte rez. incadrandu-se in limite normale inclusiv vsh-ul - 4) , ....
0 mesaje
659 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 27-05-2010.

....un sfat legat de anumite valori care sunt peste limitele indicate ....hemoglobina este 15.75 g/dl iar valorile de referinta sunt 12.30-15.30 hct - ....hematocrit este 46.37% iar valorile normale 36 - 45 lym - limfocitele ....hemoleucogramei se situeaza in limite normale. valorile prezentate mai sus indica o ....
2 mesaje
1153 vizite
Analize sange , anormale....

Postat la data: 02-03-2009. Ultimul raspuns: 03-03-2009, 19:59, postat de copes

....facut acum 2 saptamani niste analize si as dori sa stiu ....tsh , tgo, tgp, lipaza valori normale sumar urina ok , exudat faringian ....a spus ca sunt bune analizele
1 mesaje
793 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 16-07-2008.

buna ziua, in urma analizelor obligatorii la sange, au rezultat urmatoarele valori, inafara limitelor normale: rbc=7.17; mcv=71.7; mch = 22.7; mchc ....
0 mesaje
936 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 09-09-2012.

hemoleucograma completa, valori modificate la hematii 5, ....5.1, trombicite 408 val normale intre 150 si 400, ....total 227. fibrinogen 410 iar val normale sunt cuprinse intre 200 si ....
0 mesaje
2506 vizite
Interpretare analize sange

Postat la data: 10-02-2009.

....rbc= 5.6, plt=220, hgb=17.1, restul normale, biochimie cu tgp=193, chol=246, trigliceride=220, ....impresia ca de la garou valorile mai scazute ...ca nu prea ....chol 183. ultimele 2 analize au fost recoltate dupa amiaza. va ....rog sa-mi spuneti daca aceste valori sunt normale sau exista un ....care ar trebuie sa efectuezi analize suplimentare. va multumesc!
3 mesaje
12098 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 16-12-2008.

....ptr hepatite sunt ok, limite normale, respectiv absente- , proteine totale ....
6 mesaje
20251 vizite
rezultat analize sange

Postat la data: 23-12-2010. Ultimul raspuns: 26-06-2014, 15:12, postat de brinzea adina

la analizele efectuate de sotul meu la ....magneziu seric 1,66 mgdl(1,80-2,60)calciu val normale 9,42(8,60-10,30) timp de 2 luni jumate ....frontiu sanguin in care toate valorile sunt in limite normale.acum simptomele ....sa stiu ce inseamna aceste valori modificate.
1 mesaje
891 vizite
lamurire analize sange

Postat la data: 19-11-2012. Ultimul raspuns: 20-11-2012, 08:33, postat de maria 123

....am facut o hemoleucograma completa. valorile sunt normale in afara de concentratia medie ....tare diferenta mare fata de valorile normale.va rog daca se poate sa ....
1 mesaje
657 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 20-03-2008.

....de 16 ani am efectuat analizele de sange. cele care au fost in ....
0 mesaje
1704 vizite
interpretare analize sange

Postat la data: 25-11-2009.

....de referinta 50%-70%.dar cu restul analizelor in valori normale . ....
2 mesaje
3167 vizite
interpretare analize sange si urina

Postat la data: 08-10-2008. Ultimul raspuns: 03-06-2011, 16:48, postat de crisa_sas

....sa-mi interpretati urmatoarele rezultate ale analizelor (sange): mxd% = 9.2 (3.0-9.0 ....1025 ). mentionez ca restul analizelor sunt in valori normale.va multumesc !
2 mesaje
1404 vizite
interpretare analize sange si urina

Postat la data: 23-04-2009. Ultimul raspuns: 23-04-2009, 19:13, postat de angyca_d

....un doctor sa-mi interpreteze rezultatele analizelor: hemoleucograma completa (cu formula leucocitara): leucocite ....negativ. acestea au fost cele cu valori in afara limitelor admise pt ....rezultate au iesit in limitele normale. multumesc anticipat!
4 mesaje
1056 vizite
Interpretare analize sange sarcina

Postat la data: 20-05-2011. Ultimul raspuns: 22-05-2011, 21:08, postat de Casa drhouse

....insarcinata, mi-am facut niste analize la sange. rezultatele sunt urmatoarele: hemoglobina .... 22.1ug/dl glicemie 58mg/dl. restul valorilor sunt normale. am fost la medicul de familie ....aceasta anemie si daca rezultatele analizelor indica si altceva decat o ....
0 mesaje
755 vizite
Rezultat analize sange: anemie, hepatita?

Postat la data: 23-10-2013.

....sa ma ajutati cu interpretarea analizelor de mai jos si cu ....destul de pronuntate. hct: rezultat 36.3%; valori normale femei: 37-42% mchc: rezultat 36.9 pg; ....32-36 pg gpt/alat: rezultat 37.6 u/l; valori normale: 0-31 u/l multumesc.
7 mesaje
11335 vizite
Analize la sange si doua sarcini pierdute

Postat la data: 01-03-2014. Ultimul raspuns: 03-03-2014, 01:06, postat de JuliaP25

....15 saptamani, nu mai e.urmatoarele analize la sange sunt facute in perioada in ....ruga sa imi spuneti daca analizele care nu au valori normale sugereaza vreo boala sau ceva.va ....
9 mesaje
3059 vizite
Hematii, Leucocite urina + analize sange (Rog interpretare medic)

Postat la data: 20-10-2013. Ultimul raspuns: 28-10-2013, 06:52, postat de Dr. Macovei Catrinel

....fi cauza acestor modificari de analize. va multumesc! analize urina: modificari sunt la urmatoarele: densitate-sumar 1025 ....(valori normale 1015-1022) eritrocite sediment 38.9 (valori normale 0-22.7) leucocite-sumar 25 (valori normale 0-15) cilindrii sediment 0.91 (valori normale 0.00-0.56) eritrocite sumar 25 (valori normale ....iar a 3-a e aproape deloc. sange in urina a aparut si ....cand merg 1-2 km. ma ingrijoreaza analizele la urina deoarece medical la ....in vedere rezultatele la urina. analzie sange: pdv 15.7 (valori normale 9.5 - ....
0 mesaje
9594 vizite
Hemoleucograma in afara limitelor normale

Postat la data: 17-11-2012.

....3 ani si 3 luni analize la sange, iar hemoleucograma a iesit ....rezultat nu este in limitele normale. in ziua recoltarii sangelui el a fost diagnosticat si ....familie. poate fi aceasta cauza valorilor anormale ale analizei? multumesc.
0 mesaje
4794 vizite
sideremie peste valorile normale

Postat la data: 18-03-2008.

....ziua, astazi am primit rezultatul analizelor la sange si, pentru a 2a oara ....intr-un an, sideremia (fierul in sange) este crescuta peste valorile normale. anul trecut fierul mi-a iesit ....vreo legatura cu fierul din sange... colesterolul este si el marit, globulele ....
0 mesaje
2725 vizite
valori absolute si relative?

Postat la data: 12-01-2008.

valorile analizelor sunt: leucocite 14,7 eritrocite 6,5 hemoglobina 177 hematocrit 0,517 neutrofile .... v. abs 0,0 acestea sunt valorile care ies din plaja valorilor ....reflecta o infectie in sange? astept cu interes parerile dvs multumesc ....
3 mesaje
2387 vizite
Hemoleucograma-valori ingrijoratoare

Postat la data: 13-11-2012. Ultimul raspuns: 13-11-2012, 16:49, postat de RaulDuke

....nu fie cancer osos). mentionez ca analizele au fost facute cand tata ....neaparat obligatoriu ca leucocitele din sange sa fie in afara valorilor ....
2 mesaje
1726 vizite
neutrofile si limfocite -valori anormale

Postat la data: 11-06-2009. Ultimul raspuns: 11-06-2009, 21:23, postat de genna

....sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de ....calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. au iesit cu valori anormale urmatoarele: neu% neitrofile 42,30 (val normale ....cu valoarea 10. in rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat ....
0 mesaje
4225 vizite
valori scazute la monocite si hematocrit

Postat la data: 08-04-2009.

analizele la sange au evidentiat valori scazute la hematocrit si moncite#. ....si calciul se incadreaza in valori normale va mutumesc mult.
2 mesaje
3597 vizite
valori ale glicemiei si siderimiei la copii

Postat la data: 17-08-2008.

....3 luni si i-am facut analizele pentru prima data .din cate ....hemoleucogramei sunt situate in limite normale, insa la biochimia sangelui, glicemia si siderimia se situeaza ....familie a spus ca sunt normale pentru varsta lui, dar eu ....
0 mesaje
476 vizite
valori date de centru de transfuzii-interpretare

Postat la data: 30-06-2009.

....si m-am hotarat sa donez sange acest gand exista de mult ....ca e si rh negativ.facand analizele necesare mi-au iesit eia sifilis ....0 189 nu cunosc valorile normale si nu stiu cu cat ....sa-mi spuneti ce fel de analize sa fac la un cabinet ....
1 mesaje
1229 vizite
sumar urina si sange

Postat la data: 20-03-2013. Ultimul raspuns: 22-03-2013, 11:08, postat de B.M.Maria

....pe mine cineva cu rezultatele analizelor, va rog? :( mentionez ....epiteliale plate iar la cele de sange urmatoarele mi-au iesit cu valori ....care nu se incadreaza intre valorile normale: rdw-cv 16.1 11.5 - 14.5 % ....
1 mesaje
2418 vizite
Am nevoie de o interpretare corecta a analizelor de sange

Postat la data: 22-05-2009. Ultimul raspuns: 22-05-2009, 20:59, postat de Casa drhouse

am realizat recent analizele de sange anuale. mediul de familie mi-a ....ca de obicei. "deobicei" insemnand urmatoarele valori care se afla: (citez de ....pe foaia cu analizele respective) "valori in afara limitelor admise pentru ....(interval normal 4.20 - 5.20) restul analizelor de pe fisa respectiva se ....
3 mesaje
4028 vizite
Sputa neagra-maronie.Poate fi sange?

Postat la data: 03-04-2011. Ultimul raspuns: 05-04-2011, 16:54, postat de doru1982

....fost urmatorul:desen hiliobazal accentuat bilateral.cord, aorta-normale radiologic.mici osteofite anterioare1/3 medie a ....duodenita pe d2.hemoleucograma buna+ vsh valori normale.helicobacter pylori - intens pozitiv.am urmat ....32, 8 du/ml.am facut si analize la sange(hemoleucograma completa).rezultatele bune...doar rdw usor crescut ....sputa neagra maronie poate fi sange?si daca este sange..faptul ca eu am problema asta ....
1 mesaje
1162 vizite
sunt insarcinata, iar analizele de sange sunt anormale

Postat la data: 24-04-2008.

....in 7 saptamani, iar la analize mi-au iesit urmatoarele valori in afara limitelor normale: rdw 10.9 l ( 11.0 ....alarms scrie: suspected pathology macroplatelets restul valorilor sunt in limite normale. mentionez ca de 4 luni de ....
262 subiecte 12 3 4 5 6 INAINTE ›
Medical Black Friday Medical Black Friday