Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

ANTI TPO(MARKERI TIROIDIENI)

SUBIECTE DE DISCUTII [19694]:
19694 subiecte 1 2 3 4 5678 ..... 391 392 393 394 INAINTE ›
1 mesaje
3438 vizite
analize inainte de a fi insarcinata

Postat la data: 03-02-2009. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:26, postat de claudiadeak

....sa iau. serologie herpes - ac anti-hsv 1si 2 igg: index .... - ac anti-hsv 1 si 2 igm: ....negativ serologie ebv - early antigen - igm 0.2 .... - virus capsid antigen - igm 0.8 ....
187 mesaje
58377 vizite
Dozarea TORCH

Postat la data: 02-08-2007. Ultimul raspuns: 07-07-2014, 08:38, postat de rixo

toxoplasma:anti toxo-igg(cantitativ) - 64 ul/ml toxoplasma:anti toxo-igm - negativ anticorpi citomegalovirus igg - pozitiv anticorpi citomegalovirus ....
2 mesaje
2463 vizite
complexul torch

Postat la data: 08-05-2008. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:21, postat de claudiadeak

anti-rubella igg,chemi cnt-diasorin:48.1 iu/ml;interval biologic de ....interval de referinta : =0.6 pozitiv anti-herpes igg 1/2, chemi clt_diasorin pozitiv ....
9 mesaje
4269 vizite
Test Torch

Postat la data: 21-04-2008. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 15:44, postat de claudiadeak

....testul torch, rezultataul este urmatorul: 1. anti-rubeola igg , chemi-cnt, diasorin ....pozitiv 2. anti-rubeola igm chemi-cnt, diasorin ....pozitiv 3 anti-herpes igg 1/2 chemi-clt, diasorin .... 4 anti-herpes igm 1/2 chemi-clt, diasorin ....
0 mesaje
2132 vizite
INTERPRETARE ANALIZE PT SARCINA

Postat la data: 21-11-2009.

....9.3, magneziu 1.65 imunologie (elisa) anti toxoplasma gondii- ig g : ....flora bacteriana rara serologie : anticorpi listeria monocytogenes : negativ imunologie ....: antigen hbs : negativ, anticorpi anti- hcv negativ anti toxoplasma ....
4 mesaje
4081 vizite
Schema de vaccinare

Postat la data: 03-11-2007. Ultimul raspuns: 22-10-2010, 19:30, postat de Dr. Ana-Maria Slanin

...., vaccin care continea si anti-haemophilus influenzae. este aceasta schema completa?sunt ....doar cele 2 doze de anti-haemophilus influenzae ?
0 mesaje
450 vizite
Rog interpretare analize pt anticonceptionale!!!

Postat la data: 18-04-2011.

....citeasca analizele pt a lua anticonceptionale. va rog frumos, daca ati .... - 200-450mg/dl spectrofotometrie -- anti- coagulant lupic 37.10 - .... interval de referinta metoda - ac anti-fosfolipidici lg m negativ(0.5) .... pozitiv (= 10 u/ml) - ac anti-fosfolipidici lg g negativ(2.5) ....
0 mesaje
1207 vizite
ANALIZE FACUTE INAINTEA SARCINII

Postat la data: 20-11-2009.

....total 9.3, magneziu 1.65 imunologie (elisa) anti toxoplasma gondii- ig g : ...., flora bacteriana rara serologie : anticorpi listeria monocytogenes : negativ imunologie ( ....: antigen hbs : negativ, anticorpi anti- hcv negativ ....
0 mesaje
3759 vizite
Tiroida difuza toxica

Postat la data: 21-11-2012.

....imi poate oferi cineva? va multumesc anticipat.
0 mesaje
671 vizite
va rog un raspuns

Postat la data: 07-03-2011.

....normala 3-6 non diabetici, anti-tiroglobulina rezultat 31.87 val. normala 4.11 ....solutii ar fi. va multumesc anticipat
0 mesaje
1133 vizite
TIROIDA

Postat la data: 17-02-2007.

....recomandat sa fac cateva analize: anti-tpo, tf4, tsh, analize pe care ....si au iesit dupa cum urmeaza: anti tpo - >600 ft4 - 10.82 tsh ....
5 mesaje
3308 vizite
ANALIZE DUPA INFECTIA URINARA, PENTRU SARCINA

Postat la data: 22-11-2009. Ultimul raspuns: 27-11-2009, 20:23, postat de simonacuvuliuc

....9.3, magneziu 1.65 imunologie (elisa) anti toxoplasma gondii- ig g : ....flora bacteriana rara serologie : anticorpi listeria monocytogenes : negativ imunologie ....: antigen hbs : negativ, anticorpi anti- hcv negativ anti toxoplasma ....
5 mesaje
1367 vizite
Interpretare analize

Postat la data: 13-04-2010. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:03, postat de claudiadeak

..../ m l pozitiv serologie herpes ac. anti-hsv 1 si 2 igg: index ....
1 mesaje
1899 vizite
rezultate analize- interpretare

Postat la data: 23-03-2010. Ultimul raspuns: 09-01-2013, 12:47, postat de ghibe

.... igm....0,068 serologie herpes ac anti hsv 1 si 2 igg...25,200 .... ac. anti hsv 1 si 2 igm...0,3. intrebarea ....
1 mesaje
527 vizite
TIROIDITA HASCHIMOTO???????

Postat la data: 14-04-2009. Ultimul raspuns: 22-06-2009, 12:27, postat de fridatiffany

....facut analizele de sange am anti-tpo 58 si anti tp 343 colesterol total 225 ....fac pina unde poate creste anti tpo-urile astea ce urmari vor ....
3 mesaje
2370 vizite
boli autoimune

Postat la data: 06-03-2012. Ultimul raspuns: 07-04-2012, 19:20, postat de rama184

....care mi-a iesit pozitiv anume anticorpii igg, pe urma am facut ....de imunologie si anume ac. anti ss-a/ro ac anti ss-b/la ac anti ccp rf total si ana ....
5 mesaje
1044 vizite
e poliartrita?

Postat la data: 30-07-2010. Ultimul raspuns: 18-08-2010, 22:19, postat de Dr. Marius Uscatu

....analizele sunt factor reumatoid -negativ proteina c-negativ anticorpi anti-nucleari (ana) in limite normale anticorpi anti peptid ciclic citrulinat igg in ....
20 mesaje
5940 vizite
ganglion limfatic suspect?

Postat la data: 24-11-2008. Ultimul raspuns: 10-07-2009, 14:11, postat de nadiad

....mai mic.pediatra i-a recomandat urmatoarele analize:anticorpi anti-cmv,anti-parotida,anti-toxoplasmoza,fier,tampon amigdale,etc si ecografie gat.ce presupun ....intrebarea d-lui dr flueraru,cu multumiri anticipate.
1 mesaje
3906 vizite
test imunoenzilmatic chlamydia pozitiv analize sange negativ

Postat la data: 17-02-2009. Ultimul raspuns: 17-02-2009, 22:07, postat de miss_88

....imunologice la sange. rezultatul este acesta: anti-chlamydia trachomatis iga - 5.20 - ....
2 mesaje
12084 vizite
testul torch

Postat la data: 10-07-2013. Ultimul raspuns: 20-07-2014, 12:51, postat de Dr. Baciu Damian

....-68.7 rubellam-0.85 nonreactive toxoplasmoza igg-0.0 nonreactive toxoplasmoza igm-0.12 nonreactive anti herpes igg 1+2-22.2 pozitiv anti herpes igm 1+2-12.0 negativ antigen hbs-elisa (elisa) nonreactiv mentionez ca ....
2 mesaje
1126 vizite
va rog comentati rezultatele

Postat la data: 10-12-2008.

....val norm =<115 anti-tpo 10 val norm<34 ....
4 mesaje
1297 vizite
tiroida

Postat la data: 03-09-2011. Ultimul raspuns: 06-09-2011, 23:49, postat de armina

....de 3/2mm dispus caudal analize tsh 1.3654 ft4 1.25 anticorpi anti tpo 0.30 anticorpi anti tiroglobulina 5.47 mentionez ca nu am ....
0 mesaje
868 vizite
echinoccoccus

Postat la data: 30-03-2012.

echinococcus granulosus - anticorp igg 2.4 ....ntu elisa kit 3 antitoxoplasma igg - ser 5 ....negativ cultura pe carbune negativ ac anti-toxocara canis ig g 0.10 ....
1 mesaje
594 vizite
heeelp

Postat la data: 20-01-2008.

....curand am inceput sa iau anti-bebe yasmin la sfatul medicului.problema este ....mult dupa prima utilizare a anti-bebe dar deja la mine este ....
0 mesaje
1008 vizite
Analize endocrinologice

Postat la data: 09-10-2012.

.... - 2.04 mg/dl.(1.7 - 2.55) anti- tiroglobulina - 10 ul/ml. ....
2 mesaje
696 vizite
am o intrebare pt un Medic ,daca se poate!

Postat la data: 27-03-2010. Ultimul raspuns: 27-03-2010, 12:37, postat de saby88

....intrebarea mea este daca iau anticonceptionale ,pastilele mele care o sa ....le iau toata viata diminueaza anticonceptionalele? tin sa mentionez ca am ....acel zvon ca daca iau anti. nu o sa pot face ....
6 mesaje
2167 vizite
Interpretare analize medicale

Postat la data: 27-02-2009. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 15:40, postat de claudiadeak

.... pozitiv serologie herpes ac. anti hsv 1 si 2 igg: .... pozitiv ac. anti -hsv 1 si 2 igm: .... negativ multumesc anticipat.
0 mesaje
947 vizite
interpretare analiza incerta

Postat la data: 13-02-2012.

....urmatorului rezultat la analiza : ac anti -toxoplasma gondii ige- 0, 93 .... toxop ige si ac anti-toxoplasma gondii iga, adn toxoplasma ....
0 mesaje
2331 vizite
Rezultatele analizelor hormonale sunt OK?

Postat la data: 06-10-2009.

....ok. am mai facut: pentru tiroida: ac anti-tpo 1.24 ...... 5.61 ui/ml t3 ....
4 mesaje
1373 vizite
interpretare analize primul trim sarcina

Postat la data: 10-01-2010. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:25, postat de claudiadeak

....si scrie asa: - ac anti hsv 1+2 igg - cu ....(care este anormala) iar ac anti hsv 1+2 igm - 0,2 2. ....intre 0.50 - 0,90 3. la anti v.rubeolic igg : cmia, architect ....
0 mesaje
1514 vizite
Analize Hepatita B

Postat la data: 06-09-2008.

....si am aflat ca am anti hbs pozitiv ( cu valoare ....133) si anti hbc negativ( 1,403)....anti hbe nu am facut. din cate ....
0 mesaje
1045 vizite
analize

Postat la data: 04-08-2010.

....urma analizelor rezultatele sunt urmatoarele ac anti-virus rubeolos igm rezultat nonreactiv .... echivoc (0.6-0799) pozitiv0.8 ac anti-virus rubeolos igg rezultat ....interv referinta rubella igg-elecsys2010 ui/ml(nonreactiv)=10ui/ml(reactiv) am anticorpi sau pot face boala va multumesc ....
0 mesaje
2968 vizite
analize endocrinologice-interpretare

Postat la data: 04-11-2007.

....inseamna? anti -tg val 531(normal max 325)? anti tpo 11.81, prolactina 16.18, tsh ....
3 mesaje
2818 vizite
O hepatita mai rara?

Postat la data: 12-04-2008.

....investigatii,si s-a descoperit ca aveam anticorpi pentru hepatiata b,si cmv.(pe la ....si unele analize la imunologie :anti-nuclear ana - rezultat:negativ,anca (citoplasma neutrofil)- ....
24 mesaje
9182 vizite
Exista vreo sansa sa NU am lupus...?

Postat la data: 05-11-2011. Ultimul raspuns: 22-08-2012, 16:26, postat de Manolache Anisoara

determinare ac anti adn nativ (ds) - elisa 65.19 ....- 60 indeterminat 60 pozitiv determinare ac anti beta2 glicoproteina elisa/ trusa immco ....- 25 indeterminat 25 pozitiv determinare ac antinucleari (fan) - elisa/ trusa trinity ....
6 mesaje
2352 vizite
hepatita sau nu?

Postat la data: 31-03-2009. Ultimul raspuns: 27-09-2009, 12:53, postat de nik-col

....fac analizele si mi-au iesit asa: anti-hbc 0.13 anti-hbc_i - nonreactiv hbsag 0.014 hcv_3 0.11 hbsag_i - ....
0 mesaje
341 vizite
in atentia d nei DR Mihaela

Postat la data: 09-05-2011.

....ani in urma un vaccin anti hep b ..acum dupa "sarut" ....pot initia tratamentul cu vaccin anti hbs? va multumesc f ....
1 mesaje
988 vizite
Rezultate CMV

Postat la data: 02-01-2013. Ultimul raspuns: 19-01-2013, 10:07, postat de rodiaa

.... si anume, ac anti cmv - igg = 156.7 ....negativ si asta presupune ca anticorpii deja exista, este urmatoarea: te ....
1 mesaje
2013 vizite
pt casa drhouse

Postat la data: 17-01-2009.

.... anti-tpo chemi-cnt .... anti-tpo kit 2 ....
2 mesaje
5769 vizite
test torch

Postat la data: 11-09-2007. Ultimul raspuns: 10-04-2011, 16:13, postat de claudiadeak

toxoplasma:anti toxo-igg <3 - negativ toxoplasma:anti .... anticorpi citomegalovirus igg - pozitiv anticorpi citomegalovirus igm - 7.80 - ....
2 mesaje
653 vizite
amenoaree

Postat la data: 24-07-2011. Ultimul raspuns: 24-07-2011, 21:55, postat de clau84

....ok deoarece l-am facut dimineata anticorpi anti microzomiali tiroidieni 0.7iu/ml am ambele ovare ....
2 mesaje
1024 vizite
hepatita C si sarcina

Postat la data: 20-02-2008.

....analizele pt.depistarea virusului hepatic anti hcv(18,8 fata de val. norm. ....
2 mesaje
3244 vizite
cand pot ramane gravida?

Postat la data: 03-09-2006.

....,o fetita de 4 ani,iau anticonceptionale de mult timp.in prezent iau ....gravida in timp ce iau anti,ptr. ca stim ca protectia lor ....luare in greutate de la anti. imi puteti spune daca steriletul ....
1 mesaje
1530 vizite
operatie tiroida

Postat la data: 17-08-2010. Ultimul raspuns: 18-08-2010, 20:42, postat de REMOT

....din zona moldovei de nord. multumesc anticipat celor ce imi vor da ....
0 mesaje
576 vizite
CE ANALIZA ESTE?

Postat la data: 19-06-2009.

anti b igg?
1 mesaje
4473 vizite
rezultate analize pt tiroida

Postat la data: 15-09-2008.

....normale 0.80-1.8 ft3- 5.1 pmol/ll-valori normale 3.9-6.7 anti-tpo- 293 ui/ml- valori normale 0.0-34.0 calciu ....facut analize unde numai valoarea anti-tpo era mare 185 ui/ml in ....
1 mesaje
1294 vizite
sarcina+purtatoare hepatita c

Postat la data: 30-11-2009. Ultimul raspuns: 30-11-2009, 19:07, postat de Casa drhouse

....in 2 luni jumatate!mi-a iesit anti-hcv-18,4pozitiv,tgp/alt-13,00u/l,tgo/ast-18,0u/l!mi s-a spus k as putea ....din moment ce mi-a iesit anti hcv pozitiv,nu?se poate activa pe ....
1 mesaje
1486 vizite
Rezultate analize sange - rog raspunsss

Postat la data: 23-08-2013. Ultimul raspuns: 27-08-2013, 15:07, postat de Clinica Marie Stopes

....sarcina la sange. rezultatele sunt urmatoarele: anticorpi citomegalovirus ig g -ser ....ig m -ser 0.301 anticorpi rubella ig g -ser ....
0 mesaje
1638 vizite
tiroidita autoimuna

Postat la data: 27-06-2009.

....ft3 ft4 si anticorpi anti tpo analize facute din ....vn 0.71-1.85 n si anti tpo 2000 ....
0 mesaje
1070 vizite
raport medical -intrepretare

Postat la data: 06-05-2009.

....primit o fisa cu urmatoarele rezultate: anti toxoplasma ig g-ser la determinarea igg ....de detectie a tehnicii chemiluminiscenta:3,2ui/ml(valori normale<7,5ui/ml) anti lysteria-ser -lysteria 1/320-valoare peste limita admisa ....
19694 subiecte 1 2 3 4 5678 ..... 391 392 393 394 INAINTE ›